Yvette x Martina -uusi syysmallisto hyvän olon ja mielen näytöksessä

Yvette x Martina -uusi syysmallisto

Sade piiskasi ikkunoita ja tuuli tanssi Katajanokan kaduilla viime viikon torstaina, kun osallistuimme Wanhan Sataman kauniin rosoisissa puitteissa upeasti järjestettyyn syksyn uuden Yvette x Martina -malliston lanseeraustilaisuuteen.

Tilaisuus oli tosiaan poikkeuksellisen onnistunut. Uusi mallisto oli jo itsessään niin onnistunut hyvänolon vaatesarja, ettei olisi sinänsä tarvinut extra-puitteita ensiesittelyynsä, niin että koko spektaakkeli tuntui ihan ylimääräiseltä yleisön hellimiseltä.

Perinteisten mallien sijasta uutta treeni- ja vapaa-ajan vaatteista koostuvaa mallistoa esittelivät toinen toistaan upeammat naiset. Poikkeuksellista oli se, että he eivät olleet ammattimalleja, kuten yleensä – vaan syyskuussa valittuja, eri puolilta Suomea mukaan  ilmoittautuneita, ihanan raikkaita ja yksilöllisiä vapaaehtoisia naisia. Heidän freesi olemuksensa, into ja hyvä fiilis oli aistittavissa yleisöön asti. Tämä rento ja ihana naisten ryhmä oli tosi hyvä idea, joka sai yleisön  innostumaan kunnon aplodeidin monta kertaa. Oikeastaan näinhän sen pitäisi ollakin, treenivaatteita käyttävät kaikki, ei vain samaan lokeroon sopivat mallit.

Näytös alkoikin lämminhenkisellä tunnelmalla, kun parrasvaloihin astui viulisti, jonka kauniin musiikin tahdissa tanssahteli 14-vuotias enkelimäisen ihana ballerina valkoisessa asussaan. Hän liihotteli ihastuttamaan näytöstä myöhemminkin muutamaan kertaan.

Ja yllätyksellisesti saimme nauttia vielä toisestakin upeasta baletista, sillä kertaa modernin veistoksellisesta miestanssista. En varmaan ollut ainoa, jonka poskia alkoi jossain vaiheessa väsyttää tyytyväinen hymy, joka tuntui vain jatkuvan ja jatkuvan.

Tyylikäs ja monipuolinen mallisto

Uuden Yvette x Martina-malliston värimaailmaa hallitsivat tyylikkäästi ja sesonkiin sopivasti musta ja harmaa, tehosteväreinä khakia, vihreän eri sävyjä ja häivähdys trendikästä kultaa. Vaatteet ovat laadukkaita ja monipuolisia ja ne on höystetty kivoilla ja kekseliäillä yksityiskohdilla.

Esim. liivejä löytyy joka lajiin ja pehmeän miellyttävät leggarit joustavalla vyötäröllä on tehty istumaan ja tukemaan hyvin treenissä. Oma lempisarjani oli tyylikkäät ja kauniita yksityiskohtia sisältävät uimapuvut. Tuotteiden myynti on juuri alkanut ja niitä voi ostaa nyt  Yvette.fi-, Stockman.com- ja M-webstore-verkkokaupoista. Ei ihme, että edellinen mallisto oli jo huippusuosittu.

Instagramin inspirations_blogi Storysta voit käydä kurkkaamassa tänään suloista balettia ja näytöksen muita tunnelmapätkiä myös videoina.

Kiitos Domakers Finlandin Tanjalle kutsuista ja järjestelyistä <3 Tämä oli tilaisuus, johon oli ilo osallistua.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *