TREENIHOUSUT, JOIHIN EN VAIN KYLLÄSTY

Viidet treenitrikoot samalta brändiltä puolen vuoden sisään. Ehkä se riittää todisteeksi siitä, että taidan tykätä näistä aika järkyttävän lujaa, hah! Ensimmäiset lähtivät kovalle koetukselle heti vuoden vaihteessa, eli kyllähän tässä jo tovi on näillä jumppailtu. Näin kisaprepin riuduttamalla hanurilla ja reidenympäryksellä ovat jo monet treenitrikoot lähteneet lököttämään, mutta Aim’n-trikoot eivät ole pettäneet tässäkään, ja tämän vuoksi näille vielä yhden oman oodin muodossa riipaisin!

Treenivaatteista tosiaan höpisen blogin puolella kohtuu usein, mutta onhan hei tasa-arvosta pidettävä kiinni. Muotiblogeja merkkihuiveineen ja asusteita uhkuvine #fäshön-kuvineen on internetti pullollaan, mutta entäs me, jotka viihdymme suurimman osan ajasta jumppakamineissa? Kai meilläkin on oikeus fiilistellä päheitä treenitrikoita ja siisteimpia urheilutoppiuutuuksia? 😉 Noh, pidemmittä analyyseittä, mennään itse asiaan, eli tässä kaikki ihanaiset Aim’n-trikoot treenivaatekaappini kätköistä!

KORKEAVYÖTÄRÖISET AIM’N-TRIKOOT


Maastonvihreät Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*


Viininpunaiset Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*

AIM’N-TRIKOOT PAKARALEIKKAUKSELLA

Harmaat Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*

 
Vaaleansiniset Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*

 
Harmaakuvioiset (tämän hetken lempparini) Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*  // Toppi: TÄÄLTÄ*

Heräsin taas näihin trikoisiin ihan sen vuoksi, koska olin jo varmaan kuukauden päivän elänyt erittäin todentuntuisessa harhaluulossa (liekö unta nähnyt), että nuo korkeavyötäröiset olisivat jääneet keskivartalosta minulle isoksi. Eräs aamu ne jalkaani huvikseen sujauttaessani totesin kuitenkin, että nyt on olleet luulot täysin väärät. Piru vie kun se XS venyi peräsimeni päälle talvella muhkeammissa muodoissa ilman puristamista ja nyt tämän rimppakintun pinnassa samat trikoot istuvat edelleenkin kuin nakutettu! Mukautuvuudelle siis viis kautta viis, eivätkä muuten näy läpi tai falskaa takaa vyötäröstä.

Itselläni on siis joka kuvassa ja jokaisista trikoista koko XS. Kokovalikoimathan hupenevat ja täyttyvät kilvan tahtiin HOB:lla jatkuvalla sykkeellä, koska ilmeisesti joku muukin näistä trikoista tykkää kuin minä. Onneksi näitä trikoita löytyy vaikka ja missä päheissä kuoseissa erilaisiin makunystyröihin iskien, ja kaikki mahdolliset varianssit löydät TÄÄLTÄ*. Muutenkin House of Brandonilla on menossa vielä maanantaina vappupäivään asti Mid Season Sale, jossa paljon kevään uutuuksia ja kosmetiikkaakin edullisin hinnoin!

Huikeaa lauantaita kaiken kokoisille kintuille! Pus! 😉

Kurkkaa myös: GYM LOOK BOOK – Treenivaateyhdistelmien suosikkini

Edellinen videoni: Treeni- ja ravintofilosofiani kulmakivet

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (16)
 1. Kuinka paljon noissa (etenkin punaiset ja vihreät) näkyy hikiläikät?

  1. Piia Pajunen
   29.4.2017, 14:45

   Varmasti riippuu tosi paljon kuinka rajusti hikoilee, mutta en ole kyllä itse kiinnittänyt soijatreeneissä huomiota, että näkyisi kovinkaan selkeästi, ja noissa tuo matsku on jotenkin tosi jämptiä ja hikeä siirtävää. Jos esim vertaa Nike Pro-trikoisiin, niin ei todellakaan näy samalla lailla, mutta toisaalta mua ei kyllä haittaa muutenkaan vaikka näkyisi, koska hiki on usein ihan olennainen osa tiettyjä treenejä 😀

 2. Liiķkujanainen
  29.4.2017, 13:53

  Saa höpistä treenivaatteista niin paljon kuin lähtee! Meitä on iso jengi päivittäin trikoota päällä yrittäen silti itseilmaista parhaansa mukaan! 🙂 näitä on kiva lukea. Aina ei tarvita kamalan vakavaa tai hyödyllistä sisältöä. Paitsi, että vinkit oikeasti toimiviin tuoreisiin ovat hyödyllisiä!
  Välillä nolon armottoman materialistista tavararakkautta myös mun tontilla liikkujanainen.blogspot.com

  1. Piia Pajunen
   29.4.2017, 14:55

   Mahtista, että tykkäät! Kiva muutenkin höpötellä välillä vähän poiketen siitä perinteisestä asialinjasta 🙂 Ja sen linjan kyllä haluan täällä blogissa pitää, että sysisurkeita treenivaatteita en nosta erikseen esille, koska en niitä itsekään käyttäisi 😀

Kommentointi suljettu.