20 KYSYMYSTÄ ELI FAKTOJA MINUSTA


Tänään tarjoan pienen tirkistelyn meikäläisen elämään blogin ja treenikuvioiden ulkopuolelta. Tähän ”20 kysymystä”-blogihaasteeseen olen törmännyt jo useammalla suunnalla, enkä millään malttanut pitää syyhyäviä näppejäni erossa tästä. Heitin siis oman lusikkani soppaan, ja tässä onkin meitsin omat vastaukset kiperässä kyselytuokiossa!
Koko nimeni on… Piia Birgitta Pajunen
Jotkut tosin kutsuvat minua… Piudeksi ja Pajuseksi.
Oon syntynyt… Jyväskylässä 17.8.1990
Pienenä olin varma, että minusta tulee… lääkäri
Kolme parasta piirrettä minussa on… huumorintaju, sinnikkyys sekä (pääsääntöinen) järjen käyttäminen.
Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu… kisaturneen riipaiseminen Jenkeissä ja Kanadassa, valmistuminen diplomi-insinööriksi, meidän kodin sisustaminen loppuun asti sekä omien yrityskuvioiden kehittäminen.
Suosikkikaupunkini on… Suomesta puhuttaessa Tampere ja Jyväskylä, mutta ulkomailla taisin tykästyä eniten Barcelonaan ja Budapestiin.

Suosikkibiisini tällä hetkellä on… Sound of Legendin ”Blue”, joka pistää kyllä vieläkin pöhisemään vintillä!
Suosikkiravintolani ja -ruokani siellä on… Napoli, ja niiden oliivipestopasta. Nam!
Suosikkijuomani on… huijaan, ja vastaan useamman! Kahvi ja oikeastaan kaikki juomat hiilihapoilla.
Suosikkisarjani just nyt on… ehdottomasti Skam tai Blacklist.
Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on… Nyxin Liquid Suede-mattapunat <3
Suosikkisovellus puhelimessani on… Snapchat. Letkeä, helppo ja rento kanava muiden kyyläämiseen ja oman touhottamisen jakamiseen tirkistelyn janoisille. 😉

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Minigrippejä, koska niihin voi pakata reissussa kaikenlaisia eväitä ja mukana kulkevia aterimia kliinisesti. 😀 Lisäksi pakkaan kaikki muutenkin valmiiksi minigrippeihin. Korut, kosmetiikka, pienet tarvikkeet ja muut pysyvät organisoituna, ja löytyvät läpinäkyvistä ja eri kokoisista pusseista superhelposti.
Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Kaivan nenää, leikin kummelin efektimiestä ja jammailen sekä rummuttelen menemään ilman musaa.
Viimeisin sisustusostoksesi? Taisivat olla nuo tämän postauksen kuvissa taustalla könöttävät sisustustikkaat, jotka ovat toistaiseksi jääneet tuohon eteisen kulmille.
Viimeisin Whatsapp-viesti? ”Bataattia ja lihapullat”
Paras tapa tuhlata 50 euroa? Nettishoppailu. Ehdottomasti nettishoppailu.
Bravuurini keittiössä? Pakko sanoa, että tällä hetkellä ainakin palautuspannut. 😀
Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta? Ingman Creamyn jäätelöitä, hell yeah! Tai sitten ruissipsit joko ”sweet & chili”- tai ”sour cream & onion”-maussa ovat myös aika vakkarimutusteltavia.

Topattu urkkatoppi: TÄÄLTÄ* // Korkeavyötäröiset treenitrikoot: TÄÄLTÄ*

Huikeaa keskiviikkoa joka huusholliin!

Kurkkaa myös: Paljastuksia minusta, joita hävettää sanoa ääneen

Edellinen juttuni: Miten treenaan? Treenijakoni tällä hetkellä

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (5)
 1. Treenaatko/ oletko koskaan treenannut niin, että teet esim. kaksi voimaviikkoa – kaksi volyymiviikkoa vuorotellen? Mikä on (jos on) mielestäsi tällaisen treenaamisen etu verrattuna treeniin, jossa useimmat liikkeet pyörivät 8-10 toiston välissä ja sillon tällöin liikkeitä joissa 6-8 ja vastaavasti 10-15 toiston sarjoja.

  1. Piia Pajunen
   4.5.2017, 11:09

   Moikka! En ole treenannut tuolla tavalla, vaan sekoittelen aina voima- ja volyymityyppistä treeniä tarvittaessa keskenään, eli alkutreenissä enemmän ”voimapainotteista” ja loppuun treenijaksosta riippuen sitten vähän volyymiä 🙂

 2. suosikkibiisistä tuli mieleen et ois kiva kuulla sun mielestä parhaat treenibiisit, mitkä saa jatkamaan vaikka hapotuttaa 😀

  1. Piia Pajunen
   4.5.2017, 18:39

   Dämn, täähän olis muuten hyvä postausidea! Pistetään ehdottomasti toteutukseen, eli kiitti hyvästä ideasta! 😉

Kommentointi suljettu.