HÄN ON SYNTYNYT <3

Maanantaiaamuna 06:47 syntyi maailmaan pieni tyttö. Tuo ihmeellinen ja suloinen olento, joka on äidistä niin ihanan hassun näköinen, että ihmetyttää ja naurattaa.

Vaikken ollut osannut visualisoida häntä tarkemmin etukäteen, niin en häntä tuollaisena osannut edes ajatella. Niin isänsä näköinen, eikä nenästä voi ainakaan erehtyä. Minulta tyttö sentään näyttää saaneen ylähuulensa. Ja sehän tässä ihanaa onkin, että hän ei ole minun jatkeeni. Vaan aivan omalaisensa tyyppi. On ollut ihmeellistä päästä jo hieman tutustumaan häneen.

Takana on ollut viikko täynnä henkistä vuoristorataa. Vuosi takaperin olin Taysilla tuomassa maailmaan enkelipoikaamme. Päivälleen tasan vuosi eteenpäin olin Taysilla synnytyssalissa tuomassa maailmaan tällä kertaa elämää.

3374 grammaa ja 51,5 senttiä. Sellainen pieni ihme. Jonka nähdessäni ensimmäiset sanani olivat: ”Se on elossa”. Ja se on tärkeintä.

Hän on täydellinen. Ja äiti ja isä vähän väsyneitä (koko kuluneesta vuodesta) mutta äärimmäisen onnellisia. Tällä kertaa kotiin Taysilta lähdetään syli täynnä elämää.

Tästä se alkaa. Koska elämä ei koskaan pysähdy kokonaan, vaan jatkaa kulkuaan. ❤️

EDELLINEN JUTTUNI:
14 x Mitä odotan raskauden jälkeen?

VALMENNUKSET:
Prove-valmennukset

hyvinvointi perhe raskaus
Kommentit (76)
  1. Suuret onnittelut! <3

  2. Paljon onnea koko perheelle! ❤️💕❤️

Kommentointi suljettu.