Perjantaipullon arvonta ja ”blondi” testaa Bodylabin shakeria

Yhteistyössä: kuntokauppa.fi

Jee, pääsen ensi viikon perjantaina arpomaan blogini lukijalle perjantaipullon! 😀

Tällä kertaa kyseessä on tosin hieman tavallisesta poikkeava perjantaipullo – nimittäin pullon täydeltä proteiinia. 😉

Haluaisitko tämän hienon Bodylabin Shakerin sekä kilon säkin laadukasta heraproteiinia?
Haluaisitko tämän hienon Bodylabin Shakerin sekä kilon säkin laadukasta heraproteiinia?

Yhteistyökumppani kuntokauppa.fi antoi blogiini arvottavaksi 1 kg säkin Bodylabin Whey 100 heraproteiinia , sekä Bodylabin shakerin. Skaba lähtee käyntiin NYT! Ja osallistuminen on tosi helppoa! Kirjoita tämän postauksen kommenttikenttään toive siitä, minkä makuisen proteiinijauheen haluaisit. Maut löytyvät täältä Kun saat linkin auki, niin klikkaat heti hinnan alla olevaa harmaata kenttää, jossa lukee mansikka, näet kaikki maut. Ja viikon päästä perjantaina arvon pullon (eli shakerin) ja sen kera kilon säkin protskua! Jee!

Mä pääsin jo etukäteen testailemaan näitä tuotteita. Sain itselleni kyseisen shakerin ja pääsin myös maistelemaan heraproteiinin eri makuja. Yleensä en oo ollu kovin innostunut proteiinijauheista. Ostan niitä aina välillä ja koitan laittaa joskus smoothien joukkoon ja välillä sekoittelen juoman salitreenin jälkeen. Mutta aina jokin on ollut pielessä. Joko jauhe ei ole kunnolla sekoittunut tai maistuu pahalle. Mutta nyt oli positiivinen yllätys! Jauhe sekoittui veteen täydellisesti, eikä shakerin pohjalle jäänyt jauheklönttiä. Ja makukin oli ihan jees. Tropical Summer toi mieleen kesäisen jäätelön ja suklaa maistui myös hyvälle. Muita makuja en ole vielä ehtinyt testata.

Ihana testauspaketti!
Ihana testauspaketti!

Shakerin kanssa meni aluksi sormi suuhun. Sisältä löytyi monta eri osaa, ja katselin niitä silmät pyöreänä. Näin hienoa shakeria en oo nähnytkään! Oli ihan pakko turvautua internetin salaiseen maailmaan, jotta tajusin, mitä kaikki osat olivat.. haha!

Siis mitä näillä kaikilla tehdään?
Siis mitä näillä kaikilla tehdään?

Ja selvishän se.

Aah, sinne shakerin sisään laitetaankin vain tämä pieni ”vispilä”. Ja sehän kuohkeuttikin protskujuoman mukavasti! Toimii siis!
Aah, sinne shakerin sisään laitetaankin vain tämä pieni ”vispilä”. Ja sehän kuohkeuttikin protskujuoman mukavasti! Toimii siis!
bodylab protein shaker
Ja tämä tässä on shakerin pohjalle laitettava säiliö, johon saa mukavasti pakattua jauheet mukaan. Miten blondi voin olla, etten tajunnu! Ja säiliön sisään voi halutessaan laittaa toisen pienemmän säiliön. Siinä on myös ”pillerirasia”, eli esim. lisäravinnenappulat tai vaikkapa särkylääkkeet kulkevat siinä kätevästi mukana. 😉
Ja sitten vaan shake it babe shake it! ;)
Ja sitten vaan shake it babe shake it! 😉
bodylab-whey-100_orig
Kuva: kuntokauppa.fi Tanskalaisen Bodyabin whey heraproteiinin pitäisi olla erittäin laadukasta ja helposti imeytyvää. Sopii hyvin vaikkapa smoothien joukkoon, lettutaikinan sekaan, tai jugurttiin. Heraproteiinia voi nauttia vaikkapa välipalaksi, treenin jälkeen, tai muuten vaan turvaamaan proteiinin saantia.

Arpaonnea! 🙂

Terkuin, Kirsi

PS. Arvonta suoritetaan siis ens viikon pe 20.11.2015. Julkaisen voittajan blogissani ja voittajaan otetaan yhteyttä s-postitse tuotteiden postitustietoja varten.

 

Kommentit (60)
 1. Oho, sattupa hyvään saumaan arvonta kun just viimesiä kauhallisia protskujauheita kaivelin pussin pohjalta! Steviaa pyrin suosiin makeutuksessa niin kyllä tohon Vaniljapirtelö Stevian suuntaan kallistuisin tälläkin kertaa! Vanilja on ihana myös siinä mielessä että se sopii makunsa puolesta melkein mihin vaan 🙂

  1. kirsinkuntopiiri
   12.11.2015, 19:48

   No niinpä! Käy hyvin smoothieen, jne. 🙂 Mulla on tuo kans tuo maku testattavana… ja huomenna ajattelin tuon maistella. 🙂

 2. Lakritsi voisi olla aika hyvä maku! 🙂

  1. kirsinkuntopiiri
   12.11.2015, 19:48

   Joo, aika erikoinen protskujauheeksi. Nyt harmittaa, etten pyytänyt sitä maisteluun! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *