6 x PÄIVÄN ASUT SYYSKUUN PUOLELTA

Koska kotona tulee tehtyä suurin osa duuneista ja urheilumeiningeissä tulee sitten liikuttua sitäkin enemmän sporttikuteissa, niin yritän ottaa aina tilaisuuden irti, jos vain hiemankaan on mahdollisuutta pukeutua. Edes hieman. Ja pukeutumisella tarkoitan sitä, etten hakkaa läppäriä himassa collegenhousuissa tai lähde valmentamaan saumattomissa trikoissa, vaan pistän päälle jotain oikeiden ihmisten vaatteita, haha! Tässä muutamia päivän asuja syyskuun puolelta.

WARM & COZY

Syksyssä parasta ovat reilut ja lämpimät neuletakit. Sellaiset, joiden halaukseen voi kääriytyä oikein kunnolla. Tämä roosan värinen neuletakki on ollut päälläni niin kotona läppäriä paukuttaessa kuin ihmisten ilmoille ulostautuessani. Miten ihana olikaan istua leffassa tämän lämpimän ja paksun neuletakin halauksessa. Ah.

Neuletakki: TÄÄLTÄ*

LEOPARDIKUOSI

Oon niin fiilareissani, koska leopardikuosi on taas in! Tiedättekö sen fiiliksen, kun bongaatte sellaisen “rakkausvaatteen”? Rakastuin meinaan heti nähdessäni tämän Filan leoparipaidan, ja vitsit miten monikäyttöinen se on näyttävyydestään huolimatta. Menee arkilookiin vaikkapa korkeavyötäröisten farkkujen sekä huulipunan kanssa ja toisaalta tämän pystyy mätsäämään myös sporttisemaan ja rennompaan lookiin. Ihan parasta!

Fila-leoparipaita: TÄÄLTÄ*
Curve farkut: TÄÄLTÄ*

PETROOLI

Petrooli! Yksi suosikkisävyistäni vaatteissa! Jännään aina tilata kauluspaitoja oman leveähkön selkä- ja hartialinjan vuoksi, ja olenkin kehkeytynyt aika ketuksi bongaamaan jo valmiiksi potentiaaliset yläosat itselle sopimattomien joukosta. Tämä paita oli nappilöytö, ja yllätyksekseni materiaalikuvauksesta poiketen materiaali oli myös kevyesti joustavaa ja siten äärimmäisen mukava päällä.

Paita: TÄÄLTÄ*
Samankaltaiset housut: TÄÄLTÄ*

CROPPED & RIPPED

Ok. Tällä asulla ei enää tahdo pihalla tarjeta, vaikka eihän siitä edes montaa viikkoa ole, kun tämä päällä lähdin lounastreffeille. Tykästyin silti tähän komboon ihan huolella! Tilasin joskus aika päiviä sitten kyseiset revityt ja rennomat farkut “riskillä”, koska epäilin omaa suhtautumistani minulle reilusti perinteisestä poikkeavaan farkkumalliin. Ja ai että, miten rakkaat näistä farkuista ovatkaan tulleet.

Paita: H&M
Farkut: Dr. Denim

CHILLI ARKILOOK

Sporttisempi ja rennompi arkityyli mukavuudesta tinkimättä. Kunnon joustavat farkut ja rento Addun paita meni hyvänä mätsäyksenä. Ennen en ole juurikaan tykännyt löysemmistä paidoista, koska omalla ruumiinrakenteellani ne saavat minut näyttämään lähinnä kääpiöperunalta. Nykyään taas rakasta näitä, ja yhdistän ne aina hyvin pakarasta istuviin housuihin ja kiepautan takahelman housujen sisään, jolloin perunalook katoaa, ja koko yleisilme muuttuu paljon ryhdikkäämmäksi!

Adidas-paita: TÄÄLTÄ*
Curve-farkut: TÄÄLTÄ*

VALKOINEN EI PETÄ

Mä jostain syystä rakasta valkoisia yläosia yli kaiken. Itseasiassa lukiossa en juuri muun värisiä paitoja omistanutkaan, ja aina valkkasin kaiken valkoisena. Valkoiseen paitaan on vaan niin raikas yhdistää mitä tahansa sävyjä, ja tämän valkoisen kauluspaidan pariksi valkkaantuikin kaapista petrolin väriset väljemmät housut. Tästä kombosta tykkäsin!

Paita: TÄÄLTÄ*
Housut: Lindex (Malli: Lykke)

Ja pienenä hauskana lisähuomiona (jonka tätä postausta koostaessani tein), että nähtävästi melkein joka kuvassa multa löytyy saman valkoiset Niken tennarit. Valkoisista tennareista en vaan luovu! <3

Ihanaa lokakuun alkua joka pipoon!

LUE MYÖS:
Muotoja korostavat farkut – Tässä parhaat!

EDELLINEN JUTTUNI:
Meidän koti sellaisena kuin se on

VALMENNUKSET:
PROVE Simple myynnissä 6.10.!

kauneus vartalotyypit muoti
Kommentit (2)
  1. Syksyn yksi parhaimmista puolista on se, että saa pukeutua ihaniin pehmeisiin neuleisiin. Toi roosan värinen neule on ihana. Sopii sulle hyvin. Nää asupostaukset on aina kivoja 😊

    1. piiapajunen
      7.10.2019, 13:39

      Todellakin yksi parhaista puolista! Varsinkin kesän jälkeen se tuntuu jotenkin helpottavalta ja arjen luksukselta, kun saa taas kaivaa kaapista ihan eri vaatteita päälleen, eikä tarvitse miettiä tukehtuuko kyseisessä asussa kuumuuteen. 😀 Kiva kuulla, että nää asupostaukset sytyttää, ja näitä on itsekin kiva aina koostaa! 🙂

Kommentointi suljettu.