Saaren Taika – ekologisia ihonhoitotuotteita & arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Saaren Taika

Olen vitsaillut vaihtaneeni viimeisen vuoden aikana ”hippivaihdetta” päälle. Koko ajan hieman enemmän. Elämätapamuutoksia luonnonmukaiseen, stressittömään ja rauhallisempaan elämään. Eihän se oikeastaan mikään hippivaihde ole, vaan halu voida paremmin niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Elämäni remontti on sisältänyt liikkumisen ja ravinnon pieniä muutoksia, kodin järjestämistä tarkoituksenmukaisemmaksi ja jotenkin luonnollisen oloinen jatkumo on miettiä, miten minä voin säästää luontoa ja mitä luonto voi antaa minulle. Löytyisikö muutama tuote, jolla voisin korvata ne lukemattomat, tilaa vievät suihkusaippua ja kosteusvoidepurnukat? Saaren Taika- tuotteet ovat vastaus pohdintaani.

Saaren Taika tekijän omasta kokemuksesta ja ideologiasta

Saaren Taika- tuotteet ovat aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita. Hyvää ja ekologista luonnolle ja hyvää luonnollista käyttäjälle. Saaren Taika- tuotteet valmistetaan käsin 100% luonnollisista raaka-aineista ja ne eivät sisällä keinotekoisia ainesosia, väriaineita, hajusteita eikä lisäaineita.

Saaren Taian takana on käsityöläinen, Johanna Amnelin ja Saaren Taika-tuotteet valmistetaan Isoluodolla, Salon saaristossa. Tuotteet ovat saaneet alkunsa Johannan pohdinnasta saaren jätevesiasioista ja hän kehitteli tuolloin täysekologisen pyykinhuuhteluaineen, jollaista ei ollut vielä saatavilla. Hänen alunperin omaan ihottumaansa kehittelemänsä Saaren Taika Shea Kamomilla- voide on saanut paljon kehuja ja niiden kehujien joukkoon täytyy myös minun liittyä.

Tuotteissa näkyy Johannan oma kokemus tuotteista, niiden tarkoituksesta ja ideologiasta. Nykyään Saaren Taika-valikoimaan kuuluu erilaisia voiteita, voidedeodorantteja, saippuoita, shampoita, pyykkietikoita ja tuoksukynttilöitä. Ideoita ja kokeiluja tehdään koko ajan lisää, joten valikoima tulee kasvamaan. Saaren Taika on lähtenyt nyt myös mukaan toimimaan Itämeren puhtauden ja pelastamisen hyväksi John Nurmisen säätiön Puhdas itämeri -hankkeen kautta. Ekologisilla tuotteilla tehdään hyvää ja niillä vähennetään ympäristön kuormittamista.

Ihanaa ja hyvää luonnosta

Sain blogiyhteistyön kautta kokeiltavakseni Veera Suolasaippuan ja Kamomilla Sheavoiteen. Suolasaippuassa yhdistyy tuhansia vuosia tiedossa olleet suolan hyödyt hoitavaan vihreään saveen ja kauraan.  Suolasaippua säännöllinen käyttö vähentää hienhajua, sekä ihon näppylöitä, sekä muita iho-ongelmia. Merisuolasaippuan käyttö tekee nimittäin ihmeitä iholle sillä se parantaa sen kosteustasapainoa, vähentää ihon karheutta ja ehkäisee tulehduksia sekä bakteerin kasvua.

Sheavoi puolestaan valmistetaan tarkasti valvotuissa olosuhteissa käsin tehokkaiksi ihon- ja hiustenhoitotuotteiksi. Saaren Taika Sheavoidetta ei altisteta missään vaiheessa minkäänlaisille kemiallisille toimenpiteille, eikä sitä kuumenneta valmistusvaiheessa niin, että sen sisältämät ravintoaineet katoavat.

Epäilevänä liikkeelle

Täytyy myöntää, että olen ollut hieman epäilevä luonnonmukaisiin tuotteisiin ja niiden tehoon. Kun vartalolle vaahdottaa voimakkaasti tuoksuvaa suihkugeeliä ja vartalovoidetta, sitä jotenkin tuntee todella käyneensä pesulla. Palasaippualla peseytymisestä kokemus on niistä vuosikausia käytössä olleet nysät, jotka saavat ihon tutumaan vain kuivalta.

Nyt olen peseytynyt suolasaippuan kera ja käyttänyt kosteusvoiteena Kamomilla Sheavoidetta ja olen myyty! Se vaahtoa hyvin ja suolasaippua ei kuivata ihoa. Sheavoide on kiinteässä muodossa ja läpenee muutamassa sekunissa käsissä levitettävään muotoon. Tuntui, että se vielä ”suli” lisää sitä levitettäessä ja varsin pieni määrä riitti koko vartalolle. Iho ei tunnu voiteen jälkeen rasvaiselta, vaan raikkaalta ja pehmoiselta. Vaikka Sheavoide tulee pienemmässä rasiassa, kuin vartalovoiteet, joihin olen tottunut, on Sheavoide todella riittoisa.

Tarkan markan vartija

Luonnolliset tuotteet ovat usein tavallisia kalliimpia. Voiko luonnon säästämiselle laittaa hintaa? Tiukemman kukkaron vartija voi… MUTTA luonnollista tuotetta tarvitsee usein teollisesti valmistettua vähemmän, jolloin hinta- käyttömäärä- suhde tasoittuu ellei kallistu jopa luonnollisen tuotteen puolelle. Kokeilemissani Saaren Taika- tuotteissa hinta-laatu-määrä suhde on varsin kohdallaan.

Suolasaippuassa hyvää on melkein tuoksuttomuus ja Shea- voiteessa ihana luonnollinen tuoksu. Olen kirjoittanut aiemmin migreenistä, joka on viime vuosien aikana herkistynyt voimakkaille tuoksuille. Tuoksuista eteeriset öljyt eivät ole koskaan laukaisseet migreeniä, vaikka ne ovatkin voimakkaita. Kokeilemani suolasaippua on melko tuoksuton – siitä voi tarkalla nuuskaisulla erottaa eteerisen öljyn tuoksun ja Sheavoiteessa on ihanan rauhoittava laventelin tuoksu. Täydellinen laitettavaksi iholle iltasuihkun päätteeksi.

Saattaisit pitää postauksesta: Tuoksulla terveemmäksi

Turvallisuus taattu

Itsellä ja toisella lapsistani on atooppinen iho, joka kuivaa talvella ja välillä puhkeaa ihottumaan. Kortisonivoidetta vältellään niin kauan kuin mahdollista, mutta tietyssä vaiheessa se on pakko ottaa käyttöön. Tänä talvena kokeiluun tulee tuo samainen, nyt käyttämäni, Saaren Taika Kamomilla Shea- voide, jonka käyttökokemusta joudutte odottamaan, no talveen. Odotan innolla kokeilua, saadaanko ihottuma sillä kuriin ja voidaan olla kortisonista erossa.

En ole tähän saakka kovin mielelläni antanut omia kosteusvoiteita lasten käyttöön. Toinen lapsistani kun haluaa tehdä niin kuin äiti tekee (eli laittaa kosteusoidetta joka suihkun jälkeen). Miksi en ole antanut? Koska takaraivossa on epäilys siitä, että ne eivät välttämättä tee hyvää iholle. Saaren Taika- tuotteiden kanssa moiset epäilyt saa heittää pois.

Saaren Taika tuotteisiin tutustuminen herätti kiinnostukseni luonnonmukaisiin tuotteisiin. Kokeilussa on jo voidemainen deodorantti, josta kokemuksiani kerron lähiaikoina.

Arvonta

Nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus voittaa itsellenne paketti, jossa on Veera Suolasaippua ja Kamomilla Sheavoide. Ihanaa, luonnollista, ekologista luksusta!

Arvontaan osallistumisen ehdot ovat hyvin yksinkertaiset:

Käy klikkaamassa ensin itsesi Saaren Taika- facebook tai Instagram- tilin seuraajaksi @saarentaika ja jätä sitten kommenttisi blogiini. Onko Saaren Taika- tuotteet tuttuja? Käytätkö ekologisia tuotteita?

Arvontaan voit osallistua 19.8 klo 23:59 saakka. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Jos haluat varmistaa, että saat Saaren Taika-tuotteita käyttöösi, kannattaa tietenkin suunnata tuotteita myyviin kivijalkakauppohin tai nettiliikkeisiin.

Seuraa blogia myös Instagramista @mariaisstrongblog ja Facebookissa

 

 

 

 

kauneus ihonhoito ihonhoitotuotteet luonnonkosmetiikka
Kommentit (65)
  1. Mukkaan arvontaan. Jo kauan olen aikonut ostaa Saaren Taika-tuotteita, mutta en ole saanut aikaiseksi hommata! Jonkinverran tulee luonnonkosmetiikka käytettyä..

  2. Löysin pari kuukautta sitten Saaren Taika-merkin ja olen aivan myyty. Olen pari kuukautta seurannut heitä Facebookissa ja laittanut muistilistaani heidän tuotteitaan. Pitää ostaa sitten, kun pitää seuraavaksi täydentää varastoja.

    Itse käytän pääosin vain ekologisia tuotteita. Aluksi siirryin kauan sitten ns. pakon sanelemana. Tosin silloin ekologiset tuotteet olivat minimissä.

    Kiinnostaa kyllä tuo suolasaippua, kun olen tähän mennessä käyttänyt vain erikseen suolaa ja saippuaa. Shea-voide on tuttu takavuosilta.

    Ihanaa, että säkin olet innostunut! Toivottavasti saat ekologisuudesta ja rauhoittumisesta positiivisia terveysvaikutuksia (ihme olisi, jos et saisi :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *