YSL Beauty Party ja helppo enkelinkiharakampaus

YSL Beauty Party

Olen oikeastaan koko aikuisen ikäni tähdännyt kampauksissa helppouteen. Olen niin paljon menossa eri työjutuissa, tapaamisissa, treeneissä, saaressa yms. että parasta on, jos kampauksen saa aikaan ilman ylimääräistä vaivaa ja suurempaa ajankäyttöä.

Viime kuussa olimme Juliaanan kanssa lähdössä YSL Beauty Partyyn ja sitä edellinen iltakin oli venynyt myöhään. Tiesin, että aamulla olisi aikainen herätys ja tiukka aikaulu koko päivän. Pesin hiukseni ennen nukkumaanmenoa ja sutaisin ne hieman kosteina donitsiksi päälaelle yöksi. Aamulla jännityksellä avasin kuivunutta sykeröä.

Hiuspehko pelmahti ihanan pehmeänä ja raikkaan tuoksuisena ilmavana enkelinkiharapehona hartioille. Kun sykerö oli tarpeeksi ylhäällä, valahtivat kiharat juuri tasaisesti joka suuntaan ilmaan outoa möykkyä missään. Ilmavat kiharat ovat myös yllättävän kestävät. Ruiskuttelin niihin hieman kosteuttavaa suihketta, siinä kaikki. Kampaus oikeastaan vain paranee tihkusateessakin ja kestää hyvin vielä seuraavaan päivään.

Helppo lettikampaus on tunnettu kesän suosikki – surffilook, joka sopii rentona ja helppona festareihin ja muihin kesätapahtumiin. Tämä sykerökampaus on vieläkin helpompi ja ainakin omiin hiuksiini tekee vielä astetta luonnollisemman lookin.

Näissä kuvissa on aika kova sivuvalo,  eivätkä ne ehkä tee ihan oikeuta tälle superhelpolle kesälookille, mutta lopputulos oli niin kiva ja huolettoman näköinen ja tuntuinen, että samaa sykerötekniikkaa olen käyttänyt jo monta kertaa sen jälkeenkin.

YSL Beauty Party

Muutamia fiiliskuvia vielä illan YSL Beauty Partysta. Uudet huulipunasävyt ovat todella kauniita. Hauska yksityiskohta oli tuo alhaalla oleva huulipuna-automaatti. Sieltä kilahtavaan kauniiseen hulipunakoteloon sai viereisessä pisteessä kaiverruttaa nimensä. Myöhemmin kotelon kaiverretun osan voi säästää ja vaihtaa uuteen huulipunaan.

Vastaava kaiverruspiste on ainakin satunnaisesti Helsingin keskustan Stockalla. Tämä on minusta myös tosi kiva ja persoonallinen lahjaidea ja yhden nimikoidun huulipunan Juliaana jo antoikin ystävälle valmistujaislahjaksi keväällä.

ootd: off shoulder -paita Ralpf Lauren

kauneus meikki kampaukset huulipuna
Kommentit (2)
  1. Kokeilin eilen saunan jälkeen kiharasykeröä – ja se tosiaankin toimi! Aikaisemmin on tullut letitettyö kosteita hiuksia, mutta täähän on vielä paljon nopeampi ja helpompi ja tekee luonnollisemman kiharan. Kiitos ykisnkertaisesta ideasta, täydellinen lomalle!

    1. inspirations
      29.6.2018, 12:22

      Hei Saara! Kiva, että kokeilit ja tykkäsit. Juu, oikein nauratti kirjoittaa siitä blogiin, kun kyseessä on niin tajuttoman yksinkertainen juttu – mutta se toimi niin hyvin, että halusin vinkata muillekin, jotka haluaa päästä helpolla kesälaitumilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *