Mun uusi SPIbelt juoksuvyö testattu… toimii!!

Yhteistyössä motionstore.fi kanssa.  Tämä postaus sisältää kaupallisia linkkejä, jotka on merkitty postaukseen tähdin *.

Moikka!

Pääsin tänään pitkästä aikaa lenkkipolulle. Pariisin reissun jälkeen postilaatikossani odotti testaamista SPIbelt-juoksuvyö *, ja mielenkiinnolla lähdin kokeilemaan sitä. Ulkona paistoi pitkästä aikaa aurinko, ja ilma oli lämmennyt mukavasti aamusta. Jalat olivat kyllä jo valmiiksi hapoilla maanantain jumpasta. Näköjään viikon liikuntatauko oli tehnyt tehtävänsä.. 😉

juoksijaKuvan SPIBelt on motionstoresta *.  

Mulla ei oo aikaisemmin ollut mitään kätevää vyötä, mihin saisin lenkin ajaksi puhelimen, avaimet, jne. Pienoisia epäilyksiä oli SPIbeltin toimivuuden suhteen, kun näin, miten kapea, kevyt, pehmeä ja joustava se oli. Epäilin, että tulisi juostessa hölskymään.

SPIbelt

Yllättävästi vyöhön sujahtivat sekä puhelin, kotiavainnippu, sekä auton avaimet. Ei tarvinnut edes sulloa. 😀 Ja niin se vain pysyi paikoillaan juostessa, eikä hölskynyt laisinkaan! Ja kun vyö on niin pehmeä, kevyt, joustava ja kapea, ei sitä oikeastaan huomannut juostessa laisinkaan. Olipas positiivinen yllätys! Tämä ei tule jäämään kaapin perukoille, vaan tulee ehdottomasti aktiiviseen käyttöön.

juoksu

Hölköttelin tänään vain kolmosen lenkin, koska se oli ihan riittävästi näille mun pökkelöjaloille. Lenkin päätteeksi tein vielä muutamia liikkuvuusharjoituksia. Huomenna olis vuorossa kevään viimeisen sisäpyöräilytunnin ohjaus, jonka jälkeen mun ohjaamat ryhmäliikuntatunnit jää kesätauolle, nyyh! Myös tanssitunnit jäävät tauolle, joten tästä lähteekin sitten käyntiin mun lenkkeilykausi. 🙂  Ja jos sinne salillekin suuntaisi taas pitkästä aikaa.. 😉

lenkkipolku

Lopuksi vielä blogini lukijoille hyvä tarjous. 🙂

Uunituore, laadukkaiden urheilutuotteiden verkkokauppa Motionstore * tarjoaa blogini lukijoille tuotteistaan -10 % alennuksen, sekä ilmaisen toimituksen! Tarjouksen saa verkkokaupasta koodilla KK10, ja tarjous on voimassa kuukauden tästä eteenpäin (eli 20.6.2015 saakka).

Löydät motionstoren myös Facebookista.

Motion Store

Lenkkipoluilla tavataan! 🙂

Terkuin, Kirsi

 

Kommentit (6)
 1. Mulla ei tota vyötä oo, mutta kaikilla keillä tiedän olevan ovat tykänneet siitä. =)

  1. kirsinkuntopiiri
   20.5.2015, 21:19

   Yllätti kyllä positiivisesti.

 2. Kiitos alekoodista ja vinkistä. Tilasin heti oman ja tuli seuraavana päivä! Todella kätevä tykkään tosi paljon 🙂

  1. kirsinkuntopiiri
   24.5.2015, 11:22

   Kiva kuulla että palvelu toimi ja tykkäsit vyöstä. Mulla on ollut nyt joka lenkillä mukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *