Testissä Remescar Stretch Marks: pääsinkö eroon raskausarvista?

Moikka!

Kirjoittelin marraskuussa tuotetestauspaketista, jonka sain blogiyhteistyönä ShytoBuy.fi –verkkokaupasta. Lupailin kertoa testauksen tuloksia vuodenvaihteessa, ja tässä ensimmäinen osa. Tänään paljastan, pääsinkö eroon raskausarvistani, vaiko en. 😉

Testituote remescar stretch marks
remescar stretch marks

Kerroin jo aikaisemmin, että ensimmäiset raskausarvet ilmestyivät mulle jo teini-iässä, vaikka paino ei silloin mitenkään yhtäkkisesti noussut, ja painoin nippa nappa 50 kiloa. Jostain ne vain ilmestyivät pohkeisiin, reisiin, pakaroihin ja rintoihin.

Niinpä otin innokkaana testiin tuotteen nimeltä remescar stretch marks. Tuoteselosteessa luvattiin tuloksia jo kuukaudessa, mutta itse olin hieman epäileväinen oman tilanteeni suhteen, koska arvet ovat olleet mulla jo niin pitkään.

pohkeen raskausarvet
Pohkeen raskausarvet ennen testijaksoa.
Reidessä olevat raskausarvet ennen testijaksoa.
Reidessä olevat raskausarvet ennen testijaksoa.

Levittelin voidetta raskausarville parin kuukauden ajan lähes joka aamu ja ilta. Voide levittyi ja imeytyi hyvin, ei tehnyt ihosta tahmeaa, oli tuoksuton ja tuntui miellyttävälle – kosteutti ihoa ja teki siitä pehmeän.

remescar stretch marks levittyy ja imeytyy helposti ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi.
Levitin tuotetta säännöllisesti ja aika moneen kohtaan, ja näin käytettynä voidetuubi riitti noin 1,5 kk ajaksi.

Arvista en kuitenkaan valitettavasti päässyt ainakaan näin lyhyellä testijaksolla eroon. Mutta ehkä ne hieman vaalenivat? Ehkäpä tuote toimii paremmin hieman tuoreempiin arpiin?

Pohje testijakson jälkeen.
Pohje testijakson jälkeen.
Reisi testijakson jälkeen.
Reisi testijakson jälkeen.

Kirjoittelen piakkoin myös kahdesta muusta testaamastani ihonhoitotuotteesta. Silloin paljastan, pääsinkö eroon silmäpusseistani ja miten kasvojen näppylöiden on käynyt. 😉

Terkuin, Kirsi

 

 

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *