Kuin paljain jaloin – Slipstop-tossut & ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: Slipstop

 

Olen meinannut liukastua monta kertaa suihkussa viimeisen vuoden aikana (MS-tauti uuvuttaa ja vaikuttaa tasapainoon). Näen mielessäni kauhukuvia lasten kaatumisesta selälleen liukkailla uimahallin lattioilla heidän kiirehtiessään puolijuoksua uima-altaalle. Uimaranta kutsuu kesällä, entäs ne pikkukivut pienien varpaiden alla vedessä – haavahoito olisi mukava välttää. Lenkkarit vievät kuntosalikassissa turhan paljon tilaa, sukkasilleen ei viitsi salilla kuitenkaan olla. Löytyisikö jostain jalkineet, jotka olisivat ratkaisu edellämainittuihin ongelmatilanteisiin?

Kyllä löytyy! Ne ovat nimeltään Slipstop-tossut. Keveät jalassa, liukuestepohjaiset, nopeasti kuivuvat ja mahtavan näköiset!

Päästä jalat vapaaksi

Jalkojahan ei ole tarkoitettu kenkiin ja monet muut vartalon ongelmat johtuvat jalkojen virheasennoista. Tutkimustiedon valossa suositellaankin, että lapset olisivat mahdollisimman paljon paljain jaloin. Sama koskee aikuisia. Likaiset, kuumat, epätasaiset ja liukkaat pinnat eivät kuitenkaan aina houkuta päästämään jalkoja paljaiksi. Juuri näihin olosuhteisiin Slipstop-tossut ovat omiaan. Slipstop-tossuissa on liukastumista estävä pohja – todella tarpeellinen ominaisuus esimerkiksi uimahallissa innoissaan oleville lapsille ja äidille, jonka tasapaino ei aina pidä. Kesäisellä rannalla tossut suojaavat jalkoja kuumalta hiekalta ja vedessä teräviltä kiviltä.

SlipstopFinlandin takana ovat siskokset Lotta ja Monica, jotka ovat omien positiivisten käyttökokemuksiensa myötä perustaneet Suomeen turkkilaista Slipstop-tuotetta myyvän liikkeen. Slipstop-tossuja on myynnissa jo useassa paikasta ympäri Suomea. Itse törmäsin ensimmäisen kerran Slipstop-tossuihin Prisman jalkineosastolla. Tossujen värit ja hauskat kuvioinnit kiinnittivät huomioni niihin heti.

Malleja moneen makuun

Slipstop-tossut on suunniteltu kokonsa puolesta kaikille ikäryhmille  ja kuosien puolesta moneen eri makuun. Pienin koko tossuissa on lasten koko 18 ja suurin aikuisten 44. Koot pitävät hyvin paikkaansa. Tossujen kuoseissa on paljon eri vaihtoehtoja hillitymmästä yksivärisestä maastokuvioihin, tähdistä ja sydämistä lasten suloisiin prinsessatossuihin sekä jännittävään merirosvokuosiin. Kaikille löytyy varmasti jotain.

Slipstop Finland

Slipstop Finland

Suihkussa, kuntosalilla ja uimarannalla

Slipstop-tossut ovat todella miellyttävät jalassa. Ne ovat kevyet ja joustavat. Ne ovat hengittävät. Tossut on myös helppo pestä. Niistä huuhdellaan vedellä liat ja mahdolliset hiekat.  Tossut kuivataan varjossa ja siellä ne kuivuvat todella nopeasti.

Olemme testanneet tossuja viime viikkoina monessa olosuhteessa.  Olen jo jonkin aikaa miettinyt kuntosalille jumppatossujen hankintaa lenkkareiden sijaan ja nyt olen ottanut Slipstop-tossut sinne jalkineiksi. Kuntosalitreenin jälkeen jalat eivät ole hionneet tossuissa ja niiden kanssa on ollut kevyt kuntoilla. Lenkkarit jäävät nyt kotiin.

Ennen kuntosalikäyttöä kokeilin tossuja suihkussa käynnin ajan. Ne toimivat siellä erittäin hyvin ja sen pienen epäilyksen suihkussa luikastumisesta saattoi heittää pois. Näillä pysyy pystyssä! Hankintaan menee toinen pari tossuja huonompien päivien varalle suihkutossuiksi. Niitä voin lämpimästi suositella muille, joilla tasapainoon ei peseytymistilanteissa voi aina luottaa.

En ollut ainoa perheessämme, joka mieltyi tossuihin. Perheen kuopus pisti heti omat tossunsa jalkaan. Niiden suloinen yksisarviskuosi miellytti häntä. Kuopus on tanssahdellut paljon kotona tossut jalassa ja Slipstop-tossut otetaan kerhotossuiksi syksyn tullen.

Lapset kokeilivat tossuja myös uimarannalla. Ne olivat heidän mielestä mukavat jalassa (ja äidilläkin oli mielenrauha kivikkoisesta merenpohjasta huolimatta). Merivesikään ei tuntunut varpaissa niin kylmältä kuin paljain jaloin. Pohjan pienet kivikotkaan eivät hidastaneet vedessä kahlaamista tossujen asioista. Tossujen puhdistaminen oli helppoa. Tossut olivat melkoiset hiekkakerroksen peittämät rannalta lähtiessä. Ne kuivuivat ulkona varsin nopeasti ja hiekka lähti niistä kuivumisen jälkeen hieman ravistelemalla pois.

Oma käyttökokemus tossuista on todella positiivinen. Ne ovat monitoimitossut ja sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen. Ihoystävällinen ja hengittävä materiaali tekevät tossujen käytöstä miellyttävän.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi Slipstop-tossut!

Käy Slipstop.fi-sivustolla katsomassa tossuvalikoimaa ja kerro kommentissa, millaiset tossut ottaisit voittaessasi.

Muista katsoa tossuista, että tuotettava on vielä saatavilla siinä koossa, missä haluaisit ne.

Arvonta-aika loppuu keskiviikkona 18.7. 2018 klo 23:59.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti

 

 

Kommentit (58)
  1. Juuri tälläisiä olenkin hakenut.
    Valintani on Stargate.

  2. Seija Utriainen
    12.7.2018, 08:53

    Adult black

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *