10 VUOTTA YHDESSÄ

vuosipäivä
10 vuotta yhdessä. Aikamoisen pitkä aika, ja siltä se tuntuukin, mutta vain ja ainoastaan hyvällä tapaa. Tasan 10 vuotta sitten pamautin yhdellä kertaa aikamoisen jackpotin, heitin tikalla häränsilmään ja vedin lotossa pääpotin, kun tämän miehen matkaani nappasin. Katsing! Pyöreä kymppi ollaan siis jaksettu toisiamme katsella, kuunnella ja haistella, ja pidän tämän jantterin mukana naaraamista ehdottomasti yhtenä elämäni suurimmista saavutuksista, jos sen näin sopii ilmaista.
Mä tiedän, että tässä on mukana purkkikaupalla siirappia, lastillinen hattaraa sekä överimäjäys sokeriähkyä, mutta en valehtele tai kaunistele tippaakaan tokaistessani, että on vain niin ihanaa olla vielä 10 vuoden jälkeen näin rakastunut. Juuri sopivasti mannapuuroa ja mansikkaa sekä äärimmäisen väsynyttä mustaa huumoria, ristikettuilua ja toisen (tai lähinnä mun) koijaamista. Kuulemma alttarillekin olisi kohta yhdessä asteltava, ja sehän kyllä passaa!
Tuo mies on se, kenelle aivan ensimmäisenä haluan soittaa oli sitten asia mikä tahansa tai ei asiaa ollenkaan. Tuo mies ei tuomitse, ei vähättele eikä arvostele. Ei edes silloin, kun jätän märän pyyhkeen 279 kerran olkkarin lattialla myttyyn. Saan olla juuri sellainen kuin olen vikoine päivineen. Tuo mies pitää minut pystyssä, kun itse en jaksa, ja pitää kädestäni kiinni, jos tukea tarvitsen. Tuo mies antaa minun touhottaa ja tavoitella niitä typerimpiäkin unelmiani ilman poikkinaista sanaa tai epäilyn virettäkään. Tai ainakaan se ei tätä mulle näytä. 😀
vuosipäivä
Mitä tähän pyöreään kymppiin on sitten mahtunut?

 • 3 yhteistä osoitetta
 • 1 asuntokauppa
 • Sadoittain yhdessä tuhottuja jäätelöpaketteja
 • Laiton määrä tyhjentyneitä energiajuomatölkkejä
 • Litratolkulla hörpittyjä kahveja
 • 4 yhteistä työpaikkaa
 • Kaksin kappalein ylppäri- ja teekkarilakkeja
 • Yhteensä neljät eri (opiskelija)haalarit
 • Jäätävä lista läpi tuijoteltuja sarjoja ja elokuvia

Sovittiin jo alkuviikosta yhteistuumin, että juhlitaan vuosipäivää sitten ensi viikolla, sillä molemmille osui viralliseen ajankohtaan aika hopulla höystetty päivä, ja aikataulut näyttivät menevän liikaa ristiin. Katsotaan miten tämä juhlistus toteutetaan, sillä vuosi sitten pitkän pohdinnan jälkeen päädyttiin tyylillemme uskollisena romanttiselle illalliselle Friends&Burgersiin, hah!

Tuon miehen näen seuraavan kerran vasta maanantai-iltana, sillä tämä likka heitti taas kamppeet kapsäkin täytteeksi, ja suunta on nyt Mansesta lähemmäs lentokenttää. Aamuyöstä katsokaas hyppään Lufthansan kyytiin Suomen joukkueen kyljessä kohti Romaniaa ja junioreiden sekä mastersien fitnessin MM-kisoja. Tuomari- ja huoltohommia jälleen pukkaa, ja varmasti säpinällä, kaamealla kisavärin käryllä ja väsyneellä huumorilla höystetty viikonloppu tulossa.
Miestä ei kuitenkaan unohdettu, sillä toimitin viiden tähden tyttöystävän virkaa jättämällä jääkaappiin vähän apetta, jotta pysyy mies lihoissa. Sieltä löytyy kasaamiani wrappeja työpäivän jälkeen nautittavaksi, hedelmiä ja täytettyjä karjalanpiirakoita sisältävä iltapalalautanen, valmiiksi pyöräytetty smoothie seuraavalle aamulle ja evääksi töihin tunteella hauduttamaani hirvipataa. Ai vitsi mä oon helmi avovaimo, hah!

Makoisaa viikonlopun odotusta joka nassuun! 

PS. Tsekatkaa ihmeessä myös eilen julkaisemani Olympia Vlog, jossa tämä mieskin kerkeää vähän ruudussa vilahdella, heittää läpyskää kameran takaa sekä huudella hävytöntä kannustusta katsomosta käsin! 😉

Vilkaise myös:
Mikset pidä sormusta? Vaihdanko sukunimeä?
& Ärsyttävimmät asiat miehessäni
Edellinen juttuni: Olympia Vlog – Vihdoin ulkona!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (19)
 1. Ihana postaus! Ajatteletko sä, että sun mies on sun paras kaveri? Mä ajattelen mun miehestä niin, mutta välillä mulle tulee siitä huono omatunto, että ei mun pitäis niin ajatella, että onhan mulla ystäviä!

  1. Piia Pajunen
   9.11.2017, 20:34

   Kiitos! Kyllä tuo mies on samalla ehdottomasti mun paras kaveri, mutta ensisijaisesti kyllä ajattelen sitä silti puolisona. <3 Ei niiden silti tarvitse olla mun mielestä toisiaan pois sulkevia asioita, ja silti tämän lisäksi niitä parhaita ystäviä tai ylipäätään hyviä voi olla muitakin. Lasken myös esimerkiksi mun äiskänkin mun "parhaaksi kaveriksi" 😉

 2. Sun postaukset on niin parhaita! Sulla on loistavan humoristinen ja iloinen tapa kirjottaa, mistä tulee joka kerta hyvälle tuulelle. Teidän parisuhteesta huokuu onnellisuus ja hyvä asenne elämään, onnea!

  1. Piia Pajunen
   9.11.2017, 20:36

   Jeij kiitos! <3 Ihan mahtava myös kuulla, että sekä jutut että teksti toimii! Iitselle tuo varsinainen kirjoittaminen onkin todella tärkeä asia, ja siksi siitä onkin ihana saada palautetta! 🙂

Kommentointi suljettu.