Valoa ja aurinkoenergiaa vuoden loppuun

Valoa ja aurinkoenergiaa vuoden loppuun

Me matkustimme miehen ja tyttären kanssa tiistaiyönä Floridaan ja poika lensi Torontosta ja hänen tyttöystävänsä Helsingistä perjantaina perässä. Vietämme ensimmäistä kertaa joulua aurinkoisissa ja valoisissa tunnelmissa koko perheen kesken kaukana kotoa. Viime vuoden joulu oli ensimmäinen, kun emme olleet koko perhe koolla, silloin Juliaana oli Havaijin auringon alla, siksikin tämä joulu on taas erityinen. Paitsi, että olemme kaikki yhdessä, saamme mukaan joulun viettoon vielä pojan tyttöystävänkin.

Tätä matkaa on valmisteltu ja odotettu pitkään. Tuntuu, että tein töitä kahdessa vuorossa viikkoja ennen lähtöä, että sain monet sovitut projektit hoidettua. Lapsillakin riitti hommia opiskeluissaan, samoin miehellä omissa työkuvioissaan. Meille ilmaantui myös hieno tilaisuus vaihtaa kuukaudeksi koteja Floridassa asuvan ystäväpariskunnan kanssa ja halusin saada kotiinkin raivattua heille kunnolla tilaa.

Täällä auringon allakin teen jonkun verran töitä. Se kuuluu yrittäjän elämään, mutta toisaalta juuri sellaisen elämän olen halunnut itselleni muovata. Sopivassa määrin työt ovat minulle osa elämäntapaa ja kanava ammentaa inspiraatiota.

Blogi ei kuitenkaan ole päivittynyt vielä ihan oikeaan hetkeen, koska haluan ottaa kaiken irti koko perheen ajasta ja ihanasta ympäristöstä. Tähän ajankohtaan haluan myös jakaa blogissa joulureseptejä nyt kun niiden aika on.

Valoa ja aurinkoenergiaa vuoden loppuun

Pian varmasti päästään blogissakin oikeaan päiväjärjestykseen ja toivottavasti saadaan välitettyä aurinkoenergiaa kuvien välityksellä teidän lukijoidenkin loppuvuoteen ja uuden vuoden alkuun. Mutta tähän matkamme alkuun ja ajoittain jatkonkin hetkiin olen päivittänyt tänne luettavaa ja katseltavaa jo etukäteen ja tämänkin postauksen kuvat ovat edelliseltä koko perheen matkaltamme Rodokselta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *