12 x RANDOM FAKTAA MINUSTA

*Sisältää mainoslinkkejä

random faktaa

Hellurei maanantai-iltaan! Laskeudutaan tähän viikkoon hieman keveämmin, ja koska haaste kävi Instagramissa, niin sovelsin omiani ja läjäytin faktat pöytään täällä blogin puolella! Kuulemma ideana oli heittää viisi faktaa itsestään kehiin, mutta vedinkin reilumman keulimisen kehiin, koska säännöt on tehty rikottaviksi, ja kaksin rikkein aina kauniimpi, hah! Tässä siis 12 random faktaa meitsistä, voila!

12 x RANDOM FAKTAA MINUSTA

Mun läppärin näppäimistö on aina ihan pommi. Miehen kommentti, kun joutui lainaamaan mun läppäriä: ”Hyi että nainen. Oikein oksetti käyttää koko konetta”

Käytän 99% vain valkoisia sukkia. En vain tunne oloani mukavaksi muun värisissä. Värit sukissa menee itselläni lähinnä villasukissa tai koko säären peittävissä sukissa. Valkoista sen olla pitää!

Kengissä myös sama. En omista yhtiäkään mustia ulkokenkiä tai tennareita, sillä en tunne itseäni ”omakseni” varsinkaan mustissa kengissä. Tykkään muuten vaatteissa ja takeissa väreistä todella lujaa, mut kengissä ei vaan toimi omalla kohdalla.

50% sukistani on myös ihan loppuun asti kulutettuja ja valkoisetkin sukat myös harmaantuneita sekä pinttyneitä, ja saan kuulla tästä aika usein. Sukathan käytetään siihen asti, että reikä tulee! 😀

Ja yleensä en edes käytä sukkia. Ellei ole pakko.

Olen välillä aika possu, mutta jos tämän puolen minusta pääsee näkemään, niin tällöin ollaan jo aika pitkällä. Silloin kun ihminen alkaa kuulemaan mun röyhtäilevän ja kiroilevan, niin olen yleensä rentoutunut seurassa ja päästänyt ”suojamuurini” alas. Röh.

Rakastan matematiikkaa, ja kirjoitin aikanaan ylioppilaskirjoituksissa pitkästä matikasta L:n 60 pisteellä. Se oli silti aika työvoitto, sillä ensimmäisen pitkän matikan kurssista todistukseen jysähti arvosanaksi 7, ja 13 käydystä matikan kurssistani vain yksi oli taisi olla 10. MAOL löytyy vieläkin mun kirjahyllystä, vaikkei sitä ole enää kymmeneen vuoteen tarvittukaan.

Rakastan oliiveita. Mistä tahansa safkasta tulee 184% parempaa, kun sekaan sujahtaa näitä suolaisia namipalleroita. Kalamatat best.

Matoilla ja lattialla ylipäätään lojuminen on musta aivan ykköstä. Jos pitäisi valita penkillä tai lattialla istumisen välillä, niin ehdottomasti menisi jälkimmäinen. Matolla varsinkin voi kellahtaa ja keinutella. Kuka nyt jaksaisi normaalisti istua?

Tykkään tunkea jalkateriäni ahtaisiin kolohin. Esimerkiksi sohvatyynyjen väliin tai yleisimmin vieressä istuvan kaverin pyllyn alle. Hih.

Parasta musta on jugurttipurkin reunalle hieman kuivahtanut jugurtti. Niin nannaa, kun pääsee kaapimaan tämän siitä lusikalla, hmmm…

Rakastan mustapäiden ja finnien puristelua. En ymmärrä, miten joku voi jättää sen muhkean kypsyneen mäjäyksen vain siihen iholle. :DD Ja väitän visusti, etten todellakaan ole ainoa!!!

Laventelin värinen neule: TÄÄLTÄ*
Superstretch-farkut: TÄÄLTÄ*

Tällaista tällä kertaa haasteessa keulien. Koska aina ei jaksa mennä muotin mukaan. Ei edes joka maanantai.

Mojovaa maanantaita just sulle!

TSEKKAA MYÖS:
33 parisuhdekysymystä – Mies vastaa!
EDELLINEN JUTTUNI:
Syötkö liian jäykästi? Joustamattoman ruokavalion vaikutuksia

♥  MUUALLA:  ♥
PROVE-valmennukset // YouTube // Bloglovin // Instagram

hyvinvointi ystavat
Kommentit (10)
 1. Tää oli hauska! Samaistun täysin tohon matolla/lattialla istumiseen 👌🏻meillä on himassa kaks sohvaa, mutta meitsi vetää lattialla maaten tai jotenkin muuten 😂

  1. piiapajunen
   19.3.2019, 18:30

   Parasta on, jos on sellainen oikean pehmeä pörrömatto, ja siinä kölliminen! Aijjettä <3 😀 Ja kiva kuulla, että tällaiset keveämmät löpinätkin sytyttää!

 2. Sotkunen näppis, valkoset popot ja mustapäät/finnit… voin niin samaistua! 😀 Viimeisimpään vielä lisäyksenä, et himoitsen niitä myös muiden naamoista. Mies parka!

  1. piiapajunen
   19.3.2019, 18:29

   Jes! Muitakin näppissikailijoita! Ja arvaa vaan miten tekisi puristaa mojovat finnit muidenkin iholta!! 😀

Kommentointi suljettu.