Kirsin Kuntopiiri
Kirsin Kuntopiiri

Tunnustus ja viikonlopun ruokavinkki

Sain Ciacylta seuraavan tunnustuksen.
Tämän tunnustuksen saajan pitää:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus 8:lle blogille eteenpäin
3. Ilmoittaa näille 8:lle asiasta
4. Kertoa 8 satunnaista asiaa itsestään.
Kiitos Ciacy! 🙂
En pysty tätä tunnustusta täysin toteuttamaan, sillä tunnustetaan, että oon tosi huono seurailemaan muiden blogeja. Käytän työssäni tosi paljon tietokonetta, ja yritän kotona vältellä liiallista ruudun äärellä istumista. Siksi seuraan aktiivisesti vain paria blogia sisareni lisäksi. Blogimaailma on mulle myös aika uusi tuttavuus: aloitin itse pitämään blogia viime keväänä sisareni innoittamana. Olin parin kuukauden ajan seurannut hänen blogiaan, mutta muuten en ollut koskaan aikaisemmin lukenut blogeja. Niinpä en nyt tällä hetkellä keksi ihan kahdeksaa blogin pitäjää, joille voisin antaa tunnustuksen.  
Mutta laitan tän kuitenkin sisarelleni ja innoittajalleni Heinille, Mokkikselle, Jennille, Katille, Jennylle, ja Niobelle.
Ymmärrän, että kaikki ei näistä tykkää, joten en pahastu, vaikka kaikki ne, jotka tän sai, ei tätä jatkaisikaan!
Mutta sitten ne kahdeksan asiaa:
1. Mun haave on asua jonkin aikaa Afrikassa vapaaehtoistyötä tehden. Olin jo opiskeluaikoina lähdössä työharjoitteluun Keniaan ja Etelä-Afrikkaan, mutta molemmat suunnitelmat menivät mönkään. Vuosi sitten olin Etelä-Afrikassa safarilla, ja reissu oli ihan mahtava!
2. Olen nyt asunut yli vuoden remontin keskellä. Mietin, mahtaako koti valmistua milloinkaan. Haluaisin päästä jo sisustamaan!
3. Katson paljon elokuvia. Käyn vähintään kerran viikossa vuokraamassa leffan, tai pari. Inhoan katsoa samaa elokuvaa useampaan kertaan, ja teen niin tosi harvoin. Mutta ainakin Pianon (http://www.imdb.com/title/tt0107822/), Leijapojan (http://www.imdb.com/title/tt0419887/) ja Dancer In The Dark:n (http://www.imdb.com/title/tt0168629/) olen katsonut pariin kertaan. Ne kuuluukin mun lempileffojen luetteloon.
4. Soitin 9 vuoden ajan poikkihuilua, mutta lopetin soittamisen lukiossa. Yritin muutama vuosi sitten viritellä harrastusta uudelleen, mutta se jäi vain hetkelliseksi. Haluaisin nyt aloittaa taas uudelleen.
5. Mä olin pienenä tosi ujo ja arka, ja mun pikkusisko suojeli mua mm. koulumatkalla kissoilta. Hahahaaaa! =D Olin myös tosi kömpelö ja epäliikunnallinen, ja luin mielummin sisällä kirjoja kuin olisin touhunnu ulkona. Tykkään edelleen tosi paljon lukea.
6. Olin lukiossa vaihto-oppilaana Jenkeissä, ja lihoin siellä noin 10 kg. Kun palasin takaisin kotiin, paino tippui lähtölukemiin ihan vain sillä, että söin säännöllisesti tavallista koti- ja kouluruokaa, sekä aloitin liikunnan vuoden tauon jälkeen uudelleen.
7. Oon ollu 8 vuotta kasvissyöjä, josta vuoden vegaani. Nyt olen kuitenkin jo muutaman vuoden ajan syöny kalaa, kanaa, ja silloin tällöin riistaa. Tykkään laittaa ruokaa, ja yks mun lempi TV-sarjoista on 4 tähden illallinen. Kokkasin juuri sarjan innoittamana libanonilaista kanaa. Tuli hyvää! Kokeile vaikka viikonloppuna! 
Libanonilaista kanaa, kuskusia ja hummusta.
Kanan kanssa tarjottava halloumi-salaatti.
Reseptin löydät täältä: http://www.nelonen.fi/ohjelmat/nelj%C3%A4n-t%C3%A4hden-illallinen/etusivu/viihde/kaija-k%C3%A4rkisen-illallisen-reseptit-chilinen-juureskeitto-sek%C3%A4-kanaa-libanonilaisittain
8. Mun mielestä suloisinta ja ihaninta koko maailmassa on mun pieni kummityttö, joka täyttää joulukuussa vuoden!
Kivaa viikonloppua!
T. Kirsi
PS. Ens viikolla treenataan vatsalihakset pikkujoulukuntoon… 😉

Kommentit (8)

 1. Jenni

  Kiitos! ^^

 2. Ciacy

  Kiva kun teit tàmàn. Kivoja juttuja keksit kertoa. Tuo Afrikan reissu kuulostaa tosi mielenkiintoiselta.
  Vai on Heiniliini suojellut sua kissoilta, hihihih. Ihana <3

 3. Kirsi

  Kiva oli tehdä! Tykkään kaikesta tällaisesta! Hauska nähdä, mitä ekana pulpahataa mieleen! 🙂 Kiitos vaan, kun lähetit tän mulle Ciacy! 🙂

 4. niobe

  Yritän tarttua haasteeseen 🙂

 5. Kati

  Kiitos, otan haasteen vastaan 😉 Yritän väsätä tämän nyt viikonlopun aikana.

  Mikä niissä kissoissa niin pelottavaa oli??

 6. Kirsi

  Kiva Niobe ja Kati! 🙂 Tehkää, jos ehditte / jaksatte. 🙂

  Kati: ei aavistustakaan! Kait mä luulin, että ne hyökkää kimppuun.. 😀 Mä pelkäsin pienenä ihan melkein kaikkea…

 7. niobe

  Jes jes, pistin vahingon kiertämään 🙂

 8. Kirsi

  Kiva! 🙂 Kävin lukemassa, ja hauskoja juttuja! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *