Uudenlainen vitaminoiva ja vahvistava kynsigeeli

Uudenlainen vitaminoiva ja vahvistava kynsigeeli

Istuimme meillä ystävieni kanssa iltaa jo pari kuukautta sitten ja pääsimme samalla tutustumaan hyvän ystävämme maahantuomaan ihanaan uutuuteen: vitamiineja ja hoitavia aineita sisältävään kynsigeeliin.

Uudenlainen vitaminoiva ja vahvistava kynsigeeli

Sain tässä esittelyhoidossa omiin kynsiini siistin ja luonnollisen manikyyrin. Kynteni saivat värittömän, kauniin hillitysti kiiltävän geelivahvistuksen. Sarjassa värittömiä geelejä on useita, myös täysin huomaamaton mattapintainen, joka sopii miehillekin – tai kenelle tahansa hyvin huomaamattoman kynsien vahvistuksen haluaville.

Tämä on ehkä paras tietämäni käsittely kynsille. Kun panostan itse ravinnerikkaaseen ruokaan, on bonusta saada kynsille myös ulkoisesti vitamiineja ja ravinteita. Geeli oli siisti ja todella kestävä. Se vahvisti selvästi omia kynsiäni ja sainkin pitkästä aikaa nauttia tasapitkistä kynsistä, koska ainakin omalla kohdallani geeli esti tehokkaasti pitkien kynsien katkeilua. Mikä parasta, geelausta ei tarvinut heti kiireesti uusia, koska sen kasvurajaa ei oikeastaan edes huomaa. Parasta on tietysti tehdä uusi geelivahvistus, kun vanha alkaa olla niin pitkä, että kaipaa koko kynnelle uuden tasaisen kerroksen. Uusi geelikäsittely ei kuitenkaan ole välttämätöntä tai välin voi jättää pitkäksikin, koska lähes huomaamaton geeli vain kasvaa pikkuhiljaa kynnen mukana pois.

Juuri nyt minulla onkin vain lyhyt kerros geeliä kynsien päässä, eikä lopputulos ole siltikään epäsiisti. Geelivahvistetut kynnet voi myös vapaasti lakata haluamallaan värillä.

Ystäväni Marikka tuo itse tätä kyseistä GelCare-sarjaa maahan. Hän etsi kynsiä hoitavaa geelisarjaa ja sellainen löytyi Saksasta. Sattumoisin itsekin saksaa toisena kielenään puhuva ympäristöinsinööri lähtikin tutustumaan tähän GelCarea valmistavaan perheyritykseen, totesi heidän toimintaperiaatteensa inhimillisen eettisiksi ja tuotteet laadukkaiksi. Marikka tekee tarvittaessa myös kotikäyntejä ja järjestää vaikka kynsikutsuja tuote-esittelyineen. Jos innostuit myös ideasta, löydät lisää infoa täältä.

Kommentit (2)
  1. Näyttää hyvältä! Oonkin miettiny, milloin kynsituotteisiin saataisiin mukaan hyviä aineita.

    1. inspirations
      1.12.2017, 17:26

      Hei! Ihan totta, sama täällä. Viime vuonna kokeilin luontoystävällisempää kynsilakkaa, mutta se ei pysynyt kunnolla. Tämä geeli näyttää tosi luonnolliselta ja on kestävää – ja ihanana bonuksena nuo vitamiinit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *