Kisafiilistä Jyväskylästä!

Voihan video, mikä viikonloppu takana! Käteen jäi päällimmäisenä jäätävä henkinen krapula, kasa huikeita muistoja ja rakot jalkateriin. Perjantai-iltana vetäydyttiin Pro Elite Teamin porukalla neiti Malytchevan tykö nuuhkimaan ProTania, jauhamaan elämän tosiasioista ja nauttimaan toinen toistemme mieltäylentävästä seurasta.
Ällökliseisesti pakko vaan ihmetellä, kuinka meidän tiimi on vaan niin timanttia, ettei vastaavia pikkupaskiaisia kyllä muualta tahdo hevillä löytyä. Meitsi tykkää, kun meno on aitoa ilman tyhjänpäiväistä lässynläätä, ja palautellaan kyllä tarvittaessa, jos jollain lähtee hommat millä tahansa elämän osa-alueella lapasesta. Kevyttä (tai välillä ei niinkään kevyttä, hah) kenttäkettuilua on myös kyettävä meidän tiimissä sietämään, tai muuten olet mennyttä poikaa tai likkaa. Ei hommat ole meinaan niin vakavia. 😉
jkl-karsinta
jkl-karsinta-3
jkl-karsinta-2
Ensimmäisenä yönä en nukkunut paria tuntia enempää, sillä Nukku-Matti teki vuosisadan oharit. Aamulla herätessäni imin kiduksiini mukavan tujakat sumpit ja tuikitarpeellisia menossa pitäviä täsmäiskuja tuli hörpittyä päivän mittaan taskulämpimän energiajuoman muodossa. Selvisin kaikesta huolimatta kunnialla ensimmäisestä päivästä, mutta illalla päivän viimeisen velvollisuuden pamahtaessa rytinällä pulkkaan pääsi pikku hiprakkaa vastaava sekavuustila päälle. Rankkoja nuo päivät!
Oma roolini oli viikonlopun molempina kisapäivinä toimia aamusta iltaan tuomarihommissa, ja lauteillakin tuli kulutettua korkoja enemmän kuin yhdenkään viikonlopun kilpailijan, kun lavatuomarina tuli surrattua tuomaripenkissä pönöttämisen lisäksi myös jonkin verran. Jonkin verran tuli koettua myös tunne-elämyksiä, sillä meinasihan siinä tuomaripenkissä välillä omakin silmäkulma kostua, kun palkintojen jaossa nähtiin ihan silmin nähden liikuttuneita kilpailijoita. Lavalta asti huokuva ilo veti myös toisinaan omankin naaman lähes Naantalin auringoksi, sillä aito innostus ja nauttiminen vain välittyy.
jkl-karsinta-4
jkl-karsinta-5
jkl-karsinta-6
bf
Pro Elite Teamiin lähti kotiin myös muutama kippo, kun El Junior riipaisi hopeista pyttyä body fitnessin aloittelijasarjasta sekä meidän Marsa nappasi kultaa samaisesta aloittelijasarjasta ja vielä kaupan päälle vei saman pituusluokan yleisenkin sarjan. Viikonloppuna tuli jännitettyä tiimikavereita myös kansainvälisillä kilpa-areenoilla, ja meidän Melina nappasi hopeamitalin junnubikinissä ja Oona viidennen sijan kovatasoisessa vaparifitnesssarjassa Arnold Europe Amateurissa Barcelonassa. Hyvä saldo pyttyjä tältä viikonlopulta!
Onnekseni (ja pieneksi kauhukseni) tätä kisasutinaa riittää tasaisesti vielä seuraavan parin viikon ajan. Väsymystä, tuskan hikeä, hillitöntä menoa ja sekavia höpinöitä on siis tiedossa, kun torstaina pamautetaan lentsikalla Jaanan kanssa Prahaan Prague Prohon, jossa pääsen sutimaan ja öljyämään likan pakarat ammattilaisliigan lavoja varten. Ensi viikolla puolestaan jatketaan Expon merkeissä huolto- ja tuomarihommissa ja höngitään kemikaalihöyryissä Pro Elite Teamin kimppamökissä. Niin mahtavaa, enkä malta odottaa!
Hieman on kyllä hassua, kun kyseessä on meikäläisellä ensimmäinen Expo neljään vuoteen, kun en ole itse lauteilla, vaan häärään taustajoukoissa ja erittäin tehokkaasti joka paikan höylänä. Ei kyllä toisaalta harmita tippaakaan, sillä ensi kesänä on taas meikäläisen vuoro paukuttaa kuivana rottana noita kisalavoja ihan riittämiin. Alkuvuoteen asti siis paiskotaan rautaa, hiotaan temppuja ja huolehditaan riittävästä ravinnonsaannista, niin on sitten pihviä ja kikkakolmosia, mitä esitellä rapakon takana! Jau!
Huomenna luvassa lisää settiä itse kisasta, joten pysykäähän linjoilla!

Edellinen juttuni: Kun rakastat sun treenivaatteita!

Kommentit (1)
  1. Oikeusmurhia, salaliittoteorioita ja tuomaripeliä - Piia Pajunen
    27.9.2016, 20:58

    […] Edellinen juttuni: Kisafiilistä Jyväskylästä! […]

Kommentointi suljettu.