ASIOITA, JOITA ISI KERTOO LAPSELLEEN (LOL)

Isänpäivä. Se on hei tänään! Meillä isiä on tänään lahjottu ja juotettu kahvikupposin heti aamusta. Viime vuonna isänpäivänä olisin halunnut antaa surun ja synkkyyden keskellä lahjoista isoimman. Positiivisen raskaustestin. En kuitenkaan uskaltanut tikkuun pissata, koska en uskonut siihen itsekään. Kaksi päivää myöhemmin tämä tuli sitten jäljestä päin. Nyt se “pikku paketti” ja myöhästynyt isänpäivälahja on tuossa isänsä sylissä. Ja tuhersi ahkerasti koko viime yön isille isänpäiväylläreitä (vaippaan).

Tässä isänpäivän kevennykseksi asioita, joita tuo pikkutyyppi on saanut korviinsa niin laulujen kuin yleismaailmallisten toteamusten muodossa isin suusta. Ei kannata ottaa ihan liian vakavasti. :)))

Asioita, joista isä on lapselleen laulanut

(laulun aiheiksi ja sisällöiksi kelpaavat hyvin moninaiset asiat ja ilmiöt)

Siitä, kuinka eräs puolue teki sillain tyhmästi, että köyhille kikkeliä näytti.

Siitä, että Eea saa sitten koulussa lukea, kuinka koronan kohdalla valtionvelka vaan kasvoi kohahtaen ja kansantalous meni kunnolla kuralle.

Kaikista niistä herkuista ja roskaruuasta, joista isi tykkää (lista on muuten hämmentävän pitkä, eli laulettavaa riittää).

Siitä, että lapsen onneksi äiti tykkää vähän fiksummista ruuista.

Siitä, ettei isi osaa laulaa. (Oh well)

Ja kun ei itse enää jaksa laulaa, niin ”pistetään sulle soimaan Eppujen Murheellisten laulujen maa, niin tiiät millaiseen maailmaan oot tullut” 🙂

Sylissä on ollut tänä syksynä ruuhkaa.

Asioita, joita isä on lapselleen kertonut

(melkolailla sanasta sanaan ilman värikyniä)

“Kun oot isompi, niin isi voi kertoa sulle legendaa euron juustosta ja 50 sentin ikean hodarista. Se on sellanen inflaatiohirviö, joka tätä rahaa tuhoaa.”

“Sä oot 50% isiä ja 50% äitiä… Ja noin 0,2% Tanskan kuningasta.” (Eean täti oli tehnyt sukututkimusta 1300-luvulle asti. Lol.)

“Markka ja Karjala takas. Vaikka pullo kerrallaan. Ostan Eea sulle sellasen lippiksen, jossa lukee niin. Make Finland great again!”

“Opetan sut sitten isona kuristamaan ja katkomaan käsiä.” Jaaaaa äidillä laajenee silmät, kunnes tajuaa urheiluhommista sen itsekin, että nämähän pitää osata, että tietää, miten niitä ei katkota, jos tarvitsee oikeasti joskus puolustaa itseään niskaan hyppäävältä ihmiskunnan pahuudelta. Isi on siis vääntänyt judoa, ja on ihan totta aivan todella tolkun ja rauhan mies. 😀

*Tutkivat yhdessä maatilakirjaa* “Kun sää oot sitten isompi, niin ei tartte muistaa, mitä tän kirjan luukkujen takana on, kun ne voi repiä irti. LIFEHACK!!”

En ihan rehellisesti voisi parempaa isää lapselleni toivoa. Vaikka en sitten tiedä millaisen kuvan hänestä tässä postauksessa annoin. 😀 Mutta tylsää ja liian vakavaa meillä ei meno taida olla, ja siitä mä tykkään ihan näin tasaisen arjen keskellä. Koska arki on sitä oikeaa elämää, ja sellaisena ihan parasta. 🙏🏼

Ihanaa isänpäivää kaikille iseille tai isiksi toivoville. ♥

KURKKAA MYÖS:
Mitä olen oppinut mieheltäni?

EDELLINEN JUTTUNI:
Meitsi vastaa – Rasvanpoltto, riittävä treeni & kyykkyasento

VALMENNUKSET:
Prove-valmennukset

hyvinvointi perhe
Kommentit (2)
  1. Aawwww….. 😍

    1. Pus! 😘

Kommentointi suljettu.