Kiinnitetty postaus

5 x AKTIIVISEN ARJEN LIFE HACKIT

Kaupallinen yhteistyö: NIVEA

Arki tuppaa olemaan itse kullakin välillä aikamoista viipotusta, ja menoa ja meininkiä riittää. Pitäisi keretä käymään töissä, opiskella, laittaa ruokaa, treenata, meikata, käydä kaupassa, hakea paketti postista, nähdä frendejä ja kantaa kaikki mahdolliset kamat (eli puoli omaisuutta) päivän aikana messissä. Huuuh ja jösses!

Millä pikkukikoilla voisi selvitä ihan piiiiikkuisen helpommalla vauhdikkaassa arjessa? Miten säilyä freesinä ja edustavana päivän aikana, vaikka vääntö olisi hurjaa? Ja hei, miten tehdä kaaos kaamosaamuista vähän jouhevampia? Tässä tipsit!

5 x AKTIIVISEN ARJEN LIFE HACKIT

1. Treenikuteet meets arkiasu

Nopeat liikkeet ovat näyttäviä, ja joskus asu täytyy vaihtaa aikalailla lennosta. Lisäksi mitä vähemmän tavaraa on päivän aikana kannettavana, niin aina iisimpi! Siistit simppelit treenitrikoot voi yhdistää reteästi vaikkapa nättiin neuleeseen, muhkeaan neuletakkiin tai street-henkiseen huppariin.

Reteimmät sporttisielut (kuten meitsi, hah) vetävät alle valmiiksi urkkatopin, jolloin päivän muista riennoista siirtyminen sporttisempiin aktiviiteetteihin on entistä jouhevampaa ja matkassa tarvitsee raahata huomattavasti vähemmän rompetta ja tavaraa. Ja onhan trikoot nyt letkeämmät päällä kuin farkut, eli mukavuudesta ei tarvitse tinkiä.

2. Suunnittele ja valmistaudu!

Jouheva ja etukäteen öljytty aamu. Paljon parempi päivä. Ihan totta.

 • Valkkaa seuraavan päivän vaatteet lipaston päälle valmiiksi. Ei tule asukriisejä. Samalla pystyt etukäteen huomioimaan vaatteiden eri vaatimukset rauhassa ja ilman kiirettä edellisenä iltana (sääolosuhteet, treenit, virallisemmat palaverit).
 • Pakkaa laukku valmiiksi. Myös ne treenikuteet, läppärit, kalenterit, laturit ja avaimet.
 • Pidä laatikostossa tai vessan hyllyllä vain olennaiset kosmetiikka- ja kempparituotteet. Siisti hyllyltä pois ne purnukat, joita käytät ehkä pikkujouluissa ja serkun ylioppilasjuhlissa, ja jätä “käyttöhyllyille” ainoastaan vain ne kasvotuotteet, hiuslakat, dödöt ja hammastahnat, joita oikeasti käytät. Tein tämän viime keväänä, ja oli paras päätös ikinä.
Vessan kaapin hyllylle vain oikeasti käytössä olevat purnukat. Seesteisyys selkeyttää kummasti.

3. Hiukset joka käänteeseen sopivaksi

Kun fleda on isketty minttiin aamulla, niin avot! Pyöräytä nätti ponnari, joka toimii sellaisenaan päivän eri menoissa ja vauhdikkaissa käänteissä. Samaa ponnaria voi tuunata vauhdissa pikkukikoin päivän eri vaiheissa:

 • Iske ponnarin ympärille nätti hiusdonitsi, jolloin sama huoliteltu ponnari toimii “siistimmässä arkimenossa” ja donitsin vauhdissa pois riipaisemalla myös aktiivisemmissa merkeissä illan treenissä tai ulkoilupuuhissa.
 • Ponnaria voi ehostaa näteillä pitsisillä, nahkaisilla tai koristelluilla hiuspannoilla tai paksummilla trikoopannoilla. Iske aamutreenin jälkeen panta ponnarilla olevien hiusten kylkeen, ja treenimenossa hieman pöhöttyneet vauvahiukset pysyvät aisoissa työ- tai opiskelupäivän ajan.
 • Väkerrä aamusta ranskalainen letti otsan tai ohimon poikki. Toimii kaikissa lookeissa, ja pitää vauvahiukset kurissa!
Pikkuletti tekee tavallisesta ponnarista entistä edustavamman, ja pitää vauvahiukset aisoissa.
Piristä ponnaria hiusdonitsilla tai hiuspannalla, jonka saa huitaistua nopeasti pois ennen treeniä.

