Uusi kaunis Roosa nauha kerää hyvää Käsi sydämellä

KUVAT ovat viime perjantailta. Teen usein perjantait etäpäivinä. Kotona on ihanan rentoa hengailla löysissä vaatteissa ilman sen suurempaa laittautumista tai ruuhkaan lähtemistä. Ja olla valmiina ruoan kanssa, kun muu perhe tulee kotiin aloittamaan viikonloppua. Silloin on myös tilaa keskittymiselle ja ajatuksille. Viime perjantaina myös niille vakavammille ja surullisemmille näitä kuvia ottaessa. Vielä illalla treffasin ystävän kanssa –  muistaaksemme syntymäpäivänä yhteistä hyvää ystäväämme, edellisen kotimme naapurin lasten äitiä. Valitettavasti enää ei kokoonnuttu iloisesti yhdessä kolmistaan päivänsankarin kotona pikkupulloista kuohuvaa siemaillen, vaan kaksistaan synttärisankarin haudalla kukkakimpun ja kynttiän kanssa, kyyneleet silmäkulmissa.
Useimmmilla meistä on kipeitä omakohtaisia tai lähipiirin kokemuksia rintasyövästä. Onnekas on nykymaailmassa se, jolla ei ole. Avuntarvitsijoita on aivan liikaa. 
Onneksi jokainen voi osallistua auttamistalkoisiin oman näköisellään ja kokoisellaan panoksella. Syöpäsäätiö on tehnyt avunantamisen helpoksi aloittamalla taas Roosa nauha-kampanjan, joka jatkuu koko lokakuun. Roosa nauha kerää varoja kotimaiseen syöpätutkimukseen, ja erityisesti rintasyövän tutkimukseen, sekä sairastuneille tarjottavan neuvonnan ja tuen turvaamiseksi. 
Tämän vuoden Roosa nauhan suunnitteli Katri Niskanen. Kuviossa kädet kietoutuvat yhteen halaukseen, mikä myös tukee 2015 kampanjan teemaa ”Käsi sydämellä.” Se kannustaa meitä kaikkia lähtemään yhdessä mukaan hyvään tarkoitukseen. Katri Niskasen Uusi Roosa Nauha sekä vaatemallisto ovat nyt myynnissä, kurkkaa tuotteita täällä. Muita hennon pinkkejä Roosa nauhan tuotteita voit katsoa täältä. Nauhat ovat myös helposti saatavilla kauppojen kassoilla. Oman lähikauppani myyjä kertoi miettineensä usein, miksei Roosa nauhoja osteta myös miehille. Loistava idea, tuplataan Roosa nauhojen näkyvyys miesten avulla!!
Toinen kampanjateema on arkiliikunnan merkitys. Tietoa halutaan jakaa tärkeän arkiliikunnan merkityksen nostamisesta ja passiivisuuden, erityisesti istumisen, vähentämisestä. Tämä on aluetta, johon voimme jokainen omilla jokapäiväisillä päätöksillämme vaikuttaa. Taas yksi hyvä syy nostaa pehva irti sohvasta syksyn pimeimpinäkin iltoina ja lähteä reippaasti nauttimaan raikkaasta ulkolenkistä. 
inspirations -blogi kuuluu energiseen blogiyhteisöön, Blogirinkiin, joka on tarttunut taas hyvään asiaan perustamalla Bloggaajien Roosa nauha -keräyksen helpottamaan jokaiselle keräykseen osallistumista haluamallaan panoksella. Linkin löydät lokakuun ajan tuosta blogin oikean reunan pinkistä bannerista. 

Rintasyöpä on Suomen yleisin naisten syöpä, johon sairastuu vuosittain lähes 5 000 naista.  Sen ennuste on parantunut, koska syövät todetaan aiempaa varhaisemmassa vaiheessa ja nykyisin 90 % sairastuneista on elossa vielä 5 vuotta syövän löytymisen jälkeen. Jokainen Roosa Nauha ja lahjoitus tukevat tavoitetta yhä parempaan tulevaisuuten ja auttavat keräämään varoja kotimaiseen syöpätutkimukseen, erityisesti rintasyövän tutkimiseen.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *