Mitä nyt, kun voimat meinaa loppua?

Nyt alkaa taas tuntua, että voimat on melko vähinä. Olo on sellainen, kuin viimeiset mehut olisi puristettu ja olen henkisesti jo vähän ”maitohapoilla”. Vaikka olen pitänyt fyysisestä puolestani viime aikoina hyvää huolta, on henkinen ja hengellinen itsestään huolehtiminen jäänyt turhan vähälle. Siksi kai alkaakin tuntua, ettei oikein jaksa. Kiitos vaan MS-tauti!

Kun voimavarat loppuvat kesken

Tuntuu, että me emme ole tehneet perheen kesken kesälomalla juuri mitään, mutta silti on ollut kiirettä. Aikaa on mennyt jonkin verran kesäkuun lopussa valmiiksi tulleen levyni ja sen promoamisen kanssa (löytyy esim. Spotifystä ja Youtubesta nimella Maria Dance Pirate Town, mutta tästä tarkemmin lisää myöhemmin). Vaikka levyn julkaiseminen on ollut aivan mahdottoman mukavaa ja mielenkiintoista, niin sekin vienyt voimia. MS-taudissa tympeintä itselle on juuri tämä: voimia ei ole enää minun tekemisiini nähden riittävästi. Tehtävät jutut kärsivät tai minä uuvun. Valitettavasti jälkimmäinen on yleensä se, mitä tapahtuu.

Saattaisit pitää postauksesta: Millaista on elää autoimmuunisairauden kanssa – lusikkateoria käyttöön

Isoja muutoksia tulossa

Torstaina olleet neuropsykologiset testit ovat nekin vaatineet voimia tällä viikolla. Parin tunnin palikkatestit imivät minut kuiviin. Makasin sängynpohjalla torstai-illan ja eilisen päivän. Tänään alkaa tuntua, että energiaa alkaa löytyä vähän, mutta on edelleen kaikkensa antanut olo.

Meidän perheen arkeen tulee isoja muutoksia elokuussa. Arjen pyörittäminen jää minun harteilleni (hieman ahdistaa) ja toivottaasti pääsen itsekin kokeilemaan töitä. Olen julkaissut viime aikoina pari postausta kodin (ja elämän) muuttamisesta tarkoituksenmukaiseksi. Minulla on käynnissä samat projektit kotonani. Nämä täytyy saada valmiiksi parin viikon sisällä. Miksi? Uskon vähäisemmän tavaran ja paremman järjestyksen helpottavan arkeani huomattavasti. Tämäkin projekti vie energiaa melko lailla, mutta tehtävä se on.

Saattaisit pitää postauksesta: Miksi en pidä minimalismista

Kuvan korut saatu Venka & Vinkalta

Mahtavaa kuitenkin luvassa…

Pidän tässä pienen tovin nyt huili-taukoa. Lataan akkuja. Hoidan itseäni ja annan jäljellä olevan ajan sekä energian perheelle. Kun palaan linjoille, on luvassa postausta muun muassa musiikistani ja aivan mahtava yhteistyöpostaus arvonnan kera. Klikkaile itsesi blogin Facebookiin sivujen seuraajaksi, että pysyt ajantasalla uusimmista postauksista.  Blogin instagramiin @mariaisstrongblog laitan uutta materiaalia melkein päivittäin. Tule siis seuraamaan sitäkin.

 

 

kauneus
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *