Kesälomaterveiset vol. 3 ja paluu arkeen

Hellou!

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Niin myös mun loma! Käsittämätöntä, miten nopeesti viis viikkoo hurahti ohi! Tänään siis tapahtui paluu töihin.

Tässä vielä viimeinen vilkaisu menneeseen lomaan, ja loppuloman lomaterveiset:

Pari viimeistä lomaviikkoa sujui rennosti helteistä nauttien. Vietettiin tyttöjen viikonloppua hyvän ystäväni luona Reisjärvellä. Siellä sain ensiapua mun tanssinälkään, kun ystäväni Jonna veti zumba-tyylisen 1,5 tunnin tsempalosetin. Oli hauskaa!

Kesäinen aamu Reisjärvellä:

Reisjärvellä

Tyttöjen illan antimia:

skumppaa

Matka Reisjärvelle oli hieman jännittävä, sillä ajoin tosi pitkästä aikaa autoa. En oo ajanu pariin vuoteen lainkaan, ja sitäkin ennen oli tullut ajettua hyvin vähäisesti. En oo koskaan nauttinu autolla ajamisesta. No, jotta ajopelko laantuisi, päätin sitten hurauttaa Reisjärveltä vielä Ouluun. Vietin Oulussa ihanan iltapäivän mun tädin seurassa Nallikarissa, sekä Oulun kaduilla kierrellen. Ouluhan on mun syntymäkaupunki, ja ihana kaupunki onkin!

Erittäin epäonnistunut kuva upeasta Nallikarin hiekkarannasta:

Nallikari

Vimpalla lomaviikolla tehtiin vielä toinen reissu Mämminiemeen, sekä käytiin Kankaan kesäteatterissa katsomassa Teatteri Eurooppa Neljän road-musikaali Synnyimme lähtemään. Oli kyllä hyvä!

Meidän ”private beach” Mämminiemessä:

Mämminiemi

aurinkoo

Mämminiemen hulppeita maisemia:

maisema

Kankaan kesäteatterissa:

kesäteatteri

On myös tullut syötyä hyvin. Yks mun kesäinen lempiresepti on hedelmäinen rapusalaatti, ja sen resepti löytyy täältä. Tuunasin reseptiä siten, että jätin vadelmat / mansikat, sekä nektariinin / persikan pois, ja korvasin sen mangolla. Mun mielestä tuli entistä parempaa! Tuo reseptistä löytyvä rapujen marinadi on ihan loistavaa!

jättikatkarapu

Itse pyydystettyä kuhaa, nam!

kuha

Treenit on loman aikana olleet kävelyä, hölkkää, sekä TRX-treeniä. Oon tehny 3-5 treeniä / viikko, ja nyt oottelen taas uudella innolla jumppia, kuntosalitreenejä, sekä syksyn tanssitunteja. Eli kyllä vaihtelu virkistää treeneissäkin! 🙂

Täällä blogin puolella pyrin tuttuun tapaan tekemään ainakin yhden postauksen viikossa, ja mulla on vino pino ideoita erilaisista treenivinkeistä, sekä läjä julkaisemattomia herkullisia reseptejä odottamassa postaamista. Mutta mistä muusta haluaisitte lukea? Oisko mielessä mitään toivepostauksia? 🙂

Terkuin, Kirsi

Kommentit (4)
 1. Tiina / Parempia polkuja
  28.7.2014, 22:47

  Kivoja kesätunnelmia! 🙂 Postaustoiveita tuli mieleen ainakin kaksi: vinkkejä kropan liikkuvuuden lisäämiseen sekä ”matkani ryhmäliikuntaohjaajaksi” -tarina 🙂 Minä olen alkanut haaveilla ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta oman työn ohella ja kaikki käytännön vinkit koulutuksista, tuntien suunnittelusta yms..ovat tosi tervetulleita!

  1. kirsinkuntopiiri
   29.7.2014, 10:02

   Kiitti postaustoiveista Tiina! 🙂 Hyvät aiheet, ja laitettu listalle, eli toteutan mahd. pian! 🙂

  2. kirsinkuntopiiri
   11.8.2014, 20:34

   No nyt löytyy tuo tarinani ryhmäliikuntaohjaajaksi-postaus blogista! 🙂 Ja liikkuvuusjuttukin on työn alla. 🙂

  3. kirsinkuntopiiri
   31.8.2014, 20:50

   Nyt löytyy myös tuo toinen postaustoive blogista, eli vinkkejä kropan liikkuvuuden lisäämiseen! Kiitos loistavista aiheista Tiina! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *