9 x MITÄ HYVÄÄ SUN LAUTASELTA LÖYTYY?
Oijoi! Mitä hyvää tossa sun ruuassasi on? Tämä kysymys kantautuu korviini aika usein etenkin Snapchatin (piiapajunen) puolella. No kukapa nyt ei vinkkejä ja uusia ideoita arjen makuelämyksiin kaipaisi, sillä hyvä ruoka ei ole vähättelyn arvoinen asia. Kyllä se arkikin luistaa mukavammin, kun kohti ääntä saa lapata sapuskaa, joka oikeasti vielä maistuukin hyvältä!
Tässä siis kahdeksan esimerkkiä elävästä elämästä, mitä hyvää tämän likan lautaselta on löytynyt. Useammat keittiöni tuotokset katoavat kyllä parempiin suihin alta aika yksikön, mutta näistä annoksista kerkesin ottaa kuvan, ennen kuin kato kävi!
PERUSSETTIÄ
LEIPÄ ON HYVÄÄ
KALAA NASSUUN
POTUT POTTUINA
MUSTIKKAPIIRAKKAPUURO
KEITTOPÄIVÄ
RUOKAISA TONNIKALASALAATTI
PYTTIPANNUILUA
TAHNAA UUSILLE PERUNOILLE
Parasta tällä hetkellä on safkapuolen hommissa on kyllä Suomen kesän antimet eli varhaispottuja on kulkenut kilvan alas allekirjoittaneen ruokatorvesta. Tuoreet sipuliniput antavat makua puolestaan lähes joka safkaan, ja yrttejäkään ei ole säästelty. No mutta mutta, mitä hyvää teidän lautasilta on viime päivinä löytynyt? 😉
Makoisaa ja luvattoman monipuolista keskiviikkoa!
Tsekkaa myös:
Tuloksia ilman tarkkaa ruokavaliota? Miten syödä?
Edellinen juttuni:
Saako ja kannattaako treenistä ottaa lomaa?
♥ SEURAA MINUA ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen
Pakko pätee että tuo lohi on kyllä lämminsavustettua ;D Mutta superihania annoksia! Sai taas ideaa omiin ruokiin.
Ohoh! Mulla on päässyt höpönlöpöjä tekstin sekaan, eli ihan oikeassa olet! Ja huippua kuulla, että tästä irtosi ideoita omiin annoksiin. 🙂
Kiva postaus resepteineen. mustikkapullapuuroa olenkin testannut, superhyvää. jogurttia leivälle toimii oikeasti itsekin käytän vaikka monet oudoksuu. miellyttää kun oli kesäiset sapuskat sulla ja paljon lähiruokaa perunaa, sipulia ja hapankaalia paljon, tykkäät? Lähiruoka ja suomalaisuus kunniaan. Ihana kun ei ollut näitä perinteisiä bataattia kvinoaa riisikakkuja vaan myös kunnon leipää. saako kysyä miksi oivariinia eikä “pehmeärasvaisempaa” levitettä? Omat sapuskat menevät aika askeettiseksi etten kehtaa edes kertoa, ei ollut kokkausintoa. ehkä se tästä.
Toi maustamaton jugurtti toimii ihan älyttömän hyvin varsinkin herkkuleivillä! Itse jostain syystä opin tuon viime kesänä turkissa, jossa oli aivan taivaallista, kun heitti turkkilaista jugurttia, tonnikalaa ja fetaa tuorean vaalean höttöleivän päälle 😛
Tykkään aika perinteisistä suomalaisista mauista, ja peruna, suolakurkut ja hapankaali kyllä uppoaa! Vilkaisin nyt tuota Oivariinin rasvaprofiilia, niin kyllähän siinä on kuitenkin 2/3 pehmeää rasvaa, eli ei se minusta kovinkaan huono ole. 🙂