10 x MIKSI?!?

Valkoiset tennarit
Hellureii helatorstaihin! Kelit ainakin hellivät tämän pyhän viettäviä, ja se todellakin myös mulle kelpaa! Itsehän paukkaisen äiskän kanssa viettämään äiti-tytär laatuaikaa Ikaalisten kylpylään, koska tämän viikon sunnuntaina juhlistetaan niitä ihania äitejä (Hox! Älä unohda). Pieni lonkan vetäminen tässä elämän tykityksen keskellä tulee ainakin itselläni kohdalleen, ja paras tapa onkin toteuttaa tämä meidän äiskän kanssa. Jeij!
Hypätäänpä nyt kuitenkin siihen asiaan (joka ei nyt välttämättä maata tällä(kään) kertaa mullista), sillä taas Piuden pienessä päässä puksuttaa sata ja kymmentä hämmentävää kysymystä. Pieni pohtiminen on aina paikallaan, ja tässä tuleekin kymmenen kupolissani pörrännyttä visaista kysymystä. Here. We. Go.

MIKSI?!?

Miksi ”miesten pyörissä” on rungossa tukiputki niin korkealla? Siinähän on ihan jäätävän suuri ja kivulias säkityksen riski (sattuu meinaan pirusti ihan naisenakin kolauttaa tuo oma värkki siihen)! Miksi ylipäätään enää tällä vuosisadalla valmistetaan erikseen ”hameväelle” ja ”housukansalle” erikseen pyörämalleja?
Miksi spinningpyörien tai ylipäätään pyörien satula on niin epämukava? Tai sitten vaan mun hanuri ei ole yhteensopiva nykymalleihin…
Miksi vadelman siemen jumittuu aina sinne hampaan väliin?! 😀
Miksi kaikki autot näyttävät merkistä ja mallista riippumatta kuitenkin samalta? Missä on valmistajien luovuus, rohkeus ja yksilöllisyys autojen kohdalla? T. ”Haluaisin Batmobiilin”
Miksi Game of Thronesin seuraavaan tuotantokauteen on vielä melkein vuosi aikaa?
Valkoiset tennarit
Miksi revityt farkut ihmetyttää etenkin sitä vanhempaa ikäpolvea (oon 27-vee eli saleen nuori)? Siis jumantsuikka etenkin polvista revityt farkut ovat ehkä paras keksintö ikinä, sillä niillä voi istua missä tahansa mytyssä ja slaavikyykyssä tuntikausia ilman, että verenkierto loppuu polvien alapuolelta. Ahh! <3
Miksi roskaaminen on ihan no go, mutta maahan on ihan okei viskellä ne tupakan tumpit ja purkat. T. Kukkahattutäti
Miksi kukaan ei kertonut mulle (tai suomalaisille) aiemmin, että ”keittiösieni” on paljon parempi kuin tiskiharja? Monessa muussa Euroopan maassa tämä on tajuttu jo aikoja sitten.
Miksi persikkakolaa ei saa Suomesta normikaupoista? Aina joutuu lavakaupalla roudaamaan niitä Verkkokauppa.comista himaan.
Miksi Valion mehukeitoista tarvitsee edes valmistaa enää muuta kuin kinuski-karpaloa? Hakkaa kaikki muut hands down ja jäätävällä ylivoimalla. 😀

Valkoiset tennarit
Valkoinen paita: TÄÄLTÄ* // Farkut: TÄÄLTÄ* // Valkoiset tennarit: TÄÄLTÄ*

Huomenna pamautan myös YouTubeen uutta videonpätkää, jossa paljastan yhden melkoisen ison asian koskien omaa elämääni. Jonkin aikaa olen tätä pantannut, mutta nytpä sitten avaan suuni. Olkaahan siis kuulolla mun Tube-kanavalla, vaikka toki linkkaan tuon videon huomenissa tännekin!

Muikeaa ja rentouttavaa helatorstaita!

Tsekkaa myös:
Entä jos tulee ero?
& Puoli vuotta ilman ruokavaakaa – Miten kävi?

Edellinen juttuni:
Herkkupäivät VS. Herkkuja tasaisesti?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (14)
 1. Vinkki toiselta herkkähanuriselta: silikoninen satulapehmuste! Saa vaikka clasulta ja ite roudaan sen spinniin ja ulkopyöräilyyn aina mukanani. Toimii!

  1. Piia Pajunen
   11.5.2018, 19:15

   Siis tää pitää testata! Aina on haaroväli ja persuus hellänä, kun on spinningissä käyny! 😀 KIITOS! <3

 2. Ja ma taas raahaan Suomesta tiskiharjoja ulkomaille mukanani kun inhoon niita keittiosienia 😀

  1. Piia Pajunen
   11.5.2018, 19:16

   Hahahahahha! 😀 Joillakin se menee siis näin päin! 😀

Kommentointi suljettu.