MEIDÄN ÄITI PALJASTAA MUSTA ASIOITA!


Tättärää! Tänään on juhlistettu äitienpäivää, ja teeman mukaisesti päästin äitin laukomaan rehellisiä totuuksia tyttärestään. Heittelin ilmoille muutamia visaisia tenttikysymyksiä, ja tässä niitä nyt sitten raikaa sensuroimattomien vastausten kera!

Heitäpäs äiskä lonkalta parhaimmat piirteeni!

Ulospäinsuuntautuneisuus, iloisuus ja hyväntahtoisuus siitä huolimatta, että saatat välillä suuttuakin 😀 (Vaikka äiti on huippu, niin välillä palaa silti käpy, haha!)

No entäs ne huonoimmat piirteet ilman, että tarvitsee pelätä perheriitaa… 😀

Äkkiarvaamattomuus, kun saatat suuttua mulle asioista, joita en tosiaankaan tarkoittanut sanoa tai tehdä suututtaakseni (siis enhän mä nyt kovin usein edes suutu? Haha!). Ja välillä oot niin laiska täällä kotona käydessä keittiön siivoamisessa. Sitten valitat, kun äiti siivoaa ja suhaa koko ajan eikä osaa olla paikallaan, kun pitää toisten jälkiä siivota. 😀

Mitä ajattelit, että musta tulee isona?

Puhuit pitkään nuorempana lääkärin hommista, mutta en ajatellut että se olisi välttämättä se. Uskoin kyllä, että susta joku vielä tulee, kun sulla on tuo niin vahva luonne, ja tahtosi saat hyvällä tapaa läpi. En kyllä ikinä uskonut, että olisit lähtenyt yrittäjän hommiin, mutta sen tiesin, ettei susta perinteistä konttori-ihmistä tule. Jotenkin kuitenkin ajattelin, että selkeästi ihmisten kanssa tulisit tekemään töitä. Yhdessä vaiheessa ajattelin, että karkaat vielä joskus osittain pysyvästi ulkomaille, mutta tajusin, että se ei olisi mulle oikeasti luontevaa, ja tähän olin kyllä tyytyväinen!

No missä mä olen sun mielestä hyvä?

Edelleenkin siinä tavaroiden levittämisessä, mutta osaat kyllä pitää tarvittaessa ne paikatkin siistinä. Oot myös haka piirtämisessä, ja sulla on tarkka silmä käsitöissä. (Piirtämisen esille nouseminen oli tälle tyttärelle yllättävä elementti)

Mitä sulla on sanottavaa mun urheilujutuista?

Olisin halunnut sut tanssimaan tanhua, koska siinä olisi yhdistynyt musiikki ja liikkuminen mukana. Kyllä harmitti, kun ekaluokkalaisena puolen vuoden jälkeen jouduttiin yhdessä tuumin luovuttamaan. Vaikka olit niin ketterä ja sutjakka, mutta et vain syttynyt ja tahtonut aina pysyä siellä harjoituksissa. (Karkailin kuulemma käytävälle, haha! Muistan tämän kyllä hämärästi itsekin, koska oli ihan tyhmää tanssia poikien kanssa. Mutta hei… tanhu?)

Missä me kaksi olemme samankaltaisia?

No sisukkuudessa ja voimakastahtoisuudessa. Ja taidetaan molemmat olla aika omatoimisia joka paikassa.

No äiskä hei, mitä mä oon sulta mielestäni oppinut ja ”perinyt”?

Kotona oot kyllä joutunut tekemään töitä, ja täällä ei ole kyllä maleksimalla asioista selvinnyt. On siis sekä joutunut että saanut tehdä asioita. Erilaisia asioita on siis tosiaan saanut itse tehdä ja kokeilla rohkeasti, ja löytää omat juttunsa, ilman että on isketty väkisin mihinkään. Perittyä on varmaan myös tuo liikkuminen ja luonnosta nauttiminen.

Heitäpä joku lentävä lause, jonka oon joskus natiaisena letkauttanut!

”Se on sun syys, sun asias, jos hukutat mut tohon lampeen” (Ja äiti kauhuissaan, että miten olin ajatellut, että hukuttaisin sen :D)
”Kun mulla on isona omakotitalo, niin sinne saa kyllä tulla käymään, mutta asumaan ei tartte jäädä.”

Vastaavasti paljastan äiskästä loppuun pari faktaa. Äiskä on ihan huikean hauskaa seuraa, ja lautapelikaverin saa kyllä tästä naisesta joka kerta. Kovissa mittelöissä se kyllä toki kiroilee jopa enemmän kuin minä, ja voin kertoa, että se on jo paljon… 😀
Siinä pystyn kyllä komppaamaan noissa tenttivastauksissa, että työmoraali on todellakin opittu kotoa, eikä kotona ole ikinä tarvinnut olla mitään tiettyä kelvatakseen. Aina on saanut kokeilla rohkeasti omia juttujaan ilman arvostelua tai vähättelyä, ja aina niissä itselle tärkeissä asioissa on tuettu. Se jos jokin on ollut mulle tärkeää, ja tämä on ollut varmasti yksi todella olennainen perustavanlaatuinen tekijä omalla urheilu-urallani ja elämässä yleensä. <3 Ja sori hei äiti keittiön sotkuista! Kompensoin, ja tyhjensin tänään astianpesukoneen. 😉

Aivan mahtavaa äitienpäivää kaikille huikeille äideille tai äidinmielisille! Pus!

Tsekkaa myös: Meidän parisuhteet erikoiset faktat

Edellinen juttuni: Mitä päälle kevään juhliin? 5 x asutärpit!

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (2)
 1. Tosi kiva postaus! Vaikutat muutenkin tosi maanläheiselle ja ”jalat maassa” -tyypille, etkä nosta itteäs yhtään muiden yläpuolelle, edes ns. vitsien kautta, mikä on nykyään tosi yleistä.. Kovasti tsemppiä kisareissuun ja toivottavasti tulis menestystä! Miten yleinen/suosittu laji vaparifitness muuten muualla maailmalla on, onko kisaajamäärät muihin fitnesslajeihin verrattuna about samassa suhteessa kuin suomessa?

  1. Piia Pajunen
   15.5.2017, 10:23

   Kiitos Henni! Ihana kuulla, että tällainen kuva musta on välittynyt, sillä loppupeleissä minäkin olen ihan tavallinen Piia vaan, ja sellaisena itsekin kyllä itseni näen. Toki jokaisella on ne omat vahvuutensa, ja niin on minullakin, mutta puolestaan kyllä multakin löytyy ne omat akilleen kantapäät, kuten jokaisella muullakin, heh. Ja menestystä kyllä minäkin toivon, mutta saa nähdä mihin tämän tytön rahkeet riittävät tuolla maailmalla, ja ei ne sijoitukset ole itselläni onneksi se tämän homman itseisarvo, vaikka ne motivoivat pistämään toki treenikaudella parastaan. 🙂
   Vaparifitness ei nauti älyttömästä kilpailijaryntäyksestä oikeastaan missään päin maailmaa toisin kuin bikini fitness ja mens physique, ja ammattilaispuolellakin kilpailijoita on selkeästi vähemmän kuin muissa lajeissa. Itä-Euroopassa ja Jenkeissä laji on kuitenkin ihan kohtuu hyvin hengissä oman käsitykseni mukaan, mutta kyllä selvästi muut lajin vetävät siellä huomattavasti paremmin.

Kommentointi suljettu.