Kesän virkistävin drinkki: kotitekoinen Ginger Ale (alkoholiton inkivääriolut)

Moi!

Mä sain kotiin viikonlopuks aivan ihanan paketin, kun The Ginger People Suomi lähetti mulle blogin yhteistyönä testattavaksi kasan inkiväärituotteita.

The Ginger People

Mä rakastan inkivääriä, joten hypin riemusta, kun paketista löytyi vaikka mitä. Gin Gins inkiväärimakeisia testasin eilen, ja mun mies katsoi jossain vaiheessa iltaa sohvan reunalle ilmestynyttä karkkipaperikasaa, ja totes, että oot syöny jo aika paljon. 😀 Mutta kun ne oli niin hyviä…

Gin Ginssit maistuu...
Gin Ginssit maistuu…

Tänään mulla teki hellepäivän päätteeksi mieli jotain virkistävää juomaa, ja Ginger People Suomen Face-sivuilta löytyi kiva Ginger Ale –resepti, jonka halusin testata.

Reseptiin olisi kuulunut intiaanisokeria ja ruususuolaa, mutta mulla ei niitä ollut, joten tässä mun versio:

Juoma oli helppo ja nopea valmistaa.
Juoma oli helppo ja nopea valmistaa.

1dl luomu-inkiväärimehua (jonka sain The Ginger People Suomelta testiin)
1,3 l vichy-vettä
1dl limemehua (puristin 5 limettiä)
1 rkl luomu-inkiväärisiirappia (jonka sain The Ginger People Suomelta testiin)
1 rkl luomuhunajaa (joka ei oikein meinannut sekoittua, joten ens kerralla korvaan sen joko tuolla inkiväärisiirapilla tai sokerilla)

Juomasta tuli ihanan raikas, kirpeä ja hieman tulinen. Nam! Makeampaan versioon voi sitten lisätä sitä sokeria. Itse en juomissa kaipaa kovinkaan paljon makeutta, joten jätin lisäämättä.

inkivääriolut

Juoman voi tarjoilla vaikkapa jäiden, limesiivujen ja tuoreen mintun kera. Nämä jäi multa pois, kun halusin vain innoissani päästä juomaan. 😀

Enjoy!

Terkuin, Kirsi

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *