3 x KESTÄVÄ MATTAHUULIPUNA – IHAN YKKÖSET!

kestävä mattahuulipuna
Huulipuna pelastaa päivän kuin päivän, ja se on muuten fakta! Kyselyä mun huulillani esiintyvistä mattapunista on paukkunut viime aikoina taas siihen malliin, että oli aika koostaa omista käytössä olevista lemppareista postaus kehiin juurikin kestäviä ja täydellisen mattaisia pusuhuulia metsästäville! 😉
Itsehän en tykkää omilla huulillani kovinkaan kiiltävästä meiningistä, ja oma arki kun on ruokatorven touhujen puolesta aikamoista menoa (omnom ja litrahuulisyndrooma tähän päälle), niin kestävyys ja pysyvyys nousee aika kovimpien kriteerien joukkoon. Kestävä mattapuna ei siis ole täällä päässä leikin asia, joten parempi pistää omat tärpit jakoon!

3 x KESTÄVÄ MATTAHUULIPUNA

LUMENE – NORDIC CHIC LIQUID MATTE LIPSTICK

Heti kun kuulin Lumenelta mattalipstickien saapuneen myyntiin, niin ryntäsin kaupoille! Pakko oli ottaa testiin, sillä tiesin sieltä löytyvän vihdoin vähän pohjoismaalaisempaan tyyliin sopivia arkisempia sävyjä, vaikka räväkätkin huulipunat ovatkin kyllä tämän likan mieleen. Joskus sitä kuitenkin kaipaisi jotain neutraalimpaa, ja käteni hamusi heti hyllystä sävyn 3 – Heather Nude. Liian pliisu nude kun ei mulle maistu yhtään, niin tässä oli sopivasti särmää olematta liian räväkkä.
Tämän sävyisestä mattalipstickistä olen oikeasti liian pitkään haaveillut! Aplikaattori, levittyvyys ja kestävyys sai tältä likalta isosti peukut pystyyn, ja tämä meni heittämällä jatkoon sekä vakkarikäyttöön! Ah, tämä on I-HA-NA ja täydellinen kestävä mattahuulipuna!
LUMENE - NORDIC CHIC LIQUID MATTE LIPSTICK kestävä mattahuulipuna

LANCÔME – MATTE SHAKER

Tähän huikeuteen tutustuin, kun etsinnässäni oli kestävä mattahuulipuna omaan morsiuslookkiin, ja kriteerinä olisikin, että se kestäisi suudelmat alttarilla, juhlatarjoilujen mussuttelut sekä shampanjan maistelut juhlahumussa. Tästä sainkin lähipiiristä hyvän tärpin ja kotiutukseen meni! Toki tästä päätyi huulille hääpäivänä samainen pinkkinä (Pink Power)
Huulipuna kesti (huultenrajauskynällä pohjustettuna) koko päivän ilman korjauksia (toki pimeällä tanssilattialla en hirveästi enää menoa edes seuraillut), joten tämä lunasti kyllä paikkansa omassa vakiolemppareissani! Tässä punassa on ihanan ohut ja levittäessä hieman jellymäinen, mutta silti niin pigmenttinen rakenne. Ainut miinus tässä kyllä pamahtaa tuolle melko kömpelölle aplikaattorille. Toki punaisen rajauskynän kanssa tämä ei niinkään haittaa, ja kyllä tuon ilman rajauksiakin saa kohdilleen, mutta vaatii hieman tarkkuutta ja keskittyneempää kädenjälkeä.
LANCÔME - MATTE SHAKER kiss me cherie LANCÔME - MATTE SHAKER

NYX PROFESSIONAL COSMETICS – LIQUID SUEDE

No kyllä! Käytössä on edelleen, ja tämä on kova! Verrattaessa kahteen yllä olevaan ”kilpailijaan” on koostumus näissä ehkäpä paksuin ja sitä myöten ehkä hankalin levittää tasaisesti, vaikka aplikaattori on puolestaan osuva. Toki pigmentti pelaa juuri tämän paksuuden vuoksi aivan julmetun hyvin, ja iso plussa pamahtaakin todella monipuoliselle sävyvalikoimalle myös räväkämpään makuun. Nude-puolen sävyjä ei tahdo löytyä, mutta näitä sitten tarjoilee NYX Professional Cosmeticsin Lingerie-sarjan vastaavat mattalipstickit. Omaan makumaailmaani kuitenkin tuon Lumenen uutuudeen sävymaailma peittoo tuon Lingerienkin.
Kestävyys Liquid Suedeissa on myös kohdallaan, mutta toki (pinnasta) rasvaisia ruokia kiduksiin imeskellessä tämä kyllä liukenee, kuten oikeastaan nuo muutkin, eli siipiravinteliin ei punat huulilla kannata lähteä, hah! Kovimmalla käytöllä näistä Liquid Suedeista ovat edelleen Soft Spoken, Pink Lust ja Brooklyn Thorn. Mihinkä sitä lempparipunistaan likka pääsisi.

Liquid Suede - Soft Spoken
Liquid Suede – Soft Spoken

Liquid suede pink lust 08
Liquid Suede – Pink Lust

kestävä mattahuulipuna
Liquid Suede – Brooklyn Thorn

kestävä mattahuulipuna
SuperDry-college: TÄÄLTÄ* // Revityt farkut: TÄÄLTÄ*

Tässä lopussa jysähtikin omaan kuulaan suoranainen kuningasidea, että voisinkin ottaa ”yksi puna päivässä” kierroksen, ja käydä väkisin kaikki omistamani punat vuorollaan läpi! Meitsillä kun löytyy meinaan noita Liquid Suedeja violetin, oranssin ja mustanharmaankin sävyissä, joten voisi olla törkeän hauska kokeilu! Niillä kaikilla kun ei tule ihan joka arkipäivä leikiteltyä! 😀

Pusuja joka kolkkaan ja hehkeää viikonloppua!

Kurkkaa myös:
Ykkösmeikit, jotka reissussa mukana
& Aktiivitreenajan ikuiset hiusongelmat

Edellinen juttuni:
Opiskelu Q&A – Mistä rahaa? Pänttäys? TTY?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (10)
 1. Mattahuulipunat❤️❤️❤️ Tuota Lancomea harkitsen nyt itekkin häähuuliini, ja taitaapi olla että Lumenen mattapunakin ens kauppareissulla tarttuu mukaan! Nää sun punapostaukset (ja no siis kyl kaikki muutkin postaukset :D) on parhautta!

  1. Piia Pajunen
   10.3.2018, 20:24

   Mattahuulipunat on kyllä rakkautta! Voin kyllä lämpimästi suositella tota Lancomea häähuuliin, ja oikeesti pysyi todella hyvin, eikä jäänyt alttarilla (tai myöhemminkään illan aikana) miehen huulille! Ja hei mahtava kuulla, että nämä punapostaukset myös nappaavat! Jeij! 🙂

 2. Aivan ihana tuo Lumenen! Täytyy käydä tänään stokkalla😏

  1. Piia Pajunen
   10.3.2018, 20:25

   Toi on kyllä älyttömän upea! Täytyy iteki varmaan käydä hamstraamassa joku toinenkin noista sävyistä! 😀

Kommentointi suljettu.