10 x HYVÄT NETFLIX-SARJAT – Tuoreita vinkkejä!

Hoi hoi hoii ja huikeaa perjantaita! Se on viikonlopun aika, ja mikäs sen parempaa kuin lössähtää sohvalle viikon jäljiltä, ja laittaa osuva sarja rullaamaan. Sarjan valinta on kuitenkin aina ikuisuuskysymys, ja ensimmäisen tunnin saa helposti vietettyä tämän kiperän valinnan parissa (tää ei mitenkään voi olla ainoastaan meidän ongelma). Tässä siis tärppejä viihteennälkäisille sieluille, jotta siirtymä ruudun ääreen ja amebamoodiin olisi hieman sutjakkaampi!

10 x HYVÄT NETFLIX-SARJAT

Dead to Me

Aviomies ja perheenisä kuolee yllättäen auto-onnettomuudessa, ja surun murtama leski tapaa vertaistukiryhmässä uuden ystävän, joka osoittautuukin “melkoiseksi tapaukseksi”. Monellakin tapaa. Sarja joka jaksaa yllättää lähes jokaisen jakson kohdalla ja kuviot saattavat kääntyä koukuttavasti ympäri minä hetkenä hyvänsä. “Helppo” mutta koukuttavan mielenkiintoinen sarja!

You

Nuori kirjakaupan pyörittäjä ihastuu aloittelevaan viehättävään kirjailijanaiseen pakkomielteisesti, ja pyrkii pääsemään osaksi tämän elämää äärimmäisillä keinoilla. Tykätty sarja myös lähipiiristä!

The Good Place

Huikean erilainen tuttavuus. Mitä kuoleman jälkeen tapahtuu? Yllättäen kuollut nuori nainen päätyy käsitteluvirheen vuoksi pahan paikan sijaan hyvään paikkaan, vaikkei paikkaa täältä olekaan oikeasti ansainnut. Olen yleensä todella nirso komedioissa, mutta tämä jotenkin iski erilaisella lähestymistavalla!

Politician

Rikkaan perheen poika tähtää määrätietoisesti Yhdysvaltain presidentiksi, ja poliittinen ura on kuitenkin aloitettava jo lukiosta käsin. Kampanjointiin sotkeutuu kuitenkin monen monta ihmiskohtaloa, ja likainen peli on aloitettava jo nuoresta pitäen. Mustaa huumoria ja yliampuvia käänteitä. Tervetullut piristys omaan katselupalettiin.

The Spy

Tositapahtumiin perustuva sarja, jossa israelilainen toimistoapulainen päätyy 1960-luvulla vakoojaksi Syyriaan. Vaarallinen ja vuosia kestävä tehtävä ei suinkaan ole yksinkertainen ja helppo varsinkaan, kun kotona odottaa oma perhe. Tositapahtumiin perustuva sarjat joko mielestäni onnistuvat tai epäonnistuvat, ja tämä meni kyllä jatkoon.

Karppi

Kotimaista rikosdraamaa mielenkiintoisessa paketissa. Nuori naispuolinen rikostutkija sinnittelee suuren menetyksensä kanssa keskellä erikoista murhatutkintaa, johon on nivoutunut Helsinkiläinen ympäristöpolitiikkaan paneutunut rakennusyhtiö. Kotimaista tuotantoa on ilo katsoa, kun se on tehty hyvin ja varustettu loistavilla näytteijöillä.

Witcher

Kohuttu Noituri metsästää hirviöitä rahapalkalla sekasortoisessa maailmassa, ja tätä fantasiasarjaa onkin pidetty Netflixin vastineeksi Game of Thronesille. Näitä on toki lähtökohtaisesti epämielekästä edes vertailla keskenään, sillä tähtäin sarjassa on ollut aivan erilainen.

Ensimmäiset kaksi jaksoa tuntuivat hieman hidastempoisilta ja sekavalta, eivätkä meinanneet lähteä uppoamaan täällä päässä. Sarja kuitenkin lähti koko ajan enemmän käyntiin, ja selkeni jakso jaksolta. Viimeisen jakson kohdalla jäi jopa kaipaamaan lisää! Puolalainen kirjasarja, johon sarja pohjautuu, on myös kirjoitettu loppuun asti, eli Game of Thronesin viimeisen tuotantokauden kaltaista lässähdystä on siis myöhemmin tuskin odotettavissa.

Living With Yourself

Elämäänsä täysin leipiintynyt aviomies lähtee etsimään virkistymistä läheisen kylpylän salaperäisestä hoitomuodosta, ja herää kirjaimellisesti uutena ihmisenä. Hämmentävä draamakomedia, joka tarjoaa omalla tavallaan helppoa katsottavaa yhdessä vakavampien aihepiirien kanssa.

Quicksand

Tuikitavallinen teinityttö joutuu oikeuden eteen murhasta syytettynä, kun tukholmalaisessa koulussa tapahtuu karmea tragedia. Tämä sekoittaa koko rikkaan ja hyvämaineisen esikaupunkialueen vetäen mukaan vyyhtiin monia paikallisia nuoria. Laadukasta pohjoismaalaista tv-draamaa, jota toivoo saavansa jatkossakin lisää.

Dirty John

Kahden lapsen äidin ja tavoitteellisen uranaisen elämä joutuu kovien mullistusten eteen, kun hän sattuu rakastumaan hyvin upealta vaikuttavaan mieheen. Totuus onkin hyvin valheiden, manipuloinnun ja suurien huijauksien takana aivan toisen näköinen. Koukuttava jenkkisarja, joka tarjoaa jännitystä ja yllätyksiä alusta loppuun saakka.

hyvät netflix sarjat

Tummansiniset samettityynyt: TÄÄLTÄ*
Kirjainjuliste: TÄÄLTÄ*

Mikä siellä päässä on ollut kovin hitti sarjaosastolla viime aikoina? Eikä tarvitse edes olla Netflixistä, sillä välillä olisi ihan kiva taas vaihdella ja tsekkailla eri suoratoistopalveluiden tarjontaa, joten suosituksia saa viskellä kommenttikentän puolelle!

Reteää viikonloppua joka sohvalle!

LUE MYÖS:
15 x Tyyli- ja pukeutumistunnustuksia

EDELLINEN JUTTUNI:
Chilinen bataattikeittoresepti

Prove by Piia-valmennukset:
Myynnissä enää maanantaihin asti!

hyvinvointi ihmissuhteet
Kommentit (42)
 1. Jes kiitos tästä:) me miehen kanssa saatetaan tosiaan plärätä tunti netflixiä ja lopuksi katotaa jotai epic failseja youtubesta:D pitää tsekkailla nää tärpit.

  1. piiapajunen
   20.1.2020, 09:12

   Siis sama! Siksi mä itse tykkään lukee näitä tärppejä aina muilta, että on jotain vinkkiä valmiina, koska ei keksi mihin tarttua, kun edellinen sarja on saatu purkkiin. 😀

 2. The Sinner oli kova! 👌

  1. piiapajunen
   20.1.2020, 09:13

   Pika-googlauksella lähti muuten omalle listalle! KIITOS!

Kommentointi suljettu.