TOP 10 lahjatoiveeni

IMG_1432_FotorSuuret pahoittelut hiljaiselosta ihanat lukijani! Rakastan arkea, aikaansaamista, aikatauluja, järjestelmällisyyttä… Millaista elämäni on ollut sitten koko raskausajan? Olen ollut paikallaan kotonani Ruotsissa maksimissaan viikon. Sinä aikana koitan saada siivottua, pestyä reissukamat ja pakattua seuraavat. Sinä aikana myös pyrin olemaan suhteellisen hyvä vaimo ja mukavaa seuraa, eihän Jerelläkään ole kovin vilkasta arkea Jönköpingissä yksinään. Sitten taas lähden. Rakastan reissaamista myös, mutta tällä hetkellä seesteinen tasainen arki kuulostaa aivan täydelliseltä! Silloin yleensä saan myös enemmän aikaiseksi. Olen päättänyt, etten lähde kotootani reissuun koko tammikuun aikana. Raskaushan on jo puolessa välissä ja hyvä että olen kerinnyt sen muistamaan 🙂

IMG_1431_Fotor

Tässä postauksessa tulen kertomaan minun suosikkijoululahjatoiveet. Koska uusi vuosi on jo oven takana, tuntuu ihanalta saada arki rullaamaan ja panostaa vielä enemmän terveyteen ja hyvinvointiin. Monesti sanotaan, että miten muka uusi vuosi toisi uusia tapoja ja muuta elämään, mutta kyllä se minusta on täydellisintä aikaa aloittaa puhtaalta pöydältä. Silloin edellinen vuosi on tapulteltu, silloin on hyvä nollata, silloin on hyvä kerrata mitä tuli tehtyä väärin, mitä niistä opittiin ja kuinka tapahtumarikas ja onnellinen vuosi kuitenkin oli tiettyjen tapahtumien vuoksi. Mielellehän se on mitä parasta aikaa tehdä puhdistus ja elää hetkessä ja pyrkiä tekemään juuri tästä hetkestä elämisen ja muistamisen arvoinen ja muistaa, että menneisyyttä ei enää ole.

Tässä TOP 10 lahjatoiveeni:

1. RAW FUEL-blenderi –En ole koskaan omistanut kunnon blenderiä ja mielestäni huippuhyvä kuuluisa Vitamix on ollut liian tyyris. Tästä syystä olen erittäin onnellinen, että markkinoille on tullut edullisempi, mutta varmasti yhtä tehokas blenderi kuin haaveleimani. Tämän siis ehdottomasti haluan ja tulen tammikuussa laittamaan mitä olen saanut tällä aikaan, mikäli joulupukki tämän 1. toiveeni toteuttaa.

20151029190013

2. Mehulinko – Ollaan käyty Ruotsissa paljon Naked juice barissa mehuilla. Vitamiinipaukku on taattu ilman ylimääräisiä sattumia suussa. Ei ole maailmanloppu, vaikken tätä vielä saisikaan, mutta ensi vuoden aikana aion tämän ihanuuden hommata.

3. Sisäinen timantti – 365 parempaa ajatusta arkeen – Siskoni Pirke on puhunut kirjasta paljon ja jakaa usein Facebook-seinällään heidän Facebook-statuksiaan. Pirke toivoi tätä kirjaa itselleen joululahjaksi. Kävin ostamassa sen hänelle ja samalla selailin kirjaa. Halusin sen itsellenikin. Ajattelin, että Pirken luettua nappaan sen häneltä lainaan. Nyt Pirke kertoikin, että hän tulee saamaan sen muualta, joten paketoin kirjan itselleni. Rakastan tuon tyyppisiä kirjoja!

IMG_1419_Fotor

4. Ulkoiluvaatteet – Näitä toivoin jo syntymäpäivälahjaksi, mutta en saanut kun kuulemma täytyy olla itse paikalla 🙂 Luulen siis, etten saa näitä joululahjaksikaan, mutta joulun jälkeen on hyvä mennä ostamaan talviulkoiluvaatteet alennusmyynneistä. Toivon siis lahjakorttia urheilukauppaan 🙂

juttu

5. Vauvan vaatteita –  Saimme tietää tämän viikon maanantaina, että pienokaisellamme on kaikki hyvin. Saimme myös tietää tulevan lapsen sukupuolen, joten nyt olisi kiva saada/hankkia jo etukäteen hieman vaatteita ja muita tarvikkeita.

IMG_1457_Fotor

6. Isompia treenivaatteita – Tällä hetkellä kun puen s tai m koon treenitrikoot jalkaani, niin johan alkaa ahdistaa. Ei pelkästään vatsan kohdalta vaan myös reisistä ja takapuolesta. Haluan siis mukavia ja oikeankokoisia treenivaatteita. Treenivaatteiden ideahan on tuntua mukavalta!

IMG_1505_Fotor7. MacBookin suojakotelo – kohelona ihmisenä se olisi hyvä hankkia, ennen kun mitään käy läppärille

8. Lähilinssi kameraan

9. Iso, lämmin ja PEHMEÄ aamutakki- Raskaus etenee ja oma kylpytakki tuntuu pieneltä. Vanha kylpytakkini on pyyhekangasta, joten uusi toiveeni olisi saada mahdollisimman miellyttävän tuntuinen pehmeä takki.

IMG_1425_Fotor

 

10. PURE-nettitreenivalmennus! – Tämän ehdottomasti ostaisin itselleni, jos en olisi ohjaaja. Tässä opetellaan syömään oikein eikä se syöminen ole missään nimessä vaikeaa, päin vastoin! Me ollaan tehty siitä kivaa, yksinkertaista mutta myö sellaista, ettei se ole tylsää. Vaikea selittää, sen pystyy vaan kokemaan. Seuraava startti on 11.1!

12341578_1673300082913471_346538113929125945_n

Tottakai parhaat lahjat ovat aineettomia. Tässä on vaan minun top 10 toiveeni ja olen silti erittäin onnellinen, vaikken saisi lahjan lahjaa. Pääasia on, että saadaan viettää perheen kesken ikimuistoinen joulu ja nään iloisia onnellisia ihmisiä ympärilläni.

IMG_1446_Fotor 12389003_10153725182234694_339836016_o_FotorRauhallista joulun odotusta!

-Nanna

 

 

 

Kommentit (55)
 1. Sonja villanen
  18.12.2015, 14:04

  Aivan hurmaava vauvamaha <3 rauhallista joulun aikaa teille!

  1. nannakaralahti
   18.12.2015, 21:40

   <3 mun pieni poika siellä sisällä <3 Kiitos!

   Rauhallista joulua sinne Sonja myös!

 2. Voi, ihan liikutuin masukuvasta <3 Onnea kovasti ja mukavaa joulua, Nanna!

  1. nannakaralahti
   18.12.2015, 21:40

   <3 <3

   Nyt on aika ihana tunne itsellänikin, kun vatsa vihdoin ja viimein alkaa näkymään.

   Mieletöntä joulua sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *