Kirsin Kuntopiiri

Kuva: Minna Annola

Aloittelen Kirsin Kuntopiiri -nimistä blogiani, jossa kerron omasta elämästäni kuntoilun näkökulmasta, sekä jaan hyviksi kokemiani treeni-, ravinto- ja hyvinvointivinkkejä.

Sain idean blogiini siskoltani. Innostuin ajatuksesta, sillä kuntoilu ja hyvinvointi ovat olennaisessa osassa elämääni sekä oman mielenkiintoni että työni puolesta. Olen myös aina pitänyt kirjoittamisesta, ja toinen koulutukseni onkin viestintätieteiden puolelta.Blogini kautta pääsen mukavasti yhdistämään molempia osaamisalojani.

 

Blogini on alkuvaiheessa, ja materiaalia on nyt vasta vähän, mutta minulla on tarkoituksena koota tänne kaikenlaista mielenkiintoista. Otan toiveita vastaan!  🙂

 

Tänään kävin kevään ensimmäisellä hölkkälenkillä. Ihana aurinkoinen keli, raikas merituuli, sekä hyvää juoksuseuraa – muuta en kaivannutkaan! Olimme hauskan näköinen seurue: isä juoksi edellä, minä, siskoni ja mieheni perässä. 🙂 Muistin tällä kertaa aloittaa hölkkäämisen maltilla. Muutama vuosi sitten aloitin lenkkeilyni sellaisella tahdilla, että ensimmäisen lenkin jälkeen sain jalkapohjaani koko kesän kestäneen rasitusvamman. Olen kirjaimellisesti oppinut monta asiaa kantapään kautta, ja haluan tämän blogin välityksellä jakaa teille omat kokemukseni ja vinkkini.
Kurkkaapa myös inspiroiva haastattelu isästäni, joka on harrastanut juoksua jo yli 30 vuoden ajan – siinä on tavoitetta kerrakseen!

Polkaisen blogini kunnolla käyntiin ke 4.5., jolloin annan teille samalla 10 päivän alkuhaasteen!

Toivottavasti viihdyt matkassani kuntoilun polulla, sekä saat uusia ideoita omaan kuntoiluusi! 🙂

Terkuin, Kirsi

Kommentit (7)
  1. Jeeh, mahtavaa Kirsi! Mä tykkään seurata blogeja, joten tulen varmaan täällä pyörimään.

    Mäki oon aloittanut kevät-lenkkeilyn 😀 Oon täysin fiilisjuoksija ja kevään ekat auringot tuo mulle niin hyvän lenkkifiiliksen.

    t. Silja

  2. Alkuhaastetta odotellessamme. Ryhdyn seuraajaksi, ja olen erityisesti kiinnostunut noista kunto-ohjelmista ja miten syödä oikein niiden rinnalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *