Kauniit julisteet tuovat kodille uuden kevätilmeen

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Hei!

Keväisin minuun iskee sisustusinto. Tekee mieli vaihtaa talven tummat ja voimakkaat värit raikkaaseen ja keväiseen. Olin juuri miettinyt, että kotimme kaipaisi jotain pientä piristystä, kun sain kivan yhteydenoton Poster Store -julistekaupasta.

Kauniit julisteet ovat yksi helppo ja edullinen tapa saada kodille uutta ilmettä, ja päädyinkin heti tilaamaan sisustusjulisteita.

Luontoaiheiset julisteet luovat kotiin raikkaan ja rentouttavan tunnelman.

 

Minua kuvaa sisustajana ”sitten kun”. En ole juurikaan panostanut kotimme sisustamiseen, sillä olen haaveillut omakotitalosta järvimaisemissa ja ajatellut, että sisustan sitten, kun unelmakoti löytyy. Remontoimme mieheni kanssa ensimmäisen oman kotimme vuonna 2006, ja silloin tuli tehtyä joitain pieniä hankintoja, mutta sisustaminen jäi minimiin, koska ajatuksena oli siirtyä parin vuoden kuluttua seuraavaan asuntoon. Kun muutimme nykyiseen kotiimme kesällä 2010, oli myös silloin ajatuksena asua tässä osoitteessa pari vuotta ja etsiä samalla omakotitaloa tai tonttia. Siksi en sen kummemmin sisustanut nykyistäkään asuntoamme. Pari vuotta vierähti, ja sitten muutama lisää, ja kesällä olemme asuneet nykyisessä osoitteessa jo yhdeksän vuotta..! Ehkä olisin voinut vähän sisustaa. 😉

Tästä ”sitten kun” –syystä myös seinätaidetta on kodissamme vähäisesti. Olemme saaneet pari kaunista taulua, mutta ensimmäinen oma tauluhankintamme on odottanut omakotitaloa. Ja arvatkaapa mitä? Nyt saattaa olla niin, että sopiva tontti on vihdoin viimein löytynyt! Kerron tästä lisää, kun asiat varmistuvat. Kotimme ilmeen freesaus sisustusjulistein on nyt ajankohtaista myös sen puolesta, että laitamme kotimme mahdollisesti kohta myyntiin. Jännittävää! 🙂

Luontoaiheiset julisteet luovat kotiin rauhallisen tunnelman

Kuten olen täällä blogissani kirjoitellut, nautin luonnossa liikkumisesta. Luonto rauhoittaa mielen. Myös luontoaiheisilla kuvilla on jollain tapaa rauhoittava ja rentouttava vaikutus, ja siksi valitsin seinällemme luontoaiheiset julisteet.

Valitsin ruokailutilamme seinälle kolme kaunista kukkajulistetta. Niissä on mielestäni ihanan keväiset, raikkaat ja herkät värimaailmat. Sävyt eivät ole kuitenkaan liian hallitsevat, jotta kodin muuta sisustusta voi vaihdella eri vuodenaikojen mukaan.

Kauniit kukkajulisteet koristavat nyt ruokailutilamme seinää.

 

Vieras- / joogahuoneeseemme valitsin kolme ranta-aiheista julistetta. Jos minun pitäisi valita yksi lempimaisema, olisi se luonnonkaunis ranta. Toivottavasti pääsen lähitulevaisuudessa nauttimaan kotini ikkunasta aukeavasta rantamaisemasta. Nyt ihanan tunnelman joogaharjoituksiini luovat kauniit ranta-aiheiset julisteet.

Joogahuone sai uuden ilmeen.

Alekoodi lukijoilleni julisteisiin

Tilaaminen Poster Storen verkkokaupasta sujui näppärästi, ja julisteet saapuivat postin mukana muutamassa päivässä. Tilasin julisteille samalla myös kauniit kehykset. Valitsin olohuoneeseemme puiset valkoiset kehykset ja yläkerran joogahuoneeseen alumiiniset kullan väriset kehykset.

Kehyksissä on kiinnittimet sekä lyhyellä että pitkällä reunalla. Jos joskus tekee mieli vaihtaa pystykuva vaakakuvaan, voi samoja kehyksiä hyödyntää.

 

Julisteet vaikuttavat laadukkailta, ja ne on painettu taidegalleria-laatuiselle raskaalle paperille. Ja mikä on mielestäni vielä tärkeämpää, on se, että julisteet on painettu Ruotsissa paikallisesti paperille, jolla on vastuullisen metsäalan FSC-ympäristömerkki. Poster Storen painotehtaat ja kaikkien julisteiden valmistus kantaa Pohjoismaista Joutsenmerkkiä, joka on yksi tiukimmista ympäristömerkeistä Euroopassa. Julisteet ovat myös kestäviä, eivätkä muutu keltaisiksi ajan kuluessa. Tuotteiden kestävyys ja ympäristöystävällisyys ovat minulle todella tärkeitä seikkoja. Uskon, että tilaamani julisteet löytävät paikkansa myös uuden kotimme seinältä sitten, kun muuton aika koittaa.

Mallailua seinälle. Ovatko julisteet nyt varmasti suorassa?

 

Kaipaisiko sinunkin kotisi hieman piristystä? Saan ilokseni tarjota blogini lukijoille alennuksen Poster Storen julisteista! Saat 30% alennusen julisteista koodilla KIRSI30. (Ei koske Selection-julisteita, kehyksiä, eikä tarjousta voi yhdistää jo alennettujen tuotteiden kanssa). Koodi KIRSI30 on voimassa ke 22.5. saakka. Voit tutustua Poster Storen kauniisiin julisteisiin ja tilata niitä täältä.

Meillä oli alunperin ruokailutilan seinällä iso valkokehyksinen peili. Kauniit julisteet muuttivat tilan ilmeen aivan uudeksi.


Olisi kiva kuulla, iskeekö myös sinuun keväisin sisustusinto? Kommentoi alle! 🙂

 

Terkuin, Kirsi

kauneus muoti muodonmuutos
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *