Valkoinen sisustus

Kaappi Valkoinen huoneKuvaamassa

Kun tyttäremme oli pieni, hänen lempipuuhaansa oli kirjoittaa matkapäiväkirjaa tai tehdä sisustussuunnitelmia. Jo alle kouluikäisenä hänen unelmiensa talo oli saanut oikeat mittasuhteet ja sisustussuunnitelman monessa taitavasti tehdyssä pohjapiirustuksessa. Itse asiassa niitä on meillä edelleenkin tallessa koko paksun kirjan verran. Eivätkä kiinnostuksen kohteet ole siitä paljoakaan muuttuneet. Hänellä on upea kyky luoda kauniita ympäristöjä ja kodikkaita sisustuksia, löytää kiinnostavia esineitä ja yhdistellä niistä kontrasteja.

You create your own calm

Yhteinen rakkautemme, valkoinen sisustus, saa minutkin tuntemaan oloni aina yhtä kotoisaksi ja rauhalliseksi tyttären huoneessa. Pitäisi pyörähtää siellä kamera kanssa useamminkin.

Kommentit (2)
 1. Heips 🙂 Tämä nyt ei liity sisustukseen lainkaan, mutta lupasin vinkata nyhtökaurasta kunhan pääsen siihen käsiksi. Täältä löytyy ensimmäinen (ja ihan superpositiivinen)kokemukseni: http://harkittuherkku.blogspot.fi/2016/05/nyhtokauraa-vihdoinkin-ja-milta-se.html

  Mukavaa viikon jatkoa <3

  1. inspirations
   31.5.2016, 21:39

   Hei Emma! Kiitos vinkistä. Näyttää hyvältä ja kivan reseptin olit toteuttanut, täytyy kokeilla itsekin. Ihanaa viikkoa sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *