Superhyvä ja helppo chilikahvi

Chilikahvi, tuo mahtava tuttavuus! Tällaisena addiktoituneena kahvin rakastajana olen käynyt läpi useita markkinoilla olevia makukahveja, vaikka rakastankin laadukkaan kahvin makua ihan sellaisenaan. Toisinaan olen kokeillut hioa erilaisia makukahveja myös itse ihan vain vaihtelun vuoksi, mutta chilikahvin valmistamisen olen oppinut lähipiiristäni. Ensimmäisillä kerroilla en ollut täysin varma, mitä olisin tästä chilikahvista mieltä, mutta muutaman kerran sitä vieraissa hörpittyäni, olin aikalailla myyty.
Chilikahvi on aivan ihanaa. Kahvia hörpätessäsi ensin pääset maistamaan tuoreen ja kuuman kahvin, ja miellyttävä jälkipotku nousee vasta lopuksi esille. Chilikahvi on mielestäni tavallista kahvia raikkaampaa juuri tämän muikean jälkitunnelman vuoksi. Ja mikä parasta, sen valmistaminen on itse on superhelppoa!
chilikahvi-2

CHILIKAHVI:

Laadukasta kahvia
Ripaus kuivattua chiliä
Valmista kahvi normaalisti keittimellä, mutta ripottele teelusikan kärjellinen chilijauhetta kahvipurujen sekaan ennen keittämistä. Varo ensimmäisellä kerralla heittämästä liikaa chiliä kerralla, sillä potkua voi tulla helposti liikaa. Nauti chilikahvin muikeasta potkusta kuumana höyryävästä kupposesta!
MUUNNOS: Kokeilepa heittää kahvipurujen sekaan vielä ripaus ceylonin kanelia, joka toimii tässä kombinaatiossa erinomaisena lisänä chilin kanssa.
chilikahvi
Nautinnollisia kahvihetkiä! ♥

Edellinen juttuni:

 

Kommentit (3)
 1. Kiitos, kiitos, kiitos! Kokeilin heti ja jäin kerrasta koukkuun. Sattui kotona olemaan vielä Sisilian reissulta tuotua kuvan kaltaista karkeaa chilirouhetta, joka toimi täydellisesti.
  Jos olisit tässä, niin suutelisin sinua😉
  Anne

  1. Piia Pajunen
   24.9.2016, 21:33

   Ole ole ole hyvä! Otan virtuaalisuutelosi vastaan hahaha!

 2. Kun rakastat sun treenivaatteita! - Piia Pajunen
  25.9.2016, 09:03

  […] Edellinen juttuni: Superhelppo ja helppo chilikahvi […]

Kommentointi suljettu.