Miksi vaihtaa, jos edellinenkin toimii kuin rasvattu?

Miksi vaihtaa, jos edellinenkin toimii kuin rasvattu?

Olen vaihtamassa blogini uuteen paikkaan. Vaihdan blogini Idealistaan ensi viikon alusta lähtien. Tulen kirjoittamaan siellä kaksi kertaa viikossa säännöllisesti. Joskus toivottavasti enemmänkin, mutta se on minimimäärä mitä tulette saamaan minulta tekstejä. Aiheina on edelleen treenaus, hyvinvointi, lapsiarki ja muut lähellä sydäntäni olevat asiat.

Yleensä lähdetään pohtimaan myös syitä vaihdolle. Kauneus ja terveys on ollut erittäin hyvä alusta kirjoittamiselle ja koen, että se on myös profiililtaan sellainen johon sovin ja johon haluankin sopia. Ihmiset taustalla auttavat ja kannustavat. Miksi sitten lähden vaihtamaan?

Syy on yksinkertainen – motivaation haku ja puhtaalta pöydältä aloittaminen. Olen aina rakastanut uusia alkuja. Silloin on aina mahdollisuus tehdä asiat eri tavalla. Silloin ei ole historiaa mihin peilata. Joka aamu, kun silmät aukeavat, pitäisi kokea tämä sama tunne- uusi päivä ja täysin uudet mahdollisuudet. Kuitenkaan en ole vielä siinä pisteessä, että osaisin ymmärtää tätä enkä antaisi menneisyydelle painoarvoa. Niinpä haen sitä vapauden tunnetta muiden asioiden kautta.

Haluan olla hyvä bloggaaja. Haluan antaa teille sitä mitä te haluatte – tärkeitä hyviä juttuja, mielipiteitä ja tsemppaamista päivittäin. Koen sen olevan tehtäväni ja siihen haluan panostaa.

Ja aloittaa puhtaalta pöydältä.

Seuratkaa mun blogia jatkossa täältä:
www. idealista.fi

Processed with Snapseed.

Kiitos Kauneus ja terveys, kiitos Ulla ja Lasse, kiitos Inke ja muut mediamyynnin ihmiset, kenen kanssa olen saanut tehdä mutkatonta yhteistyötä.

< 3: Nanna

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *