11 x ASIAT, JOISTA EN TODELLAKAAN TYKKÄÄ

Saisko vähän kitistä? Edes iiiihan pikkusen? Koska oikeat ongelmat ovat jo ihan riittävän isoja itsessään, ja elämässä moni asia on jo tarpeeksi hyvin, niin pidetään homma tasapainossa valittamalla niistä pienistä. Koska purkaminen helpottaa aina!

ASIAT, JOISTA EN TODELLAKAAN PIDÄ

Kun suklaaleivonnaiset pilataan marjoilla tai hedelmillä. Why god why?!

Marjoista puheenollen: puolukkahillo ruuissa. Ei vaan toimi. 😀

Itikat. Hyyh. Ne pienet paskiaiset! Onneksi kesä on ohi.

Sovittujen asioiden peruminen tai säätäminen. Tässä nimenomaan se, että minä itse säädän. Muahan ei itseäni venkslaamiset muiden toteuttamana haittaa, mutta koen erittäin epämukavaksi alkaa perumaan tai muuttamaan sovittuja kuvioita.

Hiustenpesu. Miten se onkin niin työläs homma joka kerta? Ja sitten märkä letti niskassa pesun jälkeen. Ei maistu.

Pimeät kohtaukset elokuvissa ja sarjoissa. En oliskaan halunnut nähdä, mitä kohtauksessa tapahtuu tai edes kuka ylipäätään ruudulla on.

Punaviini. Yrityksistä huolimatta ei uppoa sitten lainkaan. Juon mieluummin tuopin hyvää olutta. Ja itseasiassa IPAa kiitos.

Epäarvostus. Harvoin kukaan haluaa olla paha tai typerä, ja on jotenkin hassua, että heti ajatellaan ihmisistä typerintä, yksinkertaisinta tai inhottavinta vaihtoehtoa. Usein asioiden taustalla on ihan vain elämä ja inhimillisyys. Ei välttämättä idioottimaisuus.

Sähköpostispämmi! Yh. Ärsyttää kun spämmiä ja uutiskirjeitä tulee joka ikisestä tuutista, ja niiden sekaan hukkuu ne olennaiset mailit. Roskapostiin ohjautuneet ihan olennaiset mailit ovat sitten asia erikseen.

Vaatteiden pesulaput. Mikä homma tää on, että ne pitää tehdä kaikkein karheimmasta aineesta ja ommella kiinni terävällä siimalla?

Putkiremppaevakko. Eka päivä, ja en edes tiedä mitä ruljanssia on tulossa. Kotonakin saisi kuulemma asua koko ajan, mutta hei. Ei kiitos koko kahta kuukautta.

todellakaan tykkää

Villasekoiteneule: TÄÄLTÄ*

Löytyikö samoja asioista, jotka tökkivät tai eivät vaan uppoa saati kolahda? Pistä kommenttiboksiin purkautumista, niin johan voi olla että helpolttaa, hah!

Pilkettä tiistaihin!

TSEKKAA MYÖS:
Ne muka vaaralliset elintarvikkeet
EDELLINEN JUTTUNI:
Isoja ja pieniä muutoksia kotona & sisustuksessa

Kommentit (15)
 1. Pystyn kyllä niin samaistumaan tuohon hiustenpesurumbaan 😀 Itsellä on paksut hiukset, ja kun ne vielä olivat takapuoleen, niin niiden peseminen ja kuivaus oli mooonen tunnin projekti. Toki täytyy olla ja olenkin kiitollinen pakusista ja hyvistä hiuksistani, mutta on elämä kieltämättä helpompaa nyt, kun hiukset ovat vähän lyhyemmät 🙂
  Sun postaukset piristää aina, kiitos taas!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. piiapajunen
   28.8.2019, 11:44

   No siinä on ollut karvaa tuusattavaksi! 😀 Onneksi itsellä sentään ei ole niin hurjaa hiusmassaa, mutta silti turhauttaa, kun ajan ja vaivan voisi käyttää ihan muuhun, ja en vaan yksinkertaisesti tykkää siitä fiiliksestä, kun letti on märkänä niskassa, hah!

   Ja kiitos sulle ihana <3

 2. Täälä kans hiusten pesu työläintä ikinä ja panttaan sitä hommaa aina toista viikkoa😅
  Mut hei, itikat lähtee ja hirvikärpäset saapuu😫

  1. piiapajunen
   28.8.2019, 11:42

   Hei tuttu juttu! Panttaan hiustenpesua usein aina ällötykseen asti, koska… noh, se on vaan niin hanurista! 😀

Kommentointi suljettu.