13 x ASIAT, JOTKA ÄRSYTTÄVÄT KOHTUUTTOMAN PALJON

*Sisältää mainoslinkkejä

Fffuuuuuu. Välillä menee kuppi kumoon ja pata jysähtää jumiin aivan liian helposti. Pienetkin asiat pistävät turhauttamaan niin lujaa, että alkaa jopa itseään naurattamaan. Tai noh, AINA EI EDES NAURATA, mutta onneksi ainakin suurimmassa osassa ja edes jälkeenpäin, heh. Tässä muutamia esimerkkejä elävästä elämästä.

Ja tosikot poistukaa. Teitä ei kaivata täällä!

Asiat, jotka ärsyttävän kohtuuttoman paljon

Saippuapullot, jotka räkäisevät saippuat hämmentävässä kulmassa sun vaatteille tai jopa yläviistoon sun KAULAAN! Ja seuraavan kerran yrität olla ovelampi, niin sama pullo rätkäyttää sen aivan toiseen kulmaan.

Ananas, joka takertuu hampaiden väliin. Sehän ei sieltä hevillä irtoa. Aina saa rukoilla.

Pakastin, joka toisella avauskerralla on imaissut itsensä kiinni, ja on jumissa kuin purkka tukassa. En oliskaan halunnut laittaa mustikkapussia sinne takaisin.

Kun koira on kussut sun lattialla olevan viikatun vaatepinon päälle, jossa on juuri se paita, jonka varaan olit suunnitellut koko asukokonaisuuden. Kiitti Pöpö. Miks just tänään?

Kahvikuppi, joka läikkyy juuri, kun luulet selvinneesi läikyttämättä, eli juuri sen pöydälle laskiessa. Score!

Kun netti alkaa temppuilemaan juuri sillon, kun kannat mehevät iltapalat TV:n äärelle ja haluaisit alkaa streamaamaan lempparisarjaa. Kestorasitus.

Polkupyörät, jotka on vedetty parkkiin siten, ettet saa omaasi millään pois kaikkien keskeltä. Kiitos ystäväiseni.

Kun haet toisesta huoneesta jotain, mutta palatessasi tajuat, että päädyit tekemään jotain aivan muuta. Ja ei siinä vielä mitään, mutta kun toistat saman kolme kertaa. Facepalm.

Ihmiset, jotka ovat yksinkertaisesti TIELLÄ. Oon varmaan itsekin just semmonen, hahahha, mutta ärsyttää, jos joku muu jää lojumaan tielle (varsinkin, jos on nälkä).

Kun unohdat märät pyykit koneeseen. Pariksi päiväksi. Jes.

Swaippaillessasi peukulla puhelimella pitkää tekstiä tai feedejä alaspäin, luuri tulkitsee jossain vaiheessa hieman vinon vetäisyn ”siirry edelliseen” käskyksi ja swaippaa sinut menneisyyteen. Ja yritäpä löytää uusiksi se kohta, jota olit lukemassa. So long!

Juuri saadessasi valmiiksi pitkän vastauksen puhelimella kirjoitettuna, niin näppäät vahingossa mäihällä hutiin, jolloin koko vastaus katoaa, ja löydät itsesi edellisestä ruudusta. Joka. Ikinen. Kerta.

jotka ärsyttävät
Tiger of Sweden-college: TÄÄLTÄ*
Dr. Denim Lexy-farkut: TÄÄLTÄ*

Löytyykö muita kohtalontovereita ja sielunkumppaneita? Vai rämminkö itse eteenpäin näiden ensimmäisen luokan maailmanmurheideni kanssa? 😀

Löysää pipoa viikkoon!

Kommentit (36)
 1. Nyt kun tuli puheeksi niin Oi kyllä, juuri nämä muakin ärsyttää 😂 etenkin tuo puhelimen sekoilu… Äh, onneksi voi nauraa!

  1. piiapajunen
   15.5.2019, 18:45

   Onneks nää tilanteet yleensä naurattaa (ainakin hetken päästä), vaik välillä pistää kyllä kiristämään. 😀 😀

 2. Samaistun! Ja varsinki toi feedin selaus, jos käy välillä jossain toisessa sovelluksessa ja palaa takas, niin eiköhän se useimmiten pomppaa takas alkuun, ja eiku selailee uudestaan vaan 🙂 ärsyttävintä jos on jossain tosi alhaalla ja saamassa just edelliset selatut kiinni. Ja kerran olin nukahtanut puhelimen viereen silleen, että se oli jäänyt päälle, niin enköhän sitten ollut unissani poistanut yhen pitkän vaivalla väännetyn tekstin. Niinku, enhän mä oiskaan sitä mihinkään tarvinnut 🙂 Ja ihmiset, jotka on edessä niin ärsyttää myös 😂 silleen, voitko väistää! Ja vielä sellanen tuli mieleen, että aina ku ajattelee, että ei sotke vaikka paitaa tai tiputa jotain lattialle tai huitase, niin silloin just tekee niin. Kerran ajattelin, että en kaada tota lasia, vaikka istunkin sen vieressä. Ni enköhän sitte parin sekunnin päästä huitassut sen kumoon 😂 niinku oikeesti!!!

  1. piiapajunen
   15.5.2019, 18:44

   Siis tää feedien selaaminen. Sairaan rasittavaa, kun se heittää sut alkuun! Ja sitten all over again. 😀 😀 + itse vahingossa poistama teksti, ja itelle vielä todella monesti käy niin, että kirjoitan IG-kuvaan älyttömän pitkän kuvatekstin, ja julkaisu-nappia painessa IG-menee lagiin, kuva ei mene julkiseksi ja teksti katoaa taivaan tuuliin. En oliskaan halunnut käyttää tekstiä, jota loin yli puoli tuntia. :))))

Kommentointi suljettu.