Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Kuulumisia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjottelen teille Sveitsin kodista. Suomessa on kiva käydä moikkaamassa läheisiä, mutta kyllä koti on täällä <3 Ainoa asia, mikä tällä hetkellä harmittaa on, etten pääse nauttimaan ihan mielettömästä auringonpaisteesta ja kymmenestä lämpöasteesta.

Oikean jalan jalkapöydän murtunut luu vähän hidastaa, mutta onneksi pystyn tekemään treenin salilla. Mieleni vaatii sen, että en jää makaamaan, vaan teen mitä pystyn. Pystyn polkemaan jo kuntopyörää. Pyöräilyn perään teen hauiskääntöjä, dippejä kipeä jalka ilmassa, olkapäitä, selkää, rintaa ja vatsoja.

FullSizeRender

Surkein homma tässä oli se, etten keppien kanssa pystynyt kantamaan Robinia sylissä. Nyt saan kävellä jo tukikengän kanssa ilman keppejä ja touhuamaan meidän ylihuomenna 1-vuotiaan kanssa 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuntuu, että olin vasta synnyttämässä ja nyt suunnitellaan jo ekoja synttäreitä. Toinen lapsi käy välillä mielessä, mutta vielä ei ole sen aika. Vauvakuumeetta helpottaa se, että Robinille syntyy serkkupoika parin kuukauden päästä <3 Täti pääsee tuoksuttelemaan maailman ihaninta vauvan tuoksua!

Kommentit (15)

 1. Tinde

  Tsemppiä jalan kanssa!
  Ihana Robin!! 🙂
  Meillä 10kk tyttö ja yhtä vähän tukkaa. Meillä on sellainen inside-läppä että aina kun meijän vauva nyhtää jonkun kännykän käsiinsä, niin joku vitsailee että heiiii soitatsä taas Robin Räikköselle?
  Ne olis niin hyvä pari kun näyttävät samoilta. 😀
  Onnea Robinille! 🙂

 2. M-L

  Iloitsen perheonnestanne. Robinissä on paljon isäKimin näköä.

 3. Nina Janika

  Voih, onnea Robinille ja tsemppiä jalan kuntoutukseen! 🙂 Mikä onni, että pystyt kuitenkin treenaamaan muilta osin. Itselläni on ollut jo viikon verran flunssa ja ainakin samanmoinen tauko salilta vielä edessä. Ihana kuitenkin tietää, että kevättä kohden mennään ja sitä jaksaa taas pian liikkuakin enemmän! 🙂

 4. Claudi

  Random question: Do you speak German?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *