Kevättyylin päivitys – uudet hiukset ja aurinkolasit

Moi!

Keväällä tekee mieli laittaa tyyli uusiksi, ja yleensä keväisin mun hiuksista jää kampaajalle muutama sentti. Niin tänäkin keväänä, ja päätin pitkästä aikaa leikkauttaa otsatukan!

etuhiukset

Tykkään otsiksesta, mutta inhoan sen laittamista. Mä oon todella laiska laittautumaan, ja yleensä mun hiustenlaitto pitää sisällään aamulla hiusten harjauksen ja poninhännän! Hih! 😀 Oonkin aina ihan pulassa, kun hiukset pitäis laittaa juhliin, tms., kun en osaa. Otsiksen joudun aamuisin suoristamaan, koska muuten se on ihan järkky. Katsotaan, miten pitkään jaksan käyttää suoristusrautaa, vai kasvatanko otsiksen heti pois. Tyylin mulle taikoi mun vakkarikampaaja Raissa Hiusstudio Livestä.

otsatukka

Sain myös vihdoin ja viimein hankittua uudet aurinkolasit. Huomasin itse asiassa oman blogini mainosbannerista, että Instrumentariumilla oli tarjouksessa aurinkolaseja voimakkuuksilla, joten suuntasin ensimmäisenä sinne. Yleensä kierrän silmälasikaupan toisen perään ja sovittelen useita eri kehyksiä, mutta tällä kertaa ei tarvinnut – ihastuin näihin arskoihin, ja tilasin ne saman tien. Näillä kelpaa paistatella päivää.

aurinkolasit

Seuraavaks olis sitten suunnattava vaatekaupoille.. 😉

Terkuin, Kirsi

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *