6 x NE IKUISET HIUSONGELMAT – FFUUU!

*Sisältää mainoslinkkejä

hiusongelmat

Välillä menee pata jumiin, kun letti ei tahdo totella, itse ryssii hiusten laittamisen tai muuten vain osuu se kuuluisa bad-hair-day kohdalle, kun tarvitsisi kerrankin olla edustava. Hiusongelmat menevät vaan välillä tunteisiin, joten tässä hieman vuodatettavaa!

6 x IKUISET HIUSONGELMAT

Hiusten pesun raskaus
Onneksi oma hiuslaatuni sekä likaisten hiusten toleranssini kestää hyvin vetää viikon pesuväleillä. On se meinaan työmaa, kun omistaa haastavan ja pörröisen hiuslaadun. Shampoopesu, hiusten pyyhekuivaus, hoitoaineen vaikutus, märkä ja valuva reuhka niskassa suihkun jälkeen, hoito- ja suojatuotteet päähän sekä föönaus ja pörröpään suoristus tai kihartaminen hiusraudalla. Huuh.
Vauvahiukset
Töyhtöt, haituvat, einsteinit, antennit, sojottimet, höntöset. Vihatulla lapsella on monta nimeä.

Miten nää saa kuriin? Toki kikkoja tähän on keksitty, mutta aina ei haluaisi vetää samalla kampauksella tai tiukoilla kiinnityksillä. Ponnari leviää aktiivisessa menossa monesti kuin Jokisen eväät, ja yritäpä heittää kuperkeikkoja ja volttisarjaa niin, että ponnari ei pyöri päässä (tai vastaavasti liian tiukka ponnari revi puolta lettiä irti päänahasta). 😀
Pitkät hiukset öisin
Tiedostan, että pätkähiukset ovat osittain syntyneet mulla siitä, että nukun aina hiukset ponnarilla. En vaan kestä sitä, että hiukset kutittelevat naamaa läpi yön ja tunkeutuvat suuhun ja sieraimiin. Lettiäkin olen kokeillut, mutta letti tuhoaa kauniin suorat hiukset tai upeasti edellisenä päivänä kiharretut hiukset täysin, ja taas saisi olla pesemässä ja laittamassa hiukset alusta. Hyh!

hiusongelmat

Fila-trikoot: TÄÄLTÄ*

Paidan pukeminen tai vaihtaminen
Kun olet juuri saanut hiukset laitettua kauniisti kiinni, niin huomaat, että olet jo kerennyt tahria paitasi aamusmoothiella tai kahvilla. Tiukkakauluksinen neule vaihtoon ja tadaa! Siististi ja huolella väkerretty kampaus näyttää aivan p*rsereiältä. Jes.
Takeissa tulee aina olla huppu
Koska omistan ah-niin-ihanan luonnonpörrön, ja pienikin ilmakosteus tai tihku- ja lumisade vetää hiukset ihan pommilookiin. Oli sitten kauniin suorat hiukset, nätti ponnari tai kauniisti kiharretut kutrit, niin ulkoilma ja Suomen vaihtelevat sääolosuhteet pistävät tähän kapuloita rattaisiin, ja sen vuoksi kaikissa takeissani on pakko olla huppu, ellen halua päätyä näyttämään pöhöttyneeltä, suttaiselta ja epäsiistiltä peikko-oliolta. Pipo ei pelkästään riitä, koska pienikin suojaamaton kohta hiussuortuvista imaisee itsensä hallitsemattomalle käkkärälle. Ja miksi kaikki upeimmat takit ovat huputtomia? Hmh!
Kampaaja unohtuu aina varata
Ja ajatus herää vasta silloin, kun tilanne alkaa olemaan jo tasoa SOS. Miten en koskaan osaa ennakoida tätä? Ja toisaalta vaikka osaisinkin, niin omaan elämääni on välillä haastava sopia kuukautta etukäteen lukkoonlyötyä aikaa kampaajalle. Aikaa kun ei heti saa sormia napsauttamalla, mutta onneksi Umpulta löytyy Primeen aina joku kolo edes kohtuullisen aikavälin päähän, kun tarpeeksi kinuaa. <3

Sementtinen sivupöytä: TÄÄLTÄ*
Kuvioidut tyynynpäälliset: TÄÄLTÄ*

Karvamatto: TÄÄLTÄ*

Pfuuh. Tulihan avauduttua. Hiusongelmat ovat joskus vaan erittäin todellisia, ja menevät tunteisiin, ja kaipa niitä höyryjä on joskus pihalle päästeltävä. Hah!

Kaikenkarvaista tiistaita!

TSEKKAA MYÖS:
Kestävä meikkipohja – Näitä mä käytän!
EDELLINEN JUTTUNI:
Miksi et palaudu treenistä? Yleisimmät 5 virhettä!

♥  MUUALLA:  ♥
PROVE-valmennukset // YouTube // Bloglovin // Instagram

kauneus hiusten-hoito hiukset
Kommentit (8)
 1. Olikos sulla vielä pidennykset :o)

  1. piiapajunen
   27.3.2019, 13:54

   Moikka! Joo mulla on edelleen lisäkettä päässä, mutta nimenomaan tuuhennuksena, ja oma hius on yhtä pitkää kuin lisähius. Oma hiuslaatu on vaan niin haastava (käkkärä ja _todella_ ohut), ja olen itse kokenut lisähiukset tuovan nimenomaan helpoutta ja huolettomuutta hiustenlaittoon, kun toisinaan läpipuskeva pörröisyys hukkuu paremmin hiusmassan sekaan, eikä koko pää vain sojota hallitsemattomasti kaikkiin eri ilmansuuntiin. 😀

 2. Muuten annan puolikiharan pörrölettini elellä ihan rauhassa omaa elämäänsä ja käyttäytyä miten haluaa, mutta hitto vieköön, kun hiusraja on täynnä n. viiden sentin mittaisia hiuksia, jotka eivät yletä ponnarille! Ja mitäköhän niille käy, kun treenaa eli hikoilee? TÖRRÖTYS. Joka suuntaan. Täysi villiintyminen. Kiharaan taipuvainen tukka kun tykkää kihartua entisestään kosteana. Aaaaargh. Keksin tosin äskettäin, että ihan urheilua varten myydään niitä elastisia hiuspantoja, jotka pitävät nuo aika hyvin kurissa. Tosin sen pitää olla sitten millilleen oikeassa kohtaa päätä, ettei nuppia ala kiristää… Oi voi. :’D

  1. piiapajunen
   27.3.2019, 13:58

   Siis tämä! Siksi mä yleensä just suoristan ne hiukset, koska ne pätkät eivät pysy millään muuten hallinnassa (hyvä kun silloinkaan mutta paremmin). Noita kuminauhahiuspantoja käytän itse tosi paljon, ja tykkään niistä kyllä ihan superisti, paitsi vähän vauhdikkaammissa akrobatiavedoissa ne eivät tahdo pysyä matkassa.

   Mutta. Ymmärrän tuskasi pörröpäinen kohtalontoveri. 😀

Kommentointi suljettu.