4. Lämpimässä säilyvät eväät matkaan!

Näitä kysellään aina! Kurkkaapa huvikseen myös kauppojen paistopisteiden antiin. Ne kun säilyvät päivän lämpimässä joka tapauksessa ja pieni tujaus hiilaria iltapäivään tai treenin ympärille voi pelastaa väsyneimmänkin päivän. Lisäksi hedelmät, pähkinät, erilaiset proteiinipatukat ja valmiit proteiinijuomat säilyvät usein päivän lämpimässä. Eivätkä eväsleivät pilaannu muutamassa tunnissa, jos ne lämpöiseen laukkuun pitää pakata. Helpottaa vauhdikasta päivää kummasti, kun matkassa on mukana välipalaa!

5. Hajut kuriin luottodödöllä

Ja soijahan saattaa iskeä ennen kuin kerkeää kuntosalia tai tanssitreenejä sanoa. Viipottaessasi vauhdilla toppatakki päällä töihin kassien ja kimpsujen kanssa, voi kummasti iskeä jo kuumotus päälle (en voi olla ainut, really). Silloin ei ole kovinkaan kiva, että deodorantti pettää ja döfä kainalon alla on todellinen.

Jos joku yhtään sattuu muistamaan mun viimeisen reilun kolmen vuoden aikaisia lempparituotepostauksia (esim. tämä tai tämä), niin Nivean antiperspirantit ovat vaan mulla ykkösiä. Sen verran allekirjoittanut on vuodattanut soijaa päivien ja treenien aikana vuosien varrella, että näkemystä ja yhteiseloa hikipisaroiden kanssa löytyy! 😉

Nivea luottodödönä mennään, koska Nivean roll onit a) kuivuu nopeasti b) tuoksu on freesi ja kestävä mutta sopivan neutraali c) pitää soijan ja hajut oikeasti kurissa (huimat 48 tuntiad) ei kuivata kainaloita vaan hoitaa ihoa ja e) ei tahraa vaatteita. Ja jos vahvoja preferenssejä löytyy, niin Nivean Dry-sarjassa on deodoranttia myös stickinä ja spray-versiona.

Nivean deodorantit on myös siitä iisejä, että ne ovat helppo nakata ostoskoriin helposti ja nopeasti lähes minkä tahansa kauppareissun yhteydessä. Lisäksi Nivean deodorantit ovat tämän viikon ajan tarjouksessa Tokmannilla. Ei siis tarvitse maksaa itseään kipeäksi saati etsiä vainukoirien kanssa. 😉

Freesiä loppuviikkoa just sulle!

EDELLINEN JUTTUNI:
15 x Asiat, jotka ketuttavat suhteettoman paljon

hyvinvointi kysy-kauneudesta
Kommentit (2)
 1. Johannes Suni
  27.10.2020, 11:42

  Olet aina niin iloisen oloinen! Urheilu on selvästi yksi onnelisuuden avaimista jos joku niin sinä olet sen todistanut!

  Erinomaista viikonloppua

  https://suninidea.blogspot.com/2020/10/heijastava-kasvomaski.html

  1. Kiitos! Itselle tärkeät asiat ovat avain itsensä toteuttamiseen ja sitä kautta tuo iloa, voimavaroja ja jaksamista elämään. Minulle tämä tosiaan on urheilu ja urheilun parissa toimiminen, ja jollekin muulle se voi olla jokin ihan muu. Pääasia on, että se tuntuu itsestä hyvältä. 🙂

Kommentointi suljettu.