Viilentymistä jäähallissa

Viilentymistä jäähallissa

Minkälaisissa paikoissa (rantojen lisäksi) te haette viilennystä kaupungissa silloin, kun sille on tarve? Meidän perheemme on aina ollut jääkiekko-orientoitunut. Silloin kun lapset olivat pieniä, olivat jäähallit kesälläkin niitä paikkoja, joissa kävimme viilentymässä, jos olimme hellepäivinä Helsingissä. Ja kun kiekkokausi alkoi elokuussa, oli ihanan raikasta seisoskella kylmissä harjoitushalleissa, kun ulkona oli paahtava helle.

Kutsun usein itseäni trooppiseksi eläimeksi. Rakastan lämpöä, mitä enemmän, sen parempi minulle. Kuitenkin tähän liittyy se mutta, että helteillä rakastan elämää veden äärellä – kukapa ei. Kaupunkilomat ja -asuminen sujuvat paremmin lempeällä lämmöllä kuin mittarin kivutessa kolmeenkymppiin.

Nyt pidämme parin päivän taukoa saarielämästä ja kaupungissa on todella kuuma. Tänään miettiessäni postausta en vain innostunut mistään kuumasta kesäaiheesta tai varsinkaan sellaiseen sopivista kuvista. Yleensä ne ovat minusta todella inspiroivia ja on ihanaa katsoa ig-feedissä ihmisten kesänautiskelua ja julkaista sitä itsekin.

Blogia tehdessäni haluan antaa siihen aina aidon fiiliksen ja tänään halusin tarjota täällä kaupungin paahteessa itselleni ja teille postauksen mittaisen virtuaaliviilennyksen jäähalliin. Itse voin ainakin oikein tuntea näitä kuvia katsellessani huurteisen jään läsnäolon ja hallin virkistävän tunnelman.

Viilentymistä jäähallissa

Kuvat ovat jouluviikolta Florida Panthers – Minnesota Wild -pelistä Panthers Arenalta Miamista. Jäällä olo useampi suomalaispelaaja, mikä vielä lisäsi kiinnostavuutta muutenkin viihdyttävään ja vauhdikkaaseen NHL-peliin, jota olimme seuraamassa koko perheen ja pojan tyttöystävän kanssa.

Sieltä hankin myös viime vuoden joulukoristeet lapsille. Minulla on ollut traditiona joka joulu ostaa heille uudet koristeet, ja yleensä sellaiset, joilla on jokin yhteys kyseiseen vuoteen tai jouluun.

Huomenna meillä veneen nokka kääntyy taas kohti saaristoa ja sen myötä blogissakin palataan takaisin kesäisiin tunnelmiin.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *