Vinkkejä onnistuneisiin Havaiji-bileisiin

Vinkkejä onnistuneisiin Havaiji-bileisiin ruotsi apina

lakanaposeet kuvaus birthday alha selviytymispakkauslahtijat-2

Tiedossa vinkkejä onnistuneisiin Havaiji-bileisiin… Nämä kaksi trooppista neitokaista saatellaan tänään koneeseen kohteenaan ensin Chicago ja parin päivän päästä Havaiji!! Erilaisia järjestelyjä on viime aikoina riittänyt ja olen niin iloinen ja onnellinen tyttären ja hänen hyvän ystävänsä puolesta, että ihan pian he todellakin laskevat jalkansa tuolle unelmasaarelle, eikä millekään parin viikon reissulle, vaan koko talveksi!! Minulla on tietenkin tyttöjen puolesta perhosia vatsa täynnä. Odotan jo innolla ensimmäisiä kuvia ja viestejä.

Järjestelyihin voisi varmaan laskea myös tyttöjen ystävilleen järkkäämät Havaiji-bileet (ja yhdistetyt toisen lähtijän synttärit), joihin pääsin myös muutamaksi tunniksi ottamaan kuvia. Olipa kivaa, ihania koristeita, kuumaa Havaijin tunnelmaa ja niin kivoja tyyppejä, että olisi hyvin viihtynyt siellä juhlien loppuun asti.

Tuona iltana satoi vettä kuin saavista kaatamalla, mikä aiheutti aika kiinnostavan kontrastin trooppisen tunnelman juhlille. Siitä tuli mieleeni, että trooppinen teema olisi hyvä idea tuomaan kaivattua lämpöä vaikka kesken talvipakkastenkin ja sopisi hyvin moneen juhlaan; polttareihin, synttäreihin, tupareihin, oikeastaan vaikka mihin teemaan!

Onneksi ei tarvitse aina lähteä Havaijille järjestääkseen oikean tunnelmaiset pippalot. Tyttöjen bilepaikka oli hyvässä sijainnissa ja hyvän kokoinen n. 70 hengen juhliin, mutta se oli aika karu ja ilman mitään kovin erikoista tunnelmaa – muutamilla kivoilla keinoilla tytöt saivat loihdittua siitä pienen bile-paratiisin illaksi.

Vinkkejä onnistuneisiin Havaiji-bileisiin

 • Unohda tyylikkyys ja hyvä maku, panosta runsauteen ja hauskuuteen!
 • Levitä pöytäpinnoille kirkkaan värisiä kertisliinoja. Auringonkeltainen valaisee koko pöydän!
 • Maalaa valkoisiin lakanoihin (Ikeasta alle 3 € / kpl) kirkkailla kangasmaaleilla kuumia aiheita; palmuja, ananaksia, kookoksia, kukkia…
 • Ripusta lakanat tyhjiin seinäpintoihin tai ikkunoihin, jolloin peität ulkona pauhaavan sateen tai pimeyden.
 • Tuo juhlapaikkaan ananaksia, hedelmiä ja palmuja.
 • Ripusta kattoon värikkäitä viirejä.
 • Hanki puhallettava palmu ja kokoa kylmät juomat sen juurelle.
 • Puhalla pöydille ja lattioille kirkkaita ilmapalloja ja asettele muita juhlakoristeita.
 • Pyydä vieraita pukeutumaan aiheen mukaan: Leit kaunaan ja palmupaidat päälle, eksoottiset eläinnaamarit päähän tai hellemekot ja shortist päälle!
 • Rakenna tilaan valokuvauspiste hauskojen lookien tallentamiseen; päällystä taustaseinä viidakkotapetilla tai -lahjapaperilla ja jätä käytettäväksi värikkäitä, isoja aurinkolaseja, snorkkeleita, naamareita, tuulettimia ja mitä ikinä keksitkin.
 • Tuliaiset Havaiji-bileisiin voivat hyvin noudatella teemaa tai olla muuten vain hauskoja. Tytär sai matkalle mukaan pakattavaksi Tuhat sanaa ruotsiksi -kirjan, ihan vaan ettei toinen kotimainen kieli pääse unohtumaan.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *