Piia Pajunen
Piia Pajunen

BLACK FRIDAYN TÄRPEISTÄ JOULUN HANKINNAT! BOOM!


MU – MU – MUSTA PERJANTAI! Oma tuhottoman tehokas taktiikkani oli jo viime vuonna kotiuttaa joululahjat etukäteen marraskuun puolella nettikaupoista Black Fridayn aikaan. Kappas kepposta kun jouluhankinnat olivatkin kourassa ilman yhdessäkään ruuhkaryysiksessä hikipäissään painamista ja hyperventiloimista ihmispaljouden keskellä! Lisäksi tuli säästettyä sitä selvää tuohta, kun kaupat keskenään kilvoittelevat kovimpien tuotteiden toinen toistaan kovemmilla alennuksilla. Ja hei, joulustressi oli selätetty ennen kuin joulukuu kerkesi käyntiin pärähtää! Tänä vuonna toki olen itse ollut niinkin ajoissa liikkeellä, että jouluhankinnat ovat suurimmaksi osaksi tehty jo ennen Black Fridayta. Score! BTW. Jouluun on enää 29 päivää.
Tähän postaukseen kokosin muutaman osuvan tärpit luotettavista nettikaupoista, joista itsellä on vankka kokemus sekä puljujen Black Fridayn erityisalet koin vinkkaamisen arvoisiksi! Tättärää! Tässä näin! Ja osa tarjouksista vain tänään, joten kannattaa olla vikkelä.

Adidas-treenitoppi: TÄÄLTÄ* // Puma-trikoot: TÄÄLTÄ*

ELLOKSELLA AIVAN MEGANA ALEJA*

Muotia, sisustusta, merkkivaatteita, treenikuteita, kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja oikeastaan mitä vain joko itselle tai sinne pukinkonttiin! Tsekkailin tähän valmiiksi muutamia to-del-la kovia tärppejä:
Adidasta* (jäätävä kasa jopa -50%)
Marimekon astioita ja tekstiileitä!*
Gant Homea* (jopa -50%)
Kasa joulukoristeita* (-50%)
Leluja* (-50%)
Vuodevaatteita* (-40%)

HOUSE OF BRANDONILLA YLI 2000 TUOTETTA*

House of Brandonilla jopa 2000 tuotetta erityisessä Black Friday-kamppisalessa! Kosmetiikkaa, takkeja, merkkivaatteita ja treenikuteita!

FASTILLA KAIKKI ALESSA*

FAST Finlandin nettikaupasta irtoaa koodilla blackfriday -30% (voimassa pe-su) normaalihintaisista tuotteista! Nyt siis lähtee treenijuomat, palkkarit, superfoodit ja energiajuomat oikeasti näppärään hintaan. Ja vaihtoehtoisia joululahjoja lähipiirin sporttaajille pohtiessa ei oikeasti olisi lainkaan huono pistää pukikonttiin esimerkiksi hyvänä kombona treenijuoma (Intra*) sekä laadukas ja hyvänmaikuinen palkkariprode (Hera80*). Lisäksi aika monen märkä uni (hep!) toteutuisi oikeasti laatikollisella ROX-patukoita*. Aina kun ei tarvitse antaa lahjaksi kaulahuivia ja lapasia. 😉

OFFERILLALLA RAVINTOLOITA JA ELÄMYKSIÄ*

Ah! Lahjaksi jotain muuta kuin materiaa! Alessa iso kasa hyviä joululahjaideoita! Täältä bongailin teille valmiiksi aika kovia tärppejä kulinaristeille ja hemmottelun haluisille! Joululahjaksi ei olisi lainkaan huono antaa läheisille oikeasti yhteistä ajanvietettä tai hemmottelua. Osa näistä ajoittuu toki ennen joulua, mutta eipä se olisi huono idea palkita itseään tai viedä pikkujoulufiilistelyissä omia rakkaita kivan äärelle. <3

PÄÄKAUPUNKISEUDULLA:
Siipiweikot: 2 x 10kpl siipiä -50% vain 9,3€
Labyrinth Games: Pakohuonepeli 2-4 henkilölle -41% vain 59€
Serena: Vesipuiston kausikortti -50% vain 47,5€

TAMPEREEN (<3) KOVIMMAT:
Aussie Bar: Burgerit + ranskalaiset kahdelle -64% vain 8€
Crazy Golfin minigolf-kierros -60% vain 4€
45 min rentouttava jalkahieronta -68% vain 12€

Oikein valoista ja vireää mustaa perjantaita! Jauu!

Tsekkaapa toki myös:
Hieronta – Vaikutus kropan ulkonäköön?

Edellinen juttuni:
6 kultaista treeniperiaatettani – Kehitykseni salat!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (8)

 1. Mira

  Heei missä toi tampereen 12e jalkahieronta on?😊🤔

  • Piia Pajunen

   Vitsit en enää löytänyt sitä uudemman kerran (nyt lauantaiaamuna)! En siis tiedä oliko se vain eilisen, vai oliko niitä jaossa vain rajoitettu määrä silloin perjantaiaamuna muutenkin jaossa, jolloin nopeat söivät hitaat…

 2. Eienäälihaatähänruhoon

  Moikka!
  Osaatko sanoa montako päivää lihas kasvaa ja kehittyy treenin jälkeen? Jos se on esim 2 päivää, niin olisiko käytännössä mahdollista kasvattaa lihasta ja minimoida rasvan kertyminen olemalla plussilla vain esimerkiksi perspäivänä ja sen jälkeisenä päivänä? Olettaen siis että treenaan kyllä kaikki lihakset mutta koska ainut lihasryhmä jota tahdon enää kehittää on takapuoli, niin en olisi plussilla muina treenipäivinä.

  • Piia Pajunen

   Lihas palautuu treenistä yleensä parissa vuorokaudessa, mutta systeemi kokonaisuudessaan on huomattavasti monimutkaisempi ja monivaikutteisempi, ja näitä pitää aina tarkastella kokonaiskuvan kautta, eikä niinkään parin päivän sykleillä. Eli jos muina päivinä mennään liian suurilla miinuksilla, niin ei keholla ole energiaa paukuttaa niitä jalkatreenejä, ja näinä päivinä popsitut plussat eivät välttämättä riitä palauttamaan muusta yleisestä rasituksesta.
   Syklittäminen on kuitenkin ihan tehokas tapa buustailla treeniä ja aineenvaihduntaa, joten fiksusti toteutettuna tuo voisi toimia ainakin vähän lyhyemmän aikavälin kiristelynä toteutettuna. Tietty jos lähdetään tätä tyyliä venyttämään loputtomiin kokonaiskuvan ollessa miinuskaloreilla, niin kyllä se jossain vaiheessa lähtee kääntymään itseään vastaan, mutta ”dieettinä” tämä voi kyllä hyvinkin toimia! 🙂 Kannattaa siis testata!

 3. Hanna Saldana

  Meika silloin tilasi Aim’n verkkosivuilta niita leggareita joita mainostit muutama postaus sitten (ovat muuten hyvia ne leggarit!) ja tanaan kolahti Aim’n:n Black Friday-mainos emailiin ja kurkistin sivuja… muutamia vaatteita -70% alessa! Nappasin parit treenirintsikat (n. $11) ja parit leggarit (noin $21) seka teepaidan (n. $12). Aivan sairaan hyva hinta leggareista kun normaalisti ovat noin $70 ilman alennuksia… ja postarit oli ilmaiset, vaikka asun taalla pallon toisella puolella, kun torsasin yli $100 😆😆. Taisit koukuttaa meikalaisen ko. merkkiin! 🤪😂

  • Piia Pajunen

   Siis mäkin kävin niitä Aim’nin omia black friday tarjouksia kurkkimassa ja melkein sorruin itsekin! 😀 Onnistuin kuitenkin vastustamaan kiusausta, kun sen verran noita on jo itsellä kaapissa (oliko nyt 7-8 trikoot Aim’niltä), että nyt joudun vähän jarruttamaan. 😀 En siis tosiaan yllättynyt, että joku muukin näihin koukuttuu! 😀

 4. Noora

  Moi Piia! Ihan aiheetsa poiketen haluaidin kysellä siun painonnostokenkien perään. Addut näyttivät olevan, mutta mikä on tarkka merkki ja mistä olet hommannut?

  • Piia Pajunen

   Moikka! Ne mun painonnostokengät ovat tosiaan Addun, mutta mallista en kyllä osaa yhtään sanoa. Kengän pohjassa luki kyllä ”Speed of Light”, mutta en usko, että tämä viittaa malliin mitenkään. Noissa tunnusmerkkinä on tosiaan kyllä se, että perinteisten kengännauhojen sijaan niissä on siimamaiset nauhat, jotka avataan ja kiristetään pyöreällä ”kelanappulalla”.
   Itse siis ostin ne Tampereen Kalevan Prisman yhteydestä SportHeavystä, mutta heillä on tosiaan oma verkkokauppakin, josta varmasti kyseisiä voisi vielä bongailla. 🙂

Kommentoi »

Comments are closed