Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Urheilu on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa

Adidas

Kesällä tuli vähän lipsuttua treeneistä, mutta nyt palaillaan takaisin normaali rytmiin niin treeneissä kun syömisessäkin. Mielestäni lomalla ei pidä ottaa stressiä treeneistä tai ruoasta. Kunhan osaa ottaa itseään niskasta kiinni loman jälkeen.

En pakota itseäni enää urheilemaan niin kuin ennen. Kuusi kertaa viikossa ja veren maku suussa. Nuorempana ajattelin myös liikaa urheilun positiivisia vaikutuksia ulkonäköön. Tänään se, mikä saa minut liikkeelle, on se mahtava adrenaliinipiikki lenkin aikana, aurinkoinen sää ja hyvä musiikki. Urheilun jälkeinen hyvänolon tunne pysyy päällä koko päivän ajan. En halua pilata sitä tunnetta sillä, että söisin huonosti vaan jatkan hyvää oloa ravitsevalla ja puhtaalla ruoalla.

Adidas

Vaikka en enää väsyneenä tai puolikuntoisena lähdekään urheilemaan, niin joudun välillä potkimaan itseäni sinne lenkkipolulle. Saan motivaatiota uusista treenivaatteista, musiikista ja siitä ajatuksesta, miten erilainen olo on lenkin jälkeen.

Adidas

Suosin pukeutumisessa mustaa, mutta treenivaatteissa saa olla räikeyttä. Käytän tällä hetkellä Adidaksen urheiluvaatteita. Ihan mielettömän hyvännäkösiä! Arkisin pidän paljon urheiluvaatteita vaikka en treenaisikaan. Myös korkkarit pysyy arkena kaapissa ja käytän ainoastaan lenkkreita.

Adidas

Adidas

Mikä sinulle on se juttu, mikä saa liikkumaan niinäkin päivinä kun pelkkä ajatuskin tuntuu tahmealta?

During summer I let my exercising slip a little bit, but now I’m going back to my normal routine when it comes to exercising as well as eating. I don’t think you should stress over training and food on your holiday as long as you are able to get back into it once the holiday is over.

I don’t force myself to exercise as much as I used to. Six times a week with the taste of blood in my mouth. When I was younger I also thought too much about how exercising would improve my looks. What gets me going today is that great adrenaline I get when running, the sunny weather and music. And this great feeling stays for the rest of the day. I don’t’ want to spoil it by eating badly which is why I keep the good feeling going with pure and nutritional food.

Even though I don’t tend to go training when I’m tired or don’t feel a hundred percent, I still have to kick myself out for that run sometimes. I get my motivation from new training clothes, music and thinking about how different I’ll feel after the jog.

Although I prefer wearing black, my training clothes can be bright and splashy. Right now I mainly wear sports clothes by Adidas. They are fabulous! I also like to wear sport clothes when I’m not exercising. During weekdays my high heels tend to stay in the closet as I only wear my runners.

What works for you? What gets you out exercising those days when just the thought of it seems awful.

Kommentit (18)

 1. Miia

  Urheillessa saa ajatella kaikki päivän aikana liikkuneet ajatukset läpi. Huomaan, että lenkillä, vaikka onkin musiikkia, niin käyn läpi päivän tapahtumia ja ajatuksia. Kai se on joku kehon oma tapa päästä huonoista ajatuksista eroon. Ja se tunne, kun lenkin ja treenin jälkeen saa lasillisen kylmää maitoa, ai että 🙂

 2. Mami Sveitsistä

  Se ihana fiilis sekä treenin aikana että jälkeen 🙂 Huippu-urheilu taustan omaavana ja Personal Trainer-koulutuksen saaneena on oppinut hyvin uskomaan kehon merkkejä ja optimoimaan tehot, tavat ja kestot treeneissä…monipuolisuutta ja lihashuoltoa unohtamatta. Hieronta kerran viikossa saa ihmeitä aikaan jos sattuu venyttelyt silloin tällöin unohtumaan tai jos siitä kehkeytyy ennemminkin painimatsi kuin venyttelytuokio lasten ja lemmikkien vallatessa venyttelyalusta:-) Raikasta & positiivista syksyä!

 3. johanna matilainen

  Kiitos!
  Minulla se on huono omatunto, joka kolkuttaa, jos ei huvita lähteä laiskuuttaan.
  Huomenna adrenaalipiikki tulee Kimin kisasta ja pitkästä kävelylenkistä 🙂

 4. Laura

  Nuo kengät on ihanat. Kerrotko mallin nimen? 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *