Piia Pajunen
Piia Pajunen

OMG! IRC-GALLERIA KUVIA TEINIVUOSILTA part 2


Ahahahah! Ai että mitä huikeita muistoja teinivuosilta! Ainakin itse voisin huudahtaa, että jes! Onneksi silloin jo on ollut tämä suomalaisen sosiaalisen median liikkeelle laittaja, sillä muistiin on jäänyt ihan erilailla kuvamateriaalia, hulvattomia tilanteita ja todella timanttisia muistoja. Ensimmäisen osan näistä herkuista paljastin jo pattiarallaa vuosi takaperin omassa postauksessa (tsekkaa täältä).
IRC-galleria eli ystävien kesken ”galtsu” oli kyllä aikansa legenda. Kyseessä on siis aika, jolloin kuvat napsittiin vielä digikameroilla, sillä puhelinten kameroilla ei ihan hirveästi tällöin tehnyt. Tällöin ei tunnettu myöstkään termejä filtteri, belfie tai selfie eikä nähtävästi myöskään sanaa itsekritiikki. 😀 Siitä olen kyllä niin onnellinen, että on tullut oikeasti näpsittyä kuvia jo tällöin, ja annettua niissä vähän meiningin näkyä!
Yhtä 15-vuotiaana nappaistua arkistojen helmeä lukuunottamatta, nämä kaikki taitavat sijoittua 17- ja 18-ikävuosien kohdalle. Huomatkaa, että kuvista löytyy aivan originellit ja alkuperäiset kuvatekstit, hah!

IRC-GALLERIA KUVIA TEINIVUOSILTANI

WANHOJEN TANSSIT

Ja juuri tämä kuva päätyi galtsuun muistona wanhoista. Kertoo kaiken olennaisen! 😀

Jatkoja odotellessa…

MULLA OLI JOSKUS OTSIS

Riipaisin joskus 17-vuotiaana otsiksen. Ei siitä sen enempää.

KULTAISIA URHEILUMUISTOJA

No kuinka monta kaksaria sä saat?

normipäivä ryhiksen kaa

valmentajalukaali feat. kiiiiiiiiirsiiiiiiiiiiii

”onks kiva ku sua nostaa kaks vainion nikoo?”

Siskokset @ SM-karsinnat 2015

JA MEITSI VAAN

Täs mä vaan soittelen perjantaina kaverin keittiössä. Huomatkaa kädessä oleva puhelin, jolla ainoastaan tekstailtiin ja soitettiin puheluita.

Dorothyn keittiössä

NORSSIN OLYMPIALAISET

Ja lukiossa perinteenä olleissa Norssin Olympialaisissa pukeuduttiin aina määrätyn teeman mukaan. 😀

Halinalleilla on aina hauskempaa!

Kaija K – Valeria

Voin kyllä silti rehellisesti sanoa, että tämä juusto on kyllä todellakin parantunut vanhetessaan. Mieshän tähän on jo lisännytkin, että pitää paikkansa ainakin hajun voimistumisen myötä! 😀 Hmmm.
Mutta otetaanpa vielä hiljainen hetki IRC-gallerian huippuvuosien muistolle, ja annetaan erityistä respektiä kultaisille nuoruusvuosille. Hauska nähdä, muistellaanko jossain vaiheessa näitä kuluvia vuosia kaiholla ja huvittuneena naureskellen kuvamateriaalille repeillen ja päätään pyöritellen. 😀
BTW. Tiesitkö, että IRC-galleria on edelleen elossa? Löytyykö sieltä vielä sun omat kuvat ja tunnukset?

Veikeää viikonvaihdetta!

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ:
Miten söin teininä?
& Opiskelu, opiskelijaelämä ja tavoitteellinen treeni?

EDELLINEN JUTTUNI:
Mitä päälle? 7 x Asut syksyyn!

♥  SEURAA MINUA  ♥
Instagram // YouTube // Bloglovin // Facebook

Kommentit (4)

 1. Kati

  Ne yhteisöt ircissä!!! 😀 piti liittyä kaikkiin nasevan nimisiin mitkä olevinaan kuvasi omaa luonnetta 😉
  Nykyisin kun joku ottaa ”tissiselfien” ja pistää sen vaikka faceen niin miun eka ajatus on että nuo on niitä irc -kuvia xD oi niitä aikoja. Itse toki jo varustukseni myötä en sellasia ottanut..haha!

  1. Piia Pajunen

   Siis noi yhteisöt oli ihan kultaa! 😀 Mulla on vieläkin elävänä muistissa, kun yks perjantai-ilta lukioikäikäisenä vietettiin parhaan frendin kanssa selaten kaikki Galtsun ”Vittuku…” alkuiset yhteisöt. Sitä huutonaurun määrää, ja oli kyllä jengillä ollut luovuutta niiden kanssa. 😀

  2. Riia

   Voi että tuosta keittiökuvasta tuli niin elävästi mieleen tuo housumuoti! Lantiofarkut joiden kaverina tuollainen paksuhko vyö, itseltä taisi löytyä kaikissa sateenkaaren väreissä 😀 Monissa oli vielä se sellainen ”klipsautuslukko”, ei aavistustakaan mikä mahtaa olla oikea termi. Mutta jos jotain positiivista niin sulla sentään on oikean kokoinen paita, itsellä paitojen ja toppien helma taisi tavata housunvyötäröä aika harvoin :’D

   1. Piia Pajunen

    KYLLÄ! Siis itsekin kiinnitin huomioon tähän silloiseen muotiin, ja muistan myös elävästi nuo metalliset ”klipsautuslukot”, joita varsinkin itsellä yläasteaikoina oli kovasti käytössä. 😀 Mutta tuohon aikaan oli oikeasti todella hanurista tuo housujen korkeus vs. paitojen pituus. Kumpikaan eivät kohdanneet, ja en ymmärrä, miten sillon on voitu ylipäätään istua, kun koko ajan piti varjella, ettei mitään vilahtele! 😀

   Comments are closed.