ELÄMÄNI PÄTKÄNÄ – ”VAIN ALLE 160 CM JUTUT”

alle 160 cm
Termosta pöytään taas! Monesti livenä minua ruutujen läpi tuijottelevat silmäparit toteavat minun olevan huomattavasti lyhyempi kuin kuvissa tai videolla vaikutan. Meitsihän on tällainen 156 senttinen taskuraketti ja nilkoista nappaaja, ja tällä rungolla on painettava menemään, kun tämä on itselleni siunaantunut. Tämä pituus tuo mukanaan tiettyjä tilanteita ja vaati toisinaan omanlaisia toimintamalleja arjesta selviytymiseksi, joten tässä niitä nyt sitten pidemmittä höpinöittä tulee!

VAIN ALLE 160 CM JUTUT

Löydän itsesi päivittäin kiipeilemästä pitkin keittiön tasoja, että saisit edes toisiksi alimmalta hyllyltä jotain.
Ja jos keittiön yläkaapistojen toisiksi alimmalle hyllylle sijoittaa jotain, niin se unohtuu sinne, koska et yksinkertaisesti näe niin korkealle.
Huomaat istuvasi joka paikassa epäaikuismaisesti inkkari-istunnassa, polvet suussa tai muissa vastaavissa asennoissa, koska eiväthän ne jalat muuten osuisi penkiltä maahan, vaan jäisi ärsyttävästi roikkumaan ja ilmaan killumaan.

Päätä pidemmät frendisi kettuilevat sulle aina pituudestasi, ja nojailevat kyynärpäillä olkapäähäsi, hah!
Jengi kiroaa aina, jos joutuu autossa jälkeesi kuskin paikalle, koska ajoasemiin ei yksinkertaisesti mahdu jälkeesi kukaan.
Et toki itsekään meinaa mahtua ulos autosta ratin takaa, kun penkki on vedettävä niin kiinni rattiin, että ylettäisin polkimille.
Voit ostaa edelleen vaatteita lastenosastolta. Monet merkkikuteet ovat meinaan halvempia lasten ja nuorten osastolta. Boom!
alle 160 cm
Hämmennyt, kun joku sinua lyhyemmältä vaikuttava ihmisolento toteaa olevansa yhtä pitkä kuin sinä. Normaalisti kun olet tottunut puhumaan ihmisille ylöspäin katsoen, niin samalle tasolle osuva keskustelukumppani tuntuu niin lyhyeltä veijarilta, heh.
Sut tungetaan aina täydessä autossa ahtaimmalle paikalle, koska ”mahdut siihen parhaiten”.
Porukka huomauttaa aina, että kuinka kipität niin kiitäen ja pikavauhdilla eteenpäin. Siinä vaiheessa joutuu toteamaan takaisin ääneen, että samaa vauhtia siinä kuljetaan kuin muutkin, joten pakko sitä töppöstä on pistää toisen eteen vähän tiuhempaan tahtiin kuin yhtä matkaa kulkevien hongankolistajien, haha! #nopeitalihassoluja
Lentokoneessa tai junassa matkustaminen on huomattavasti mukavampaa, kun on vähän lyhyempää raajaa mahdutettavana ahtaisiin penkkirivistöihin! Score!
Salilla huomaat apinoivasi ja kiipeileväsi penkeille, kyykkyräkkeihin tai laitteiden runkoihin, että saisi otteen kahvasta tai sen kahvan edes vaihdettua. Ketteryys ainakin kehittyy!
Kun ala-asteen lopussa pääsit istumaan ekaluokkalaisten pulpetteihin ja penkeille, ja totesit, että nyt löytyi vihdoin ergonomiset ja mittasuhteisiin sopivat opiskeluvermeet meitsille (menis varmaan vieläkin).
Frendisi ja puolisosi ilmoittavat aina lasten vessanpöntön nähdessään, että hei Piuuude, nyt löytyi sulle sopiva posliinimööpeli! Kiitti hei! 😀

alle 160 cm
Pilkkupaita: TÄÄLTÄ* // Korkeavyötäröiset shortsit: TÄÄLTÄ*

Löytyykö muita sielunkumppaneita vertikaalisesti rajoittuneilla rungolla tämän maan pinnalla tallustavista? Kuulostivatko nämä yllä mainitut esimerkit tutuilta kokemusmaailmasi puolesta? 😀

Meininkiä viikonvaihteeseen niin pitkille kuin pätkillekin!

Tsekkaa myös:
Meidän äiti paljastaa musta asioita!
& Aktiivitreenaajan ikuiset hiusongelmat

Edellinen juttuni:
Hodari-buffet – Sairaan hyvää ja helppoa!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (54)
 1. Täällä täällä täällä! Pää melkein pilvissä, mittaa 157 cm. Olen vuosien mittaan huomannut kaikki samat asiat kuin sinäkin. Aiemmin lyhyys häiritsi jollain tasolla, mutta minä en olisi minä, jos olisin yli 160 cm. Pituudesta on tullut osa identiteettiäni. Jostain kumman syystä monet jaksavat kuitenkin aina ihmetellä sitä ”kuinka lyhyt” olen. Mitä väliä? Joskus voisi vastata takaisin, että kappas kuinka tylsä keskiverto itse oletkaan. 😀

  1. Piia Pajunen
   28.5.2018, 13:27

   Siis nimenomaan (vajaavainen) pituushan on nimenomaan just helmi! Olkoon omat ominaisuudet mitä vaan, niin niistähän me jokainen muodostutaan. Paras ottaa vaan kaikki itsestään irti kuin märehtiä sitä, mikä on. 😀

 2. Samaistuin jokaiseen :D. Oon pohtinut uudessa yksiössäni, että kauankohan tuo keittiön lavuaaritaso kestää päälläseisoskelua, kun kaikki ’säilyvät’ tuotteet on ylähyllyllä, josta niitä säännöllisin väliajoin kiipeilen!
  Ja totta tosiaan, oli niin hassua jutella sun kanssa livenä, kun olitkin samalla korkeudella (itseasiassa kaksi senttiä matalemmalla) 😉 Mutta hei, onhan nää hyviä puolia kaikki, tää on ominaisuus, ei ongelma !

  1. Piia Pajunen
   28.5.2018, 13:28

   Juuri näin! Ominaisuus eikä ongelma! 😀 Ja pitää kyllä olla asunnossa jykevät keittiöntasot, haha!

Kommentointi suljettu.