Vuoden vaihtumisen tunnelmat

Vuoden vaihtumisen tunnelmat

Vuosi vaihtui kivoissa merkeissä veljeni kodissa, pienessä porukassa. Ihanaa oli päästä istumaan herkkujen ääreen, tutustua myös uusiin ihmisiin ja vain nauttia illasta. Fondue oli hyvä valinta illalliseen. Edellisestä fonduen syönnistäni olikin jo aikaa ja olin ihan unohtanut, miten hauska seurustelumuoto se on. Upean värikäs jälkkäri, varsinainen överikakku, huuhdottiin kuohuvalla rakettien paukkeessa. Nautin illasta ja keskityin syömiseen ja juttelemiseen, enkä muistanut montaa kuvaa ottaa – mutta myöhäisiltapala oli minulle kiva uusi idea ja siitä muutaman kuvan postaan vielä erikseen.

Blogimaailma pursuilee nyt ihania uudenvuoden kuvia, 2016 läpikäymisiä ja tavoitteita 2017:lle. Niitä on kiva lukea ja uusi vuosi on minustakin aina raikas ja tervetullut aika, uuden alku.

Miehen kanssa juteltiin eilen, miten paljon hyvää 2016 sisälsi. Olen äärettömän kiitollinen niin monista asioista, perheestä, lasten upeista kokemuksista, terveydestä, hyvästä avioliitosta, inspiroivasta työstä ja arjesta ja kodistamme. Todella paljosta. Nyt on seesteisen hyvä olo ja sitä samaa toivon uudellekin vuodelle. 2016 oli niin hyvä vuosi, täynnä ihania hetkiä, ihmisiä, kokemuksia ja kaikkea hyvää, että haluan rauhassa vielä mutustella sitä, kiitollisena kaikesta.

Juuri nyt en itse aio ottaa mitään paineita listoista ja muusta uuden vuoden konkretiasta, vaan mutustelen muutosta rauhassa. Vaikka tunnenkin itseni ja tiedän, että lähitulevaisuudessa laadin tavoitteita, suunitelmia ja unelmia uudelle vuodelle. Se menee kuitenkin fiiliksen, ei kalenterin määräämänä hetkenä. Heti sitten kun siltä tuntuu.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *