11 x ASIAT, JOTKA ÄRSYTTÄVÄT VÄHÄN LIIKAA

ärsyttävät vähän liikaa
Aina eivät kaikki asiat yksinkertaisesti nappaa, ja joskus sitä verkkokalvoille vaan osuu asioita, jotka saavat höyryn nousemaan korvista. Ihan aina tähän ei edes tarvitse maailman suurimpia vääryyksiä tai epäkohtia, vaan joskus hieman mitättömämmätkin tekijät vain osuvat oikeaan hermoon aivoissa ja vetävät padan jumiin, haha! Joskus myös tekee hyvä päästä purkamaan, ja tässä pieni ote siitä, mikä meikäläisellä osuu toisinaan vähän turhan lujaa aivoon. 😀

ASIAT, JOTKA ÄRSYTTÄVÄT VÄHÄN LIIKAAKIN

Kahvilan pöydän keikkuminen. Ei muuta kuin virittelemään sopivan kokoista servettimyttyä jalan alle, koska puffff.
Kun vessapaperitelineessä on jäljellä enää tyhjä rulla. Tietty siinä kriittisessä vaiheessa, kun istut jo housut kintuissa siinä posliinimööpelillä.
Maiskuttelu ja kovaääninen mässytys syödessä. Aaaaaaaaa! Mun korvat hajoaa! Eikö lapsena ole opetettu, että syödään suu kiinni? Ei kaikkien tarvitse kuulla saati nähdä suussasi pyörivää ruokaa.
Pakkalumen narskunta. Mulle tää on sama asia kuin vetäisi kynsillä liitutauluun. Talvi aiheuttaa mulle välillä siis aikamoisia vilunväreitä muutenkin kuin kylmyyden puolesta. Pahin skenaario on, kun -15 asteen pakkasella pyörität kengän pohjaa pakkaslumessa. Karvat nousi pystyyn jo pelkästä ajatuksesta, hyi!
Koiranpaskat pitkin kyliä. Ihan oikeasti jengi (ei ne koirat vaan ne omistajat). Todella ihana kävellä rehellisen paskan keskellä 24/7 ja vielä kävelyttää omaa koiraa niissä. Kova lifehack tähän on solmia hihnaan valmiiksi parit kakkapussit tai hankkia Tigeristä parin euron söpö, pieni ja pirun kätevä kakkapussirullakotelo. Helppoo!
20 ja 25 kilon levypainot kevyiden painojen edessä. Voisiko vähän viitsiä vaivautua miettimään muita kanssatreenajia, ettei tarvitsisi lähteä tekemään urheilusuoritusta jo siinä, että saisi tarvitsemansa 2,5 kilon levypainot sieltä takaa käyttöönsä. Olen kitissyt tästä monesti ennenkin, ja tulen luultavasti jatkossakin kitisemään, hah! Mut silti. Vielä kerran pliis!
ärsyttävät vähän liikaa
ärsyttävät vähän liikaa
Oven vetäminen kiinni. Miksi se tavallinen sisäovi pitää vetää siitä kahvasta kiinni, eikö voisi painaa kahvan alas, ja asettaa sen kiinni, eikä rysäyttää sitä siitä mistä aita on matalin hirveän ryminän kera?
Kun keittiöstä on kaikki perustarpeet samaan aikaan loppu. Illalla kahvinkeitintä ladatessasi huomaat, että kahvia on jäljellä enää yksi mitallinen. Maitotölkissä on enää tilkka. Vakkarismoothieaineksista on juuri loppunut se olennaisin. Ja kaikki samalla kertaa. Tietenkin.
Röökin polttaminen sateella bussipysäkillä. Kiitos. Halusinkin joko kastua tai vetää keuhkot täyteet tupakankäryä ja haista vielä itse röökiltä koko loppupäivän. Kiitos vielä kerran.
Kun sähköposti kettuilee. Juu, en olisikaan halunnut huomata tuotakaan tärkeää sähköpostia, mutta kiva kun se ohjautui syystä tuntemattomasta roskapostiin tai vastaus jumittuikin luonnoksiin.
Vadelman siemen hampaankolossa. Tuskin tarvitsee sanoa enempää. 😀

ärsyttävät vähän liikaa
Levi’s T-paita: TÄÄLTÄ* // Revityt farkut: TÄÄLTÄ* // Tennarit: TÄÄLTÄ*

Noh, eihän se elämä nyt niin vakavaa ole, ja välillä ihan mitättömät asiat vain tuppaavat ärsyttämään vähän turhan paljon. Ehkä silloin on homma ihan hyvillä vetimillä, kun ongelmat ovat luokkaa loppunut vessapaperi tai kahvi, haha! Mikä teitä jurppii ja nyppii toisinaan ja lujaa, vaikkei välttis ihan niin kovaa tarvitsisi kupoliin osuakaan? 😀

Häikäisevää torstaita joka kuuppaan! Pus!

Kurkkaa myös:
Mies avautuu: Mikä minussa ärsyttää?!
& Mitä nykyään saa enää syödä?

Edellinen juttuni:
Räjähtävä loikkatreeni ulkona – Kyllä lähtee!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (27)
 1. Eih tuo lumen narskuminen. Musta se on just ihanan tunnelmallista ja talvista! Kauniiden kesäiltojen lisäksi yks mun suosikeista on talvi-illat: kirpsakka pakkanen, kirkas tähtitaivas ja narskuva lumi, kun kävelee ulkona. 😀 ai että!

  1. Piia Pajunen
   17.5.2018, 19:57

   Siis vitsit kun pystyiskin nauttiin siitä, mut koku aivosolu mulla on tuol menny väärään paikkaan, ja se osuu mulla johonki hälytyssektoriin ärsykkeenä! 😀

 2. Hakkarainen
  17.5.2018, 20:33

  Bussin istumapaikkojen kassivaltaajat ja voirasiaan jätetty paperifoliomikälie, joka ruttaantuu rasvaiseksi mytyksi.
  https://aatenarikka.blogspot.fi/

  1. Piia Pajunen
   18.5.2018, 17:24

   Siis toi margariinirasian se läppä! Mä vihaan kanssa, kun ne jätetään siihen! 😀

Kommentointi suljettu.