Kaunista kierrätystä

Kaupallinen yhteistyö: Venka&Vinka Oy

ARVONTA PÄÄTTYNYT

Onko kenelläkään muulla ollut valju olo? Ikävä toukokuun aurinkoa ja lämpöä? En tiedä onko sää niin kovasti vaikuttanut asiaan, mutta itsellä on ollut viime viikolla veto pois ja mistään ei oikein meinaa tulla mitään. Aurinko on onneksi tänään palannut piilostaan pilvien lomasta ja elämään voi myös laittaa niitä pieniä auringonsäteitä itsekin- asioita, joita on kiva katsoa ja joista tulee hyvä mieli, kuten Venka&Vinka-korut.

Kierrätysmateriaalien uusi elämä

Törmäsin ”kolutessani” netissä kotikaupunkiani Oulua, upeisiin ekologisiin design-koruihin.  Kierrätysmateriaalit kuten juomatölkkien nipsut, pyörän sisäkumit ja vanhat kolikot muovautuvat oululaisen Venka&Vinkan- liikkeen omistajan,  Katri Luttisen, käsissä uniikeiksi tuotteiksi.  Katrin vuonna 2013 perustaman Venka&Vinkan valikoimiin korujen lisäksi kuuluu asusteita ja sisustustuotteita. Koruja on valmistettu yhteistyökoruina esimerkiksi Qstock-festivaalille ja Suomi 100-vuotta juhlavuoden korusarja on toteutettu yhteistyössä Muhoksen Villan kanssa.

Mistä näitä ihanuuksia voi ostaa?

Nettikaupan lisäksi Vinka&Venkan tuotteita löytyy sen kivijalkamyymälästä, Oulun kauppatorilta, Ossuuskunta Aittaputiikista (Aitta 12). Muiden jälleenmyyjien listan löydät Venka&Vinkan-sivustolta (linkki listaan tästä). Tämän lisäksi tuotteita myydään erilaisissa tapahtumissa ja messuilla. Venka&Vinka ottaa vastaan myös tilauksia korujen helmien ja pennikorujen vuosien suhteen.

Herkkää ja rouheaa – mahdollisuus voittaa!

Kuvien Venka&Vinkan käsintehdyt korvakorut ja kaulakoru ovat Offroad-sarjasta ja kantavat nimeä Inka-korut. Niissä käytetty kierrätysmateriaali on pyörän sisäkumi. Minua näissä koruissa viehätti niiden toisaalta boheeminen herkkyys ja samalla sähäkkä rock-henkisyys. Kierrätyksen tulos voi olla kaunista ja joskus todella, todella kaunista – kuten näiden korujen kohdalla.

Joku onnekas siellä ruudun toisella puolella voi voittaa tämän mahtavan , kuvien korupaketin itselleen! Korupaketin arvo on 40 euroa. Tulipa korut omaan käyttöösi tai eteenpäin lahjaksi, korujen pyörän sisäkumista tehtyjen lehtien ja keltaisien puuhelmien riemukas karkelointi tuo auringonpaistetta pilvisempäänkin päivään!

Arvontaan osallistuminen

– Klikkaa tykkäämään Venka&Vinkan FB-sivua TÄSTÄ

– Jos sattuu, että et ole FB käyttäjä, niin klikkaa katsomaan TÄÄLTÄ Venka&Vinkan korusarjoja ja kerro kommenttikentässä, mikä Venka&Vinkan tuotesarjoista miellyttää silmääsi eniten.

Kahdella arvalla osallistut, kun klikkaat tykkäämään MYÖS Maria (is) Strong-blogin FB-sivusta TÄSTÄ (tai olet jo aiemmin tehnyt niin).

– Kirjoita kommenttikenttään monellako arvalla osallistut arvontaan. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään mahdollista yhteydenottoa varten.

Arvonta päättyy 18.6.2018 klo 23:59. Voittajalle ilmoitetaan erikseen. Onnea kaikille arvontaa osallistujille!

Ja jos ei arvonnan tuloksia halua odottaa tai haluaa ilahduttaa itseään jollakin muulla Venka&Vinkan upealla korulla, niiden ostaminen onnistuu Venka&Vinkan nettikaupasta.

 

kauneus muoti
Kommentit (31)
  1. Eniten tykkään juuri tuosta Offroad-mallistosta, Penni-malliston tullessa seuraavana.

    Yhdellä arvalla mukana!

    Nyt näyttää taas ilmat lämpenevän, joten toivottavasti suakin taas virkistää!

  2. Olisipa ihana lahja tyttärelle!
    Offroad-korut ja huovutetut ovat mieluisimpia itselle.
    Mukana yhdellä arvalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *