Uskomattoman ihanat unohdettujen heimojen housut

 

 

Kun vaatteet sattuu

Kun kroppa on kankea, kivut kiusaa ja liian lämmin ei sovi sairauden kanssa yhteen – mukavat ja löysät vaatteet ovat tulleet entistä tärkeämmäksi. Hermokipujen ollessa kovimmillaan, jo kankaan paino iho vasten liian tyköistuvissa vaatteissa tuntuu ilkeältä.

Boheemia ja oi, niin ihanaa

Jooga/haaremihousuista on tullut tänä vuonna itselle lempivaate. Koko vaatekaappini näyttää pikkuhiljaa muuttuvat hippihöppelöisen kaapiksi…Kotioloihin käy Ebayn halvat (ja hintansa laatuiset, mutta erittäin mukavat), kodin ulkopuolelle etsinässä oli hieman laadukkaammat pöksyt.  Tovin googleteltuani löysin Englannissa sijaitsevan Forgotten Tribes- nettikaupan. Ja tätä löytöä täytyy suositella myös muille! “Forgotten tribes postittaa tuotteet maailmanlaajuisesti ja Suomeen postitus on viiden punnan luokkaa (noin 5,6 euroa). Tilaukset ovat saapuneet Suomeen noin viikossa.

Nettikaupassa on laaja valikoima erityypisiä haaremihousuja normaalista haarasta, mid- ja lowcrotchiin, eli joissa haaraosa on matalammalla. Perinteisten haareminhousujen lisäksi valikoimassa on palazzohousuja, legginsejä, yläosia ja mekkoja. Itseä viehättää kovasti myös kaupan Urban collecion, jonka housuissa on tyylikästä särmää. Haaremihousuissa on myös tarjolla useampaakin materiaalia keveämmästä paksumpaan/lämpimämpään kankaaseen.

Koot ovat kohdallaan

Kokomitoitus on kohdillaan. Useimmissa housuissa on kaksi eri kokoa 6-12 (34-42) ja 14-20 (42-48). Itseä epäilytti, kun housuissa oli noin suuri kokohaarukka per koko. Usein noin iso kokohaarukka ei istu rehevämpään vartaloon. Olen tilannut kahden housut tuossa isommassa koossa ja ne ovat istuneet hyvin. Molemissa on myös joustovyötärö. Todella mukavat ja miellyttävät päällä.

Ainoana miinuksena täytyy mainita muidenkin kommetoimat housut paksummasta/lämpimämmästä kankaasta. Niissä housujen pituus jää vähän turhan lyhyeksi. Itsellä ei nyt pituttaa ole kuin 165 cm ja  lahje tuli nilkan yläpuolelle. Valitettavasti ne housut lähti kiertoon lyhyemmälle käyttäjälle. Näissä ohuemmissa housuissa lahkeessa on paremmin pituutta. Tai ei paremmin vaan juuri sopivasti.

Kuvissa minulla on päällä ” Plain Black harem pants- high crotch” (linkki tässä). Kaapistani löytyy myös nämä housut, joissa on ihana yksityiskohta vyötärössä. Teen yleensä valtaosan vaateostoksista alennusmyynneistä ja nettikauppojen aleja kannattaa pitää silmällä. Olen ostanut molemmat housut kaupan alennusmyynnistä. Täytyy kyllä sanoa, että molemmat housut ovat hintansa väärti, vaikka olisin maksanut niistä täyden hinnan.

Forgotten Tribes- nettikaupasta saa tilauksesta 20% alennusta koodilla FINLAND20.Kannattaa hyödyntää.  Näitä housuja nimittäin voin suositella todella lämpimästi (ja niillä on mukava on lämpimässäkin säässä).

kauneus pukeutuminen
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *