10 x ASIAT, JOTKA ÄRSYTTÄVÄT AIVAN LIIKAA!

ärsyttävät aivan liikaa
Ffffuuuuu! Välillä menee kuppi nurin ihan mitättömistä ja pienistäkin asioista, ja joutuu pysähtymään puhaltelemaan. Lopulta sitä kuitenkin itsekin alkaa repeillä itselleen, että mikä tässä oikein ärsyttää nyt niin lujaa. 😀 Taas on siis aika säännöllisen avautumissessioni, joten olkaahan valmiita. Nyt niitä tulee!

ASIAT, JOTKA ÄRSYTTÄVÄT AIVAN LIIKAA

Lidlin 2 litran limsapullon repiminen niistä kuuden pakkauksen muovikääreistä kaupan hyllyissä. Ihan sairaan rasittavaa! 😀
Töötin pohjaan hakkaaminen liikenteessä. Kyllä se tööttäys kuuluu lyhyemmälläkin painalluksella, eikä sitä torvea tarvitse painaa kymmeneksi sekunniksi pohjaan, jos näkee jonkun tekevän pienekin virheen.
Kun kiireessä tiputat vaatteillesi puuroa, jugurttia tai kahvia. Se perinteinen. Varsinkin kun olet poissa kotoa, ja matkalla tärkeään palaveriin kaadat suklaaprotskuvanukkaat vaaleille vaatteillesi. ”Juu ei tämä p*skaa ole, vain vanukasta”.
Kun hikinen treenitoppi jää riisuttaessa rullalle jumiin hartioidesi alle. Siinä sitten käsivarret kohti kattoa ja jumissa korvien vieressä yrität räpiköidä itsesi tilanteesta pois. Käykö kellään muulle koskaan näin? 😀
Lentokentällä laukkuhihnaan kiinni pakkautuminen. Onko pakko sulloutua sääret kiinni siihe laukkuhihnaan ja raahata kaiken lisäksi siihen kaikki muu omaisuutesi ja perheenjäsenesi, jotta kukaan takana oleva ei näe oman laukkunsa saapumista tai joutuu kyynärpäät edellä raivaamaan tilaa siinä vaiheessa, kun oma kapsäkki hihnalle liukuu? Ne ”odota tämän viivan takana” merkinnät on siinä ihan syystä.
Kun margariinirasiaan jätetään se foliohärpäke. Miksei sitä voi repiä kokonaan pois suoraan!?
Snobbailu. Se, että ajatellaan itse olevansa parempia kansalaisia tai vähän hienompaa väkeä, saa mut näkemään tulipunaista. Siinä ei ole minusta mitään väärää, että on kallis maku, ostelee kalliita kuteita tai tykkää käydä vaikkapa hienoissa ravintoloissa. Jos lähtee naureskelemaan niille, jotka ihan totta tykkäävät käydä vaikkapa edullisissa ketjurafloissa fine diningin sijaan tai ostaa laukkunsa henkkamaukalta design-liikkeiden sijaan, pistää mulla ainakin aivot solmuun.
Hitaasti kävelevät ja jumittavat ihmiset. Varsinkin ahtailla käytävillä tai kapeillä kävelyteillä. Hirveä road rage päällä omien jalkojen päällä!
Parvekkeella tupakointi. Joo tiedän, ettei sitä ole (vielä) kielletty läheskään kaikissa taloyhtiöissä, mutta menneinä kesähelteinä, kun kaikki parvekkeen ovet ja ikkunat on joutunut pitää auki, niin ei ole ollut kovinkaan jees vetää kotisohvalla passiivisesti röökiä vartin välein. Talvisin ihan sama mulle, mutta kesäisin vähän jyystää mieltä.
Kun valitsen sen hitaimman kassajonon. Phhhffff. Turhauttaa joka kerta, vaikkei edes olisi kiire mihinkään! 😀

mikä ärsyttää
College-paita: TÄÄLTÄ*

Phuuuh! Johan helpotti, hah! Mitkä asiat sulla ärsyttävät aivan liikaa, vaikkei nyt syytä edes olisi? Löytyikö samoja, tai tuleeko mieleen muita? Nyt saa avautua! 😀

Helppoa happea ja syviä hengityksiä alkuviikkoon!

KURKKAA MYÖS:
Kun bloggaaja on täysi kusipää
& Ovatko pienet rinnat naisella puute?

EDELLINEN JUTTUNI:
Ne aivan mahdottomat ulkonäkövaatimukset

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (28)
 1. Eniten ärsyttää ihmiset, jotka ajattelevat, että oma tapa syödä tai toteuttaa jonkinlaista painonpudotusta on se ainoa oikea tapa. Varsinkin, kun rajataa jopa kokonainen ruoka-aineryhmä pois. Sen jälkeen sitä toitotetaan muillekin, että kuuluu syödä pelkkästään rasvaista lihaa tai varpaankynsiä. Todellusuudessa ruokien ja ruokavalioden sopivuus on niin yksilöllistä, ettei oma tapa välttämättä toimi naapurilla.

  1. Piia Pajunen
   28.8.2018, 16:46

   Siis tämä! Ja joo voihan se rasva tiristä monellakin tapaa, mutta kaikkia ei välttämättä kiinnosta toteuttaa sitä juurikaan jättämällä kokonaisia ruokaryhmiä pois tai syömällä vain tiettyjä todella tarkkaan määriteltyjä tai rajattuja ruokia.

 2. Se on paha kun urheilurintsikat saa kuoria päältä pois ja sitten ku ne jää sinne kainalon huudeille jumittaan :’D varmasti mahtavan näköistä, kun tepsutat ja revit niitä ihme asennoissa pois

  1. Piia Pajunen
   28.8.2018, 16:47

   No kyllä! 😀 Puolialasti solmussa käsivarret ja sormet sätkien kohti kattoa! 😀

Kommentointi suljettu